Ingrijpende opknapbeurt Curaçaohuis

Het kabinet van de Gevolmachtigde minister beschikt over drie monumentale stadsvilla’s waarvan er twee als kantoor in gebruik zijn en de derde dienst doet als ambtswoning. FOTO RENÉ ZWART

Het kabinet van de Gevolmachtigde minister beschikt over drie
monumentale stadsvilla’s waarvan er twee als kantoor in gebruik zijn en de derde dienst doet als ambtswoning. FOTO RENÉ ZWART

Den Haag – Het Curaçaohuis in Den Haag ondergaat de komende maanden een grondige renovatie.

De staf van het kabinet van Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels (Pueblo Soberano) werkt verdeeld over twee monumentale kantoorvilla’s aan de Badhuisweg op de grens van Den Haag en Scheveningen.

 

 

 

 

 

 

Advertentie

Het is niet bekend wat de opknapbeurt kost, maar de aannemer verwacht er zo’n 8 maanden voor nodig te hebben. Ook is onbekend hoe het werk – al dan niet via een openbare inschrijving – is aanbesteed.

Een aantal afdelingen wordt gedurende de renovatie gehuisvest in een op korte afstand van het Curaçaohuis gelegen pand aan de Wagenaarweg.

De afdeling Voorlichting van het Curaçaohuis was niet bereikbaar voor een nadere toelichting. Eerder al werden de werkruimte van Wiels en haar ambtswoning ingrijpend verbouwd.

Rond 10-10-‘10 was er nog sprake van een mogelijke verkoop van de panden omdat die na het vertrek van de voor Bonaire en de Bovenwindse Eilanden werkzame ambtenaren te ruim bemeten zouden zijn.

 

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

back home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *