27 C
Willemstad
• vrijdag 7 mei 2021 21:43

ParadiseFM | Izzy Gerstenbluth geeft voorlichting aan horecapersoneel

Epidemioloog Izzy Gerstenbluth heeft gisteren het horecapersoneel van Jan Thiel voorgelicht over de Covid-19 vaccinatie. Dat zei Baldewijn Grul van restaurant Zest op Paradise FM. In zijn...

Democracy now! | Friday, May 7, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 7 mei 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Moderna-vaccin blijkt effectief bij tieners

Het coronavaccin van Moderna - dat ook op Curaçao wordt gebruikt - beschermt 96 procent van de 12- tot 17-jarigen tegen Covid-19, zo blijkt uit een studie...

Nu.cw | Toerismesector Curaçao: gebrek aan versoepelingen onbegrijpelijk

De toerismesector is zwaar teleurgesteld over de versoepelingen van de coronamaatregelen zoals die deze week bekend zijn gemaakt. De voorzitter van Curacao Hospitality & Tourism Association (CHATA),...

PBC | Curaçao en Nederland akkoord over tweede uitvoeringsagenda

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Curaçao en Nederland zijn akkoord met de tweede uitvoeringsagenda om het eiland uit de coronacrisis te halen. De afspraken zijn onderdeel van het landenpakket...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaCuracao.nu | Wie zit er achter het geweld op Curaçao?

Curacao.nu | Wie zit er achter het geweld op Curaçao?

Persbureau Curacao

Een in de brand gestoken vliegtuigrestaurant

Luister naar onderstaand radiointerview dat Dick Drayer vandaag had met de NOS:

Bron: Curacao.nu

17 reacties

 1. Ban serio si Tico.

  Alle, maar dan ook alle partijen hebben schuld aan huidige situatie. De een wellicht meer dan de ander maar zou heel graag vernemen welke fractie dan wel capabel of enigzins integer is gebleken in de laatste pakweg 20/30 jaar…

  Fok GS en fok ER en de rest van de volksverlakkers.
  Geen loopjongens van NL inderdaad maar van wel van het heersende establishment.

  Ik neem geen genoegen meer met het gegeven dat dit hier de cultuur is en de ondermaatse standaard van onze “uitverkorenen”.

  Inmiddels staat het water ook aan hun lippen en proberen zij in allerijl nog wat zieltjes te winnen voor de volgende electies.

  Realiteit is echter dat de meerderheid van de kiesgerechtigden inmiddels overtuigd is van het structureel falen van onze uitverkorenen.

  Word vervolgd

 2. Wie hier achter zit?? Kan zomaar tico martina zijn , als je zijn commentaar leest op Nicole Lake, is dat niet zo vreemd, deze persoon houdt van bruut geweld en plunderen, zijn maatje schotte evenzo. 500 mljn gejat, verkeersdode veroorzaakt zijn schuld.

 3. Wie er achter het geweld zit? Dezelfde figuren die achter de moord op Helwin Wiels en de coup tegen het kabinet Schotte zitten. Terwijl het kabinet Billenaath iedereen behalve hun vrindjes en vriendinnetjes laat verhongeren, wijst men al weer met de beschuldigende vinger naar Gerrit Schotte. Want niet het kabinet Billenaath heeft de schuld, nee hoor Gerrit Schotte zal hier wel achter zitten. Nog even en dan is het Gerrit Schotte die T-Experience 3 miljoen heeft toegeschoven, of de Geus heeft aangesteld bij de belastingdienst, of persoonlijk de Giro bank heeft leeggestolen. Blijf maar voor alles Gerrit Schotte, MFK en KdNT de schuld geven, terwijl jullie maagje knort. Het kabinet Billenaath lacht zich stuk en zal nog harder graaien.

 4. Dick is denk ik wel de meest onafhankelijke en objectieve journalist die we hebben op Curacao. En daar moeten we dankbaar voor zijn, het is zo makkelijk vanaf de zijlijn te schreeuwen, zoiets als “hockey moeders”, schreeuwen maar zelf geen bal kunnen slaan.

  ‘Willem’ en ‘William’ (“jut en jul” in deze thread … ) makkelijk lullen, misschien toch nog maar een keer alle blogs op knipselkrant begrijpend lezen? En wie weet begin je het dan toch klein beetje te snappen, maar tot nu toe slaan jullie opmerkingen kant noch wal. Huiswerk te doen dus
  ‘Joseph S’ … eens dat Dick goed geïnformeerd is, maar we weten dat vele incompetente journalisten ook jaloers op hem zijn. Laat staan lui die GEEN journalist zijn en dan commentaar geven met zogenaamde ” kennis”.
  Zoals we weten, op Curacao gaan we dan onze uiterste best doen diegene af te proberen te maken.
  Ooit gehoord van ‘ Crab in the bucket’ filosofie ?: “If I can’t have it, neither can you”.

  De opmerking van ‘Rechtsstaat’ … tja … indeed, we hebben een hele zwakke opperbevelhebber op het eiland … what are the options?

 5. Tja, een aantal partijen zien opnieuw hun kans schoon om het domme deel van onze bevolking in te zetten om onze samenleving te saboteren zodat ze er zelf beter van worden. Gelukkig hebben steeds meer landgenoten dit door en probeert knops samen met onze regering paal en perk te stellen. Dit zal zo blijven tot we een keer een echt goede grote schoonmaak houden.

 6. Dick en intimi hebben het blijkbaar ook erg zwaar momenteel en zien hun kans schoon om wat extra’s te genereren dezer dagen.
  Begrijpelijke handelswijze maar het maakt het zg nieuws niet minder gekleurd.
  Anyhow, Drayer is zeer goed geïntegreerd op de klip want ook hij geeft hiermee blijk van een dubbele agenda.

  Opportunisme bij uitstek!

 7. Zo de klus zit erop voor de oppositie en nu is de mfk-er p pisas zoete broodjes aan ‘t bakken. Ze zitten hoog en droog en krijgen gewoon onterecht salaris. Het is toch wel van de gekke zie nu iemand die in de petoet hoort te zitten commentaar te leveren. J constantia. Wat ‘n zooitje zeg.

 8. Idd @Willem de ‘vliegtuigbrand’ slaat nergens op. Drayer niet ook wel opletten dat hij niet te ver doorslaat en zodoende olie op het vuur blijft gooien.
  Goede onafhankelijke journalistiek is in dit soort situaties wel belangrijk.

 9. Is niet zo moeilijk, het GAJUS mfk kdnt ps. Tijdens vernielingen zag je ze toch, vergenoegd handenwrijvend staan lachen. TUIG.

 10. Hier wordt door de heer Drayer weer eens ernstig gefraudeerd met het beeldmateriaal om de toon te zetten die hem het beste uitkomt. Sinds wanneer is dit een vliegtuigrestaurant? Iedereen kent deze sinds jaar en dag deze vervallen puinhoop langs de Koraalspechtweg….

 11. Family Dos Santos ;kunnen nergens een bank rek openen), MFK en diegenen die het land verder willen destabiliseren!!

 12. Het zijn de oppositie partijen die deze situatie aangrijpen om onrust te zaaien op het Eiland. Met name de MFK en de partij van Amparo dos santos waarvan ik veel aanhangers zie die vernielingen aanrichten. Ook zijn er andere bendes die deze situatie aangrijpen om winkels te plunderen en te beroven. Kortom het is een kleine minderheid die het hele Eiland alleen maar in een kwaad daglicht willen zetten, ten koste van alle goede mensen op het Eiland.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties