30 C
Willemstad
• zondag 19 mei 2024 18:39

Ingezonden | De grootste leugen op het eiland Curaçao

Ingezonden-brief
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John H Baselmans-Oracle aan het woord

De bollen op Westpunt zijn absoluut niet alleen een “dopler radar”! Dat volgens mensen die regelmatig deze zogenaamde dopler moeten controleren. Dat hele dopler gedoe is nog geen 5% aan apparatuur wat er werkelijk in deze bollen staat! Wat het doet en wat de bedoeling is, is ook al lang duidelijk en daar komt soms een deeltje van naar buiten.

Maar wat het WERKELIJK doet is ons allen vreselijk ziek maken! En dan kom ik op wat men in Europa aan het verbieden is; WIFI! Deze bollen zenden zoveel straling uit dat het gemakkelijk ons allemaal plat kan gooien.

Door metingen blijkt dat we hier op dit eiland aan zeer hoge frequenties worden bloot gesteld en zoals ik al meerdere malen rapporteerde, zien we richting Westpunt nog wel eens zeer rare zaken gebeuren.

Controleurs van Landsradio hebben strikte orders dat zij geen vragen mogen stellen over deze apparatuur en ook niets over los mogen laten. Volgens hun zeggen is het, apparatuur waar men niet over mag praten.

Volgens ex-medewerkers aldaar is op deze plaats apparatuur aanwezig die vreselijke dingen kunnen doen met de mensheid. We zien nu al soms “vreemde” zaken gebeuren maar niemand linkt het aan deze 3 bollen!

Mensen we gaan niet dood aan fluor (daarom maken ze daar geen haast mee). Ook gaan we niet dood van de ISLA (ook geen haast). Maar onze knop van het leven kan zeer simpel omgezet worden naar dood via deze 3 bollen! En dat werd bevestigd van mensen die daar werkten en door controleurs van Landsradio. 5% is maar dopler en dan is de vraag aan de beheerder van deze 3 bollen, waar dient dan de 95% resterende apparatuur voor, waarvan een van de Landsradio medewerker zelfs los liet dat hij nog nooit zo’n hightech had gezien en zich af vroeg waar het voor was.

Mensen er is veel meer gaande op dit eiland en we worden als test objecten gebruikt! Vergeet niet, we zijn volgens Europa en Amerika een derde wereld land! Dat wil zeggen, men kan hier testen doen die NERGENS gedaan mogen worden! En deze testen gebeuren op Curaçao, dat bewijzen de storingen die we zeer regelmatig mee maken en de soms vreemde weersomstandigheden die omschreven worden als zijnde “klimaat veranderingen”. We hebben een geluk, zolang er nog Amerikanen op het eiland zijn en de Ambassadeur is nog niet in zijn bunker, zullen wij het ook nog wel overleven. Maar houd deze groep in de gaten want er zijn al “vreemde” berichten te lezen geweest vanuit deze hoek.

John H Baselmans-Oracle,
Curacao

Gearchiveerd als

5 reacties

 1. Wauw Frits, wat een geweldig doordachte commentaar op het bovenstaande.
  Je komt ook echt met een goed geformuleerd weerwoord. >_>
  Feit blijft dat er een bepaalde mysterie rond deze objecten hangt en tis ook apart dat er geen vragen over gesteld mogen worden van techneuten e.d.
  Wat doen ze daar? Wat is hun functie?
  Misschien is het zo erg niet als wat John zegt, maar toch dient de lokale bevolking hierover antwoord en inzage te moeten krijgen.

 2. niks nieuws onder de zon, op ons eiland is altijd al een luisterpost geweest voor de westelijke wereld.
  maar goed ook, zodoende hebben we de dekking van de USA, we willen altijd graag een HUB zijn, dat zijn we al lang voor de inlichtingen wereld.
  en voor iedereen die denkt dat er ergens 5 miljard kan worden geleend door de Chinezen geloofd in sprookjes,de USA wil geen uitbreiding in hun achtertuin.

 3. Ik dach dat jij ze nog allemaal op een rijtje had staan. Ik begin nu toch echt aan je verstandelijke vermogen te twijfelen. Wat ben jij een sukkel geworden zeg.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties