DolfijnFM | BREAKING NEWS: Auto Norman Serphos in brand gestoken

De brand is een stimulans om de strijd tegen criminaliteit te volharden, aldus Serphos

Vanochtend vroeg hebben onbekenden de auto van Norman Serphos in brand gestoken. Hij is de woordvoerder van het Openbaar Ministerie. De brandweer van Steenrijk rukte uit naar Jan Thiel, waar hij woont.

Uitgebrand

Dankzij assistentie van de Jan Thiel Security Group kon vrij snel daarna een verdachte man worden aangehouden. De brand is een stimulans om de strijd tegen criminaliteit te volharden, aldus Serphos.

Bron: DolfijnFM

20 Reacties op “DolfijnFM | BREAKING NEWS: Auto Norman Serphos in brand gestoken

 1. @Abraham. Praat met de PAR.. Dean Rozier heeft er ook ervaring mee

 2. ps: ik bedoeld tijdens het verhoor.

 3. We wachten rustig af lijkt mij.
  Het kan bij wijze van spreken ook een boze by-side geweest zijn.

 4. Er wonen , als je dit zo leest, nogal wat romanschrijvers op dit eiland. Helaas allemaal met een handicap.

 5. Abraham Mossel

  Met deze actie zal “NINI” en Vaders niet blij zijn, meer kan de rechter niet geven, anders was de straf misschien wel met een jaartje of 5 hoger uitgevallen

 6. Alleen idioten laten zich inhuren voor dat soort klusjes. Ze worden opgesloten en hun opdrachtgevers feesten 24 u/d met champagnes en hoeren.

 7. Abraham Mossel

  @ Brain S, jij bedoeld waarschijnlijk MFK/KFO/PS, die zijn vaker met zulk actie’s in de pitser geweest als ik mij goed herrinner?.

 8. Hahahaaaaa, er zijn meer man dan jou die een pak slag had gekregen. Ze zullen wel iets creëren om het zover te laten komen. Vraag maar rond en je zult zien.

 9. Daan Banaan

  Te veel televisie kijken is niet goed voor de realiteitszin.

 10. Die verdachte zal door een hel gaan tijdens zijn verhoor, hierbij zal verschillende linkse en rechtse hoek krijgen. Hoe langer hij zijn mond dichthoud hoe meer hij krijgt tot dat hij bekend wie zijn opdrachtgever is.

 11. Abraham Mossel

  @ Plasje, het wordt tijd dat je met een reclame en protestbord in Punda gaat rond lopen, met aan de voorkant geschreven, ik ben een Troll en Vazal van Gerrit de Raaf en op de achterkant zet je, IK HEET HANS, EN BEN ZO DOM ALS EEN GANS.

 12. Hij is met 1.6 m nog een stuk langer dan jouw idool gerrit, die is volgens mij 16 cm.

 13. ericlapas

  De brand is een stimulans om de strijd tegen criminaliteit te volharden, aldus Serphos. Ik dacht dat Serphos een simpele woordvoerder was en geen crimefighter. Best stoere taal voor een mannetje van 1.60m. Of Serphos een goede woordvoerder is, valt te betwisten.

  Hoe moeilijk kan het zijn om vragen van wat ongeschoolde journalisten te beantwoorden. Ik kan mij een uizending van Radio MAS herinneren waarin Dwight beweerde dat volgens de Italiaanse justitie, Corallo geen mafia genoemd mag worden. Kort daarna was een interview met Serphos (welles waar over een ander onderwerp) maar Serphos (crimefighter) heeft niets daarover gezegd en bij Dwight weten wij “wiens brood men eet diens woord men spreekt”.

  Ik vind trouwens als justitie iets te melden heeft, dat het in een persconferentie moet en niet zoals nu dat Radio Direct, Serphos belt of andersom. Daarbij komt dat ik liever naar een mooie juffrouw kijk, dan een klein dik kaal mannetje in een versleten spijkerbroek.

 14. Intimidatie.. Paar grote jongens komen binnenkort voor..

 15. Ja, Jan Thiel heeft inderdaad goede huize(n).

  Of het allemaal kosjer is, is een tweede.

 16. Wim jongetje-deze man komt van goede huize—heeft genoeg te besteden.

 17. Norman Serphos is slechts de woordvoerder, en naar mijn mening een goede. Waarom zou je die willen raken?

 18. Past wel precies in het terreur van bepaalde politieke partijen

 19. Het is wel erg makkelijk om dit als een aanval op een criminaliteitsbestrijder te beschouwen. Wellicht is het een probleem in de privesfeer.

  Heb gehoord dat Norman Serphos een ruim bestedingspatroon heeft, dus misschien heeft hij schuldeisers met een eigen manier van incasso.

  Gelukkig is de dader gearresteerd dus kunnen we opheldering verwachten.

 20. Joep Meloen

  Goed voorbeeld stellen en gewoon 10 jaar opsluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *