Extra | Journaal 23 september 2020

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands.

Bron: Extra

2 Reacties op “Extra | Journaal 23 september 2020

  1. Het lijkt me dat we gisteren voldoende woorden hebben besteed aan dit knaapje met zijn HOE.
    3 maanden om, hem welwillende, ambtenaren op de juiste plaats te krijgen, enig niveau Nederlands te leren zodat de inhoud van de CHE hem duidelijk is en nu smoesjes bedenken om de draai van 180 graden te maken om de CHE toch te omarmen.
    Alles naar wens geregeld “doctor”, zodat je lekker op de oude voet kunt blijven verzamelen.

  2. Kort samengevat: vanwege de lange tenen van dhr. Martina heeft het land 3 maanden langer op dit akkoord moeten wachten met alle (economische) gevolgen van dien. Ook opmerkelijk dat de minister van mening is dat er in het landenpakket te weinig aandacht wordt besteed aan economische ontwikkeling. Dit is immers grotendeels copy-paste overgenomen uit het groeiakkoord. Wie heeft dat ruim een jaar geleden dan namens de regering uitonderhandeld?
    En tenslotte: als dhr. Martina een plan klaar heeft liggen zal Nederland zeker geen problemen hebben om dit aan het landenpakket toe te voegen. Toevallig een verslaggever die de vraag heeft gesteld of de regering dit plan heeft voorbereid en aan het landenpakket heeft laten toevoegen? Of is dat vragen naar de bekende weg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *