27 C
Willemstad
• vrijdag 1 maart 2024

Democracy now! | Tuesday, February 27, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Fire breaks out at Geminga boatyard in Sandy Ground

MARIGOT--St. Martin firefighters (pompiers) intervened Saturday night to extinguish a fire that broke out in a 200-square-metre shed in the Geminga boatyard in Sandy Ground. According to...

CN | Gokkers starten rechtszaak tegen Stake

Jeffrey Noeken | Casinonieuws.nl Een vijftal gokkers is op Curaçao een rechtszaak gestart tegen het gokbedrijf Stake. De gokkers willen het geld terugkrijgen wat zij vergokten omdat het...

Democracy now! | Monday, February 26, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 26 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

Ingezonden | ‘It stinks’

HomeAuteursIngezondenIngezonden | 'It stinks'
Ingezonden-brief
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Naam bij redactie bekend aan het woord

In de Amigoe van 2 februari 2017: “Liberia-Peters laakt opstelling PdVSA.” Mevrouw Liberia- Peters heefi in de meeste opzichten gelijk in haar kritiek op PdVSA/Isla, maar het zou haar sieren als zij zich ook kri- tisch had opgesteld tegenover het MDPT en de heer Whiteman.

Zowel de heer Wiels als de heer Whiteman had eerder aan de pers verklaard dat GZE met PdVSA Venezuela had gesproken, terwijl nu blijkt dat deze gesprekken nooit hebben plaatsgevonden. Verder zijn wij ook van mening dat indien het MDPT meer transparant was geweest, de situatie nu anders zou zijn. 00k, mevrouw Liberia-Peters, de handelwijze van de heer Whiteman met betrekking tot de MOU met Venezuela verdient zeker geen diplomatieke schoonheidsprijs. Verder stelt u dat in 1985 wij met de rug tegen de muur stonden en dat dit nu niet weer mag gebeuren.

Mevrouw Liberia-Peters, wij hebben zoveel keren in de pers mogen vernemen van de heren Wiels, Whiteman en Van der Wal Ameman dat er zoveel gegadigden zijn voor de raffina- derij dat ik niet begrijp waarom u zich zorgen zou maken dat wij met de rug tegen de muur staan.

Maar ja, wij kumnen niet van u verwachten dat u kritisch zult zijn, u staat nu eenmaal op de loonlijst van MDPI‘leK en u bent nog niet zo lang terug van een betaalde dienstreis naar China (Guandong).  Verder nog even het volgende. Enkele weken terug in een  groepsgesprek vroeg iemand aan een gerespecteerd persoon  in onze gemeenschap die bijzonder veel afweet van de petroleumindustrie, wat zijn mening is over de GZE-deal.

Zijn antwoord: “It stinks.” Dat deed mij denken aan een persbericht van GZE waarin gesteld werd dat zij almeer dan50 miljoen dollar hadden uitgegeven.

Mevrouw Nahar vroeg zich in een ingezonden reactie nog af waaraan deze 50 miljoen dollar was uitge geven. Wij hadden ook al eerder gehoord dat GZE 100 miljoen dollar had gereserveerd voor training en nog eens 30 miljoen dollar voor ‘goodwill’. Hmmm, geen wonder dat de heer Whiteman het in een recent interview met TVDirect had over een zeer lucratieve deal.

Naam bij de redactie bekend,

Curacao

2 reacties

  1. ‘staat nu eenmaal op de loonlijst van MDPI‘leK en u bent nog niet zo lang terug van een betaalde dienstreis naar China (Guandong)’

    Helemaal juist. En wat een voormalig kleuterleidster de rafinaderij te bieden heeft is mij ook een raadsel. Of gaat ze op Chineesjes passen?

    Liberia Peeters is en was een ordinaire zakkenvulster, het oude wijf.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties