30 C
Willemstad
• woensdag 27 september 2023

NOS | Rechter: Trump pleegde fraude door vermogen bedrijven enorm aan te dikken

Donald Trump heeft jarenlang fraude gepleegd door de waarde van zijn bedrijven te overdrijven. Dat heeft een rechter in de staat New York bepaald in een civiele...

Democracy now! | Wednesday, September 27, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Inhouden belasting op pensioen niet meer van kracht

De Belastingdienst houdt geen belasting meer in op het pensioen van gepensioneerden. Volgens het ministerie van Financiën inde de Ontvanger tot nu toe de belastingschuld via het...

DolfijnFM | Caribische gulden mogelijk pas vanaf 2025 in gebruik

De nieuwe lanceringsdatum van de Caribische gulden is uitgesteld naar 31 maart 2025. De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten heeft dit besloten, na overleg met...

DolfijnFM | Man aangehouden voor mishandeling

Een 59-jarige man is zaterdagmiddag op Bonaire aangehouden, omdat hij een andere man met een betonblok tegen het hoofd had geslagen. De mannen hadden volgens de politie...
- Advertisement -spot_img

CuracaoNieuws | Nationaal Kampioenschap Mountainbike 2018

HomeMediaCuracaoNieuws | Nationaal Kampioenschap Mountainbike 2018

Persbureau Curacao

Mountain binking

Op zondag 23 september zal de Curaçaose Wielerbond het Nationaal Kampioenschap Mountainbike organiseren. Het NK zal gehouden worden in en om de St Jorisbaai/Koraal Tabak.

Het is alweer even geleden dat de bond voor deze locatie heeft gekozen, andere jaren is het NK gehouden op westpunt of in de zoutpannen van Jan Thiel.

De organisatie heeft deze keer gekozen voor een andere aanpak, naast het nationaal kampioenschap zal er ook een toertocht gehouden worden, uitsluitend voor de mtb.

Maar ook zal er een kids fun race zijn, waarbij de kleintjes kennis kunnen maken met deze sport. Start/finish van alle evenementen is het rennerskwartier van de MX motorcrossbaan te koraal tabak.

Om 16.00 uur is de start van het NK MTB, de renners zullen diverse technische trails moeten rijden, spektakel zal het landhuis Koraal Tabak zijn, waardoor de renners heen gaan en de steile trap naar beneden af moeten rijden. Er zullen in totaal 5 rondes verreden worden met een totaal van 30 km.

Om 16.15 is het de beurt aan de toerrijders, ze zullen een toertocht maken van 20 km in en om koraal tabak. Met als doel een leuke kennismaking met het mountainbiken.

Om 16.30 uur is de start van de kids fun race, alle kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen hieraan deelnemen. Er is gekozen voor 2 parcours, een lange en korte route.

Er zal voldoende schaduw aanwezig zijn en er is een mogelijkheid tot een hapje en een drankje voor, tijdens en na de evenementen. Inschrijven voor een van deze evenementen kan t/m 21 september bij Dasia Cycling of Vista bike.

Bron: CuracaoNieuws

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties