30 C
Willemstad
• zaterdag 23 september 2023

PBC | Postuum erepenning voor Jan Zwartendijk: de man die duizenden joodse levens redde met Curaçaose visa

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Demissionair premier Mark Rutte heeft afgelopen donderdag een erepenning voor Menslievend Hulpbetoon in goud uitgereikt aan de nabestaanden van Jan Zwartendijk. Zwartendijk, voormalig Philips-directeur...

PBC | Afvalkoningin Frouwkje Smit maakt Haute Couture uit Nederlands en Curaçaos’ afval

Persbureau Curacao AMSTERDAM – Kunstenaar Frouwkje Smit transformeert weggegooid afval in koninklijke Haute Couture. Als de Afvalkoningin gebruikt ze versleten paraplu’s, plastic zakken en meer om niet alleen...

ParadiseFM | Curaçao gezakt op Fifa ranglijst

Het Curaçaos voetbalelftal is gezakt op de Fifa ranking. Daar staat het nu op de 90e plaats. De selectie van interim-bondscoach verloor deze maand nog twee wedstrijden...

ParadiseFM | Kunneman weg bij VanEps

De bekende advocaat Frank Kunneman is zijn eigen kantoor begonnen. Dat meldt het Antilliaans Dagblad. Kunneman is na bijna een kwart eeuw niet langer werkzaam bij VanEps....

NTR | Jongeren helpen mee met koraalherstel

  Melissa Stamper Fundacion Parke Nacional Aruba (FPNA) wil het koraal op Aruba herstellen. Hiervoor worden de komende tijd 400 kunstrifstructuren in beschermde mariene gebieden geplaatst om meer onderwaterleven...

CC | Public Prosecution Service confirms ongoing criminal investigation into Ennia

WILLEMSTAD - The Public Prosecution Service has initiated a criminal investigation into the insurance company Ennia and individuals affiliated with Ennia. The report filed by the Central Bank...
- Advertisement -spot_img

Hoyer2 | Minister Jesus-Leito weet niets over kwaliteit ‘cateyes’

HomeMediaHoyer2 | Minister Jesus-Leito weet niets over kwaliteit ‘cateyes’

Zita Jesus-Leito in antwoord op vragen van Rick Hart

Foto Curacao Chronicle

Sinds een aantal maanden verschijnen op onze wegen weer de zogenaamde cateyes. Oplichtende punten in het centrum van de weg. Ditmaal zijn het cateyes die licht geven en gevoed worden door zonne-energie.

Ook is te zien dat verschillende van die cateyes nu al niet meer functioneren.

We vroegen minister Zita Jesus-Leito tijdens een persconferentie naar het waarom van de defecte cateyes.

Tijd: 1.31

Bron: Radio Hoyer 2

11 reacties

 1. Ook Jesus Leito heeft, net als de rest het buskruit niet uitgevonden. Je blijft wel lachen op deze rots (als het niet zo triest was natuurlijk).

 2. @Esther, Denk je nu echt dat ze naar de beurs zijn gegaan. FF langs voor een foto en daarna familie bezoeken en shoppen.

 3. Dit hebben Stephen Walroud en Marylin Mozes en 6 andere volslagen onbenullen op verkeersgebied in de Staten niet geleerd op hun peperdure snoepreis naar een verkeersbeurs in Nederland.

 4. Normaal gesproken worden deze reflectoren om de 25 of 50 meter geplaatst. Op de weg naar sta Catharina liggen ze om de 5 meter. Gevolg ? Net voorbij Arco Iris supermarkt waren ze kennelijk op.
  Veel van deze katteogen zitten scheef, sommige alweer los en worden ook geplaatst op wegen die zijn aangemerkt om te worden gerenoveerd. Geloof niet dat men ze er dan weer uit gaat halen oftewel die worden afgeschreven.

  Het is duidelijk dat er weer iemand verschrikkelijk veel geld achterover zit te drukken. Het houdt niet op op dit eiland, overal en altijd moet er weer belastinggeld worden gestolen.

 5. @eric, Dat Ministers geen weet hebben zou op zich geen probleem zijn als ze naar de ambtenaren zouden luisteren en haar medewerkers zo kiest dat zij wel de kennis hebben. Helaas zijn dit vaak ook jokers.

 6. Het trieste van alles is dat deze vrouw zich niet door enige gebrek van kennis laat tegenhouden. Ze wilde net zo makkelijk minister van gezondheidszorg worden en dit terwijl zij niet eens het verschil tussen een druiper en syfilis kent. Ik durf te wedden dat het daar beneden bij haar een complete wespennest is.

 7. Mondkapjes of cateyes, wat maakt t uit? Van de rechters hier heb je toch niets te vrezen, en geld is geld, ook al stinkt het. Hoe dom kan je zijn?

 8. Je zou denken dat de kattenogen licht van de auto’s weerkaatst en dus geen eigen licht behoeft te produceren.

  Wat te denken van plotseling overal staande waarschuwingsborden voor bochten…
  Op sommige plekken staan waar nauwelijks een bocht is.

  Er wordt weer geld uitgegeven dat we niet hebben en dan kan je je inderdaad afvragen wie daar voordeel van heeft.
  Goed dat overheid economie probeert aan te zwengelen maar geef het dan aan functionele zaken uit die het ook langer uithouden.

 9. En dan weet het Ministerie er ook niets vanaf, die schuift de vraag maar even lekker door naar iemand die er niet bij is, echt om te huilen.

  Daar zitten aleen politieke vrienjes.. Na jaren Cooper en daarna Suzy Romer verwacht ik daar weinig kennis.

 10. Minister Zita, weet eigenlijk gewoon niets, niet meer interviewen zou ik zeggen. Volgens haar doen ze het allemaal, maar toch zijn er andere geïmporteerd die het dan blijvend gaan doen? Dit is toch volslagen onzin, als deze persoon niet rijp voor ontslag is dan weet ik het ook niet meer.
  En dan weet het Ministerie er ook niets vanaf, die schuift de vraag maar even lekker door naar iemand die er niet bij is, echt om te huilen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties