Curacao.nu | Rhuggenaath: voorlopig geen schaal 18 voor ministers

Persbureau Curacao

Premier Rhuggenaath vertrekt vandaag naar Nederland om de Rijksministerraad bij te wonen | Persbureau Curacao

Willemstad- Ministers gaan voorlopig niet naar schaal 18 zoals eerder gemeld. Zij blijven tot juli volgend jaar toch in schaal 17.

De 25 procent salarisverlaging die Nederland verplicht stelde in ruil voor coronasteun blijft wel gehandhaafd.

De hogere schaal voor ministers stuitte op veel weerstand, omdat ministers daardoor niet veel minder gingen verdienen, terwijl ambtenaren wel moesten inleveren.

Premier Rhuggenaath vertrekt vandaag naar Nederland om de Rijksministerraad bij te wonen. Curaçao tekent naar verwachting dan eindelijk voor coronasteun op lange termijn.

Bron: Curacao.nu

7 Reacties op “Curacao.nu | Rhuggenaath: voorlopig geen schaal 18 voor ministers

 1. Ze hebben alvast alles veiliggesteld voor na de verkiezingen.

 2. Abraham Mossel

  Als ik het de vorige keer gelezen heb, heeft het stelletje losers graaiers het zo geregeld dat de hufters waaronder MFK 100 % 350.000,00 niet bestaande subsidie graaister Jacinta ( nog geen dag in het gevang gezeten ) het weer voor elkaar. Zal morgen effe een fax naar Knops sturen om hem als nog wakker te schudden hoe deze dieven het land curacrim in 10 jaar tijd leeg hebben geroofd met Gerrit de Raaf als opperhoofd, wat is ie stil he, hoor niks nada meer over geld schieters???.

 3. Graag met terugwerkende kracht doorvoeren.
  Maar dat is zeker teveel gevraagd?

  Wat een hebberige mentaliteit hebben onze kanjers toch!
  Onder deze hebberds wil je niet autonoom zijn.
  Daar hebben ze de morele volwassenheid niet voor!

 4. Wat een schlemielig mannetje is het toch. De 25% verhoging van zijn toch al te hoge salaris een half jaartje uitstellen omdat anders volgende maand hij zelf geen salaris meer zou hebben en dat onder het mom van: kijk eens hoe opofferingsgezind ik ben voor ons land en zijn bevolking.
  Hou op zeg. In je hele regeerperiode heb je het land en bevolking links laten liggen.

 5. Schaal 18? Waarop is dat gebaseerd? Het is triest, zelfs een pandemie kan niets veranderen aan de hebzucht en graaiers mentaliteit van de neger. Toch schaam ik me niet om een neger te zijn want ik weet dat het niet aan de neger ligt.

 6. Het kan dus wel, in tegenstelling wat de minpres eerder verkondigde. Of de minpres wordt voortdurend verkeerd voorgelicht door zijn adviseurs, of er wordt een loopje genomen met de waarheid.

 7. Fred Schiedam

  Knops heeft ze in de tang! Bravo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *