28 C
Willemstad
• dinsdag 21 september 2021 04:38

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Constancia moet 365.000 gulden aan BZV terugbetalen

Samen met haar partner had ze dat geld achterover gedrukt in plaats van de rekening voor 40.000 nooit geleverde mondkapjes te betalen in Mondkapjes-gate | Persbureau Curacao

Jacinta Constancia en haar man moeten 365.000 gulden en rente terugbetalen aan het Bureau Ziektekosten Voorziening, BZV.

Eerder werd de ex-minister van Volksgezondheid al veroordeeld tot 20 maanden cel en een verbod van vijf jaar om een publiek ambt te bekleden. Samen met haar partner had ze dat geld achterover gedrukt in plaats van de rekening voor 40.000 nooit geleverde mondkapjes te betalen.

Constancia moet ook 10.000 piek proceskosten betalen.

- Advertentie -

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

9 reacties

 1. Ze zeggen weleens het volk krijgt de regering die het verdient, als de Curaçaose bevolking dit rotzooi verdient, heb ik geen hoge dunk van de negers hier.

 2. Volgens @Frank, “Beslag leggen op haar riante Staten salaris.” Dat schijnt al gebeurd te zijn maar mevrouw schijnt diep in de schulden te zitten.

  Zo erg dat ze maandelijks 300 gulden maximaal kunnen inhouden.

 3. De gevangenis zit straks helemaal vol met “eerbare” elite burgers van “Curaçao” …..
  Gerrit Schotte
  Jacinta Constancia
  Eric dis – G(r)acia
  Cicilia van der Dijs……..

 4. Volgens ingewijden bestaat BZV helemaal niet meer, dus ik vind dit hele proces bedenkelijk aangezien er een strafrechtelijke procedure lopend is bij het hof.

  Dus wellicht beter een verzoek aan KKC om het vonnis te plaatsen zodat wij eigenhandig tot een weloverwogen conclusie mogen komen.

  Dank alvast.

 5. Beslag leggen op haar riante Staten salaris. Haar huis openbaar veilen.

  Wat is ze lelijk trouwens, het viswijf van Boca Sami.

 6. Lisa helemaal met jouw eens. Hier is duidelijk sprake van klasse justitie.
  Cecil v/d Dijs mag gewoon ook, na te zijn veroordeeld, ook nog vrolijk geld proberen op te halen om zijn dushi Gerrie de Raaf uit de gevangenis te houden.
  Wat een Maffia Foundation Korsow partij is dit mensen

 7. En waarom zit deze mevrouw nog niet in de gevangenis? En hoe is het mogelijk dat deze mevrouw nog steeds aan het werk is?

 8. Daar zal binnenkort ook wel een loterij of andere fundraising voor worden gehouden. En het domme stemvolk zal weer met veel enthousiasme tickets kopen om hun MFK de helpende hand toe te steken.

 9. Ze zou veel meer moeten betalen! wat kosten die 10 maanden cel de gemeenschap? Wat is de Rente? en ze is ook nog eens lid van een criminele organisatie. Maffia Foundation Korsou (MFK)

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 20 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | BnnVara blijft bij stelling over salaris bankdirecteur Curaçao

Met filmpje BnnVara houdt vast aan de stelling dat de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) 460.000 euro per jaar verdient, ook al...

Column Youp | Stank voor Ank

Afgelopen week liep ik te duimen dat ons land niet bij een oorlog betrokken zou raken. Ik was bang dat we met onze minister van Defensie niet...

Volkskrant | Bij de demonstratie in Washington: ‘Je merkt hoe groot het geloof in The Big Lie is’

Nick de Jager Uit angst voor een tweede January 6 wemelt het nu van de politiemensen voor het Capitool in Washington. Daar betuigen demonstranten hun steun aan degenen...

NDH | BNNVARA-programma over salarissen veroorzaakt rumoer op Curaçao

Op Curaçao is commotie ontstaan over het salaris van de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) na een uitzending van het Nederlandse...

ParadiseFM | Werkloosheid gaat stijgen volgens IMF

De werkloosheid gaat stijgen tot 24,3% volgens het IMF. Volgens de regering zijn de cijfers te vergelijken met cijfers van de Centrale Bank van Curaçao en Sint...
- Advertentie -