32 C
Willemstad
• maandag 15 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Invloed jeugdbendes wordt steeds groter

HomeMediaParadiseFM | Invloed jeugdbendes wordt steeds groter
De minister noemt het een gevaarlijke ontwikkeling | Antilliaans Dagblad

Volgens minister van Onderwijs Marilyn Alcalá-Wallé zijn bendes niet alleen actief in sommige wijken. Steeds meer scholen hebben last van jeugdbendes die leerlingen proberen te beïnvloeden.

De minister noemt het een gevaarlijke ontwikkeling. Ze vindt dat er sowieso meer moet worden gedaan om de veiligheid van scholen te verbeteren.

Bron: ParadiseFM

9 reacties

 1. Ze vindt dat er sowieso meer moet worden gedaan om de veiligheid van scholen te verbeteren.

  doe er dan wat aan ipv snoepreisjes!!

 2. Er zitten ook bende-achtige leden in het parlement en de regering waar deze jongelui zich aan spiegelen en van leren dat het OK is om een “bad” hombre of – “mama” te zijn.

 3. Het zou best kunnen dat het aan OPVOEDING ligt maar hier op Curaçao zijn andere factoren die daarmee verband houdt. Wat denken we van gratis kinderopvang, moeders die niet twee banen moeten werken om te kunnen overleven, om maar wat te noemen.

  Zolang we niet bereidt zijn om die koekenbakkers in Forti en het parlement met pek en veren weg te jagen kunnen wij hier geen verbetering verwachten. Al het andere is dweilen met de kraan open, laba kabes di buriku ku awa.

 4. Heb het al vaker gezegd, zal het nog maar een keer herhalen:
  OPVOEDING, OPVOEDING en nog eens OPVOEDING.

  Maar ja, wanneer de ouders zelf ook crimineel zijn dan hoef je niet te verwachten dat hun kinderen opgroeien tot voorbeeldige burgers. En met het voorbeeld van de graaiende politici weet je tenminste 100% zeker dat ze gaan ontsporen.

 5. Alcala-Walle, jullie geven het voorbeeld met je gesteel, gelieg en oplichterij. Het domme volk wil dat OOK. Wat te doen……….join the “bende”.
  Jullie zgn bestuurders zijn zo corrupt, dat geen enkele straatbende aan jullie kan tippen.

 6. Ook de veiligheid van de burger laat veel te wensen over………. Zorg nou eerst een keer voor meer politie, die mensen zijn al overbelast.

 7. Erg.

  Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid eraan te ontsnappen met een maandelijkse vlucht naar Nederland, zoals Marilyn.

  Businessclass en met daggeldvergoeding.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties