ParadiseFM | Gonzalo wordt waarschijnlijk orkaan

Dit weekend zou de orkaan langs Curaçao kunnen komen, maar de verwachting is dat deze dan al is afgezwakt tot een storm.

Een tropische depressie boven de Atlantische Oceaan heeft zich ontwikkeld tot een tropische storm met de naam Gonzalo.

Dat meldt de Caribbean Weather Center. Zoals het er nu uitziet, ontwikkelt de storm zich de komende 24 uur tot een orkaan. Dit weekend zou de orkaan langs Curaçao kunnen komen, maar de verwachting is dat deze dan al is afgezwakt tot een storm.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Gonzalo wordt waarschijnlijk orkaan

 1. ericlapas

  Gonzalo? Over welke Gonzalo hebben we het hier? Over Gonzalo Cuales, nieuwslezer bij TV Direct? De man die Wiels als immoreel bestempeld heeft

  Leeftijd discriminatie is niet goed natuurlijk maar de man is bijna 70 en staat de ontwikkeling van jongere nieuwslezers zonder een besmet verleden in de weg.

  Alhoewel nieuwslezen? Weet niet wat ze daar bij Direct mee bezig zijn, les 1 van nieuwslezer is geen overbodige sieraden en kleding om niet de aandacht van de kijker af te leiden.

  Blijkbaar hebben ze les 1 bij Direct overgeslagen of Jachmien heeft bij haar mentor Mavis Albertina waar zij het vak geleerd heeft het niet mee gekregen.

  De dames zitten daar met overbodige haar extensions en Gonzalo Cuales zit daar vaak met een duikbril op het nieuws te presenteren en Jachmien Pinedo, maar blèren dat zij het beste zijn.

 2. Orkaan over Curacao kunnen we ook wel nog gebruiken!

 3. Abraham Mossel

  Het blijven hopeloze lul verhalen van het duur kostende Caribbean Weather Center, van de 10 voorspellingen zitten zij er 9 keer naast, weg met deze curacrimse Lapzwansen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *