Ingezonden | Partido ‘Pastechi’

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

De komende verkiezingen ben ik ook van de partij. Ik ben er klaar voor. De pastechi’s zijn al besteld en liggen klaar voor eenieder die mij steunt met een handtekening.

Ik ben er zeker van dat ik het haal. Ik heb immers wat iedereen zo graag wil wanneer ze de politiek in stappen. Geen loze beloftes of te hoog gegrepen idealen maar vanaf de start een warme hap.

Nou maar hopen dat ik het haal. Zou zonde zijn van al die pastechi’s.

Albert Comenencia,
Curaçao

4 Reacties op “Ingezonden | Partido ‘Pastechi’

 1. Jou met je mooie beloften vertrouw ik ook niet. Na de verkiezingen zijn die pastechis net zo beschimmeld als… laat maar.

 2. Ik stem ook op jou, je moet dan ook beloven niet te stelen, te frauderen, verslaafd te zijn, vierdubbel wetteloos in auto stappen, geen brandjes stichten , niet jouw bysides door de bevolking of Ned te laten betalen, geen onnodige banen uitdelen, zeker niet moorden. Kortom bon ydk zijn.

 3. @ Albert Comenencia,
  Moet lukken.
  Waar de voornaamste interesses liggen, van een overgroot deel der kiezers alhier, is algemeen bekend. Met een handje vol kralen kreeg men vroeger ook veel gedaan. Die tijd is voorbij, maar met pastechi’s, Pan ku Stoba en Saté galinja of karni, moet het zeker een succes worden.

  Krijgen we eindelijk voor de eerste keer een partij die geen coalitiegenoten nodig heeft om een regering te vormen. Is er toch nog licht in de duistenis en een punt op de horizon.

  Misschien wil Knops wel partijduwer zijn, zeer zeker als in het partijprogramma staat dat we ook bij de BES willen. De naam een beetje aanpassen: “BECS” klinkt wel aardig.

  En, waar woon jij? Oh, ik woon in grote BECS. Goh joh, Proficiat! Toepasselijker dan deze nieuwe naam kan het nauwelijks zijn.

 4. Mi ta bai vota pa bo! Ik stem op jou! Goed partijprogrammo, realisties, positiv en met viesie, kortom: geweldige swa! (waar kan ikke die pastechie halen?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *