26 C
Willemstad
• donderdag 24 juni 2021 02:17

Laatste reacties

- Advertentie -

Marf blog | Capriolen van een GevMin: Inpakken en wegwezen

Pikante details over hoe Marvelyne Wiels over Pueblo Soberano denkt
Gevolmachtigde aanfluiting eist aanblijven als gevolmachtigde minister

19 oktober 2016. Terwijl je met gemak een heel Siberisch dorp een winter lang warm kan houden met het verbranden van alle rapporten over leugens, bedrog, fraude, intimidatie, diefstal, bedreiging, valsheid in geschrifte, verdwijntrucs en wat dies meer zij, eist Marvelyne Wiels dat zij aanblijft als gevolmachtigde minister van Curacao in Den Haag.

Welingelichte kringen bevestigen ons wat wij al uit andere betrouwbare bronnen hadden vernomen: Marf heeft haar partijleider Jaime ‘Walrus’ Cordoba zwaar onder druk gezet om in het overleg over de vorming van een nieuwe coalitie te claimen dat de PS opnieuw de gevmin mag leveren.

Snorremans heeft het echter gewaagd tegen te sputteren. Als hij Fraudelyne haar zin geeft, ziet hij immers zijn eigen kansen op een mooie post in het nieuwe kabinet slinken. Maar, zo heeft zij hem op Marveliaanse wijze te verstaan gegeven, mocht zij niet kunnen aanblijven, dan zal zij een onthullend boekje opendoen over Cordoba en nog wat PS-prominenten.

- Advertentie -

Dat dreigement schijnt geen indruk te hebben gemaakt want onze gevolmachtigde aanfluiting heeft een van haar lakeien inmiddels opdracht gegeven verhuisdozen te bestellen. Het zou ons niks verbazen als de ambtswoning en het kabinetspaleis na haar vertrek hol klinken van de leegte. Een vergissing bij het inpakken is immers zo gemaakt…

Lees meer…

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. Welk geheim weet Fraudelyne?

  Dat Jaime Cordoba het ‘s nachts met walrussen in het Seaquarium doet?

  Of dat Delvira Rosalia niet alleen Michel Romer neukt maar ook de MOT meldingen van de drugs dealende zoon van Melvin Cijntje heeft laten verdwijnen?

 2. Wanneer komt fraudelyne Wiels, beter bekend staand in Den Haag als het viswijf van schevenigen nu eens met die zogenaamde geheimen die zij kon gebruiken om een heel parlement 4 jaar lang in haar zak te hebben en doen en laten kon wat zij wilde, kom eens met de waarheid, of ben je dan bang dat je de bal dan terug krijgt gekaatst met al je zakkenvullerijen, stelen en bedriegen cq liegen waar de honden geen brood van lusten, kom maak van je hart geen wiels moord??kuil.

 3. Hey doña nadie, ik weet dat je de KKC leest.
  Game over. You lost we won. Je vertrekt en komt nooit meer aan de bak.
  Uitkeuring (niet uitkeering) zul je krijgen.
  Hoplelijk heb je veel verdient met al die keuekens, vazen, tuinen, airmiles, ikea bonnen, sofa’s, vergoedingen van dat vetzak doña nadie Tonkes, stoelen, catering van je eigen zoon, je eigen uitzendbureau, etc etc. Wij toleren geen tiendas in tiendas meer.

  Wij zullen een nieuwe curacaohuis bouwen. Wij zullen van de as verijzen en trots op onszelf zijn. Alles zonder jou.

  Que te vayas bien doña nadie.
  Het ga je goed.

  Psssst, neeem je hond mee.

 4. PAIS is zwaar afgestraft voor o.a. haar slappe houding t.o.v. de Gev.Min. Dit weten alle partijen, inclusief PS. Die fout wordt niet herhaald door de nieuwe coalitie. It’s a whole new ball game.

 5. Ach Margaret, laat PAÍS, PAR, PS etc etc die rapporten maar behouden. Wees maar blij dat wij van doña nadie af zijn. What does it matter, we came, we saw , we’ve voted and she is gone. Om maar de heks Hillary te citeren.
  Opgeruimd staat netjes.
  Zijn mag alles ook meenemen. Als zij maar vertrekt. Ik heb smetvrees en kan niet met viezigheid omgaan. Vete par carajo.

 6. En onze zoveel integriteit acterende PAIS en PAR zijn nog steeds muisstil en laten Fraudelyne na het zoveelste vernietigende rapport weer gewoon haar gang gaan.

  En ook de MAN, winnaar van de verkiezingen en integriteit hoog op het verkiezingsprogramma, kijkt collectief de andere kant op.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | IMF: Curaçao ontkomt niet aan COHO

Persbureau Curacao Opnieuw benadrukt het Internationaal Monetaire Fonds, IMF dat de afspraken met Nederland een ‘window of opportunity’ bieden. Een akkoord met Nederland om de nodige steun in...

Democracy now! | Wednesday, June 23, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 23 juni 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Bon Bini: Judeska in da House nu ook op Curaçao te zien

De film Bon Bini: Judeska in da House is nu ook op Curaçao te zien. De film zou vorig jaar al in première gaan, maar door de...

Nu.cw | Hoekstra: ABN Amro bepaalt zelf wie haar klant is of blijft

De ABN Amro-klanten in het Caribisch deel van het Koninkrijk lijken niet veel steun te hoeven verwachten van de Nederlandse minister van Financiën, Wopke Hoekstra. Een bank...

DolfijnFM | Raymond Gradus wil ook verschuiving belasting betalen

Raymond Gradus vindt dat de overheid van Curaçao de loonkosten in de publieke sector beter moet beheersen. Ook kan er flink bezuinigd worden op de huisvestingskosten van...
- Advertentie -