28 C
Willemstad
• woensdag 5 oktober 2022

Extra | Journaal 4 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, October 3, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 3 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

DH | SNSM extracts three sailors from stranded cargo vessel

MARIGOT--On the instructions of Regional Centre for Surveillance and Rescue Operations Antilles-Guiana CROSS-AG, French-side sea rescue SNSM volunteers went to the assistance of a cargo vessel early...

AntilliaansDagblad | Gezaghebber Rijna werpt kritiek verre van zich

Kralendijk - Gezaghebber Edison Rijna van Bonaire benadrukt in een reactie op een publicatie waarin zijn integriteit als gezaghebber en die van een niet bij naam genoemde...

AntilliaansDagblad | Zwemmen van punt naar punt rond Aruba

Oranjestad - De ervaren Arubaanse openwaterzwemmer Deaxo Croes is na een geslaagde zwemtocht van zo’n dertien uur zaterdag bij Baby Beach weer veilig aan land gekomen. Hij...

AntilliaansDagblad | ‘Vol ambitie en met veel vertrouwen’

Securitas Antias viert 40-jarig jubileum Willemstad - Het beveiligingsbedrijf Securitas Antias bv heeft gisteren, samen met haar medewerkers en een groot aantal gepensioneerde ex-collega’s, op feestelijke wijze haar...

DolfijnFM | Net gekocht, nu al in de prak

BMW onverzekerd, de gewonde motorrijder had helemaal geen papieren | Extra

Een chauffeur die gisteren net een mooie BMW had gekocht, heeft er niet veel plezier aan beleefd. Een paar straten verder knalde er een motor bovenop zijn nieuwe bolide.

De motorrijder raakte daarbij gewond aan zijn been en moest naar het ziekenhuis. Tot overmaat van ramp, zo meldt de Èxtra, bleek de autokoper zijn verzekering nog niet geregeld te hebben. De gewonde motorrijder had helemaal geen papieren.

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

11 reacties

 1. Drechi Rens heeft het hier over volksstammen, maar bedoelt natuurlijk de curacaoenaar, hard rijdend arm buitenboord, geen richting, op de weg stilstaan praten, g sch wit wit doodrijden.

 2. Op dit eiland willen we eerste wereld technologie bezitten en bedienen met een derde wereld verantwoordelijkheid en mentaliteit.

 3. @Clapas moet vaker zn Haldol slikken. Dan kan hij nog enigszins serieus genomen worden.

  Tja en verder is het gros van de reaguurders natuurlijk niet helemaal zoals het zou moeten.

 4. Zeg @ honde kop Drekkie 1è klas makamba hater. 2 jaar geleden reed een neger dwars door miin tuinhek naar binnen, onverzekert en dronken. nooit wat van gezegt in de knipselkrant. Ben je trouwens al op bezoek geweest bij je vriend Gerrit de Raaf, hoor dat je er elke week heen gaat Kont.jbonk.n.

 5. @Rens:
  Precies Rens!!!!! Jij bent tenminste eerlijk en menselijk in je bewoording hier.
  Jij maakt het niet “rasgerelateerd” zoals dingetje Erica hier.
  Een aantal maanden geleden hebben twee Nederlanders hier mensen doodgereden met hun zatte kop, maar daar hoor je Erica, Trui, Curacao Revisited, en Bram Mossel, en Kaat, en Maurice, en nog een aantal hier die echt wel weten dat ik het over hen heb, niet over reppen. Het zijn echte smiechten!!!

 6. En zo rijden er hele volksstammen rond; zonder papieren, en zonder verzekering. Je zal maar een aanrijding met zo een idioot krijgen, dan mag je een afbetaal regeling van een lullig bedrag per maand tegemoet zien en dan maar hopen dat je het krijgt.

 7. @Erica:
  Lieve Erica,
  Jij hebt blijkbaar ooit iets met een Curaçaose neger gehad, he? En is het toen niet goed gegaan? Kon hij je, met je tomeloze passie, niet bijbenen? Of was het omgekeerd? Was hij een “beetje al te veel van het goeie?”
  Ik verdenk je er sterk van een heksenjacht te zijn begonnen tegen “negers” sinds die tijd….

 8. “De gewonde motorrijder had helemaal geen papieren.” Het wordt tijd dat we accepteren dat negers achterlijk zijn, ik geloof niet meer in toeval.

  Wij moeten ons volk vanaf nul opvoeden anders blijf het dweilen met de kraan open.

 9. Ik heb zowel ENNIA als CBCS ge-emaild en gebeld om te vragen wanneer/of de ENNIA jaarverslagen ooit nog eens gepubliceerd gaan worden, maar krijg te horen dat vanwege de noodregeling men niets erover mag meedelen. De noodregeling is er toch juist om de polishouders belangen te garanderen en de polishouders voldoende informatie te verschaffen? Ik krijg de indruk dat Reinald, kop in het zand hopen dat het overwaait, Curiel zijn bijnaam nu wel iets te veel eer aan het doen is.

 10. Dit bericht doet een beetje aan de situatie bij de Ennia en de statenleden van Curacao denken.

  Bij de één zijn de verzekeringen niet zo best geregeld en bij de ander hebben ze vaak niet de juiste papieren om in de staten te kunnen zitten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -