ParadiseFM | Invloed jeugdbendes wordt steeds groter

De minister noemt het een gevaarlijke ontwikkeling | Antilliaans Dagblad

Volgens minister van Onderwijs Marilyn Alcalá-Wallé zijn bendes niet alleen actief in sommige wijken. Steeds meer scholen hebben last van jeugdbendes die leerlingen proberen te beïnvloeden.

De minister noemt het een gevaarlijke ontwikkeling. Ze vindt dat er sowieso meer moet worden gedaan om de veiligheid van scholen te verbeteren.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “ParadiseFM | Invloed jeugdbendes wordt steeds groter

 1. Ze vindt dat er sowieso meer moet worden gedaan om de veiligheid van scholen te verbeteren.

  doe er dan wat aan ipv snoepreisjes!!

 2. Die wind zaait , zal storm oogsten .
  Het roer echt omgooien .

 3. Er zitten ook bende-achtige leden in het parlement en de regering waar deze jongelui zich aan spiegelen en van leren dat het OK is om een “bad” hombre of – “mama” te zijn.

 4. Het zou best kunnen dat het aan OPVOEDING ligt maar hier op Curaçao zijn andere factoren die daarmee verband houdt. Wat denken we van gratis kinderopvang, moeders die niet twee banen moeten werken om te kunnen overleven, om maar wat te noemen.

  Zolang we niet bereidt zijn om die koekenbakkers in Forti en het parlement met pek en veren weg te jagen kunnen wij hier geen verbetering verwachten. Al het andere is dweilen met de kraan open, laba kabes di buriku ku awa.

 5. Joep Meloen

  Heb het al vaker gezegd, zal het nog maar een keer herhalen:
  OPVOEDING, OPVOEDING en nog eens OPVOEDING.

  Maar ja, wanneer de ouders zelf ook crimineel zijn dan hoef je niet te verwachten dat hun kinderen opgroeien tot voorbeeldige burgers. En met het voorbeeld van de graaiende politici weet je tenminste 100% zeker dat ze gaan ontsporen.

 6. Ook dat nog

  Alcala-Walle, jullie geven het voorbeeld met je gesteel, gelieg en oplichterij. Het domme volk wil dat OOK. Wat te doen……….join the “bende”.
  Jullie zgn bestuurders zijn zo corrupt, dat geen enkele straatbende aan jullie kan tippen.

 7. Ook de veiligheid van de burger laat veel te wensen over………. Zorg nou eerst een keer voor meer politie, die mensen zijn al overbelast.

 8. Zij liever dan m rojer kdnt of g doran mfk. g doran en nog meer van dat gepeupel.

 9. Erg.

  Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid eraan te ontsnappen met een maandelijkse vlucht naar Nederland, zoals Marilyn.

  Businessclass en met daggeldvergoeding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *