Curacao.nu | Gevangenen en bewakers SDKK ongerust na besmetting bewaker

Persbureau Curacao

Twee meter afstand houden is niet mogelijk met 80 mensen op 400 vierkante meter | Persbureau Curacao

Willemstad – Gevangenen en bewakers van de SDKK zijn ongerust nu een bewaker positief is getest op Corona. Sinds het begin van de coronacrisis in maart zou de directie niets hebben gedaan om gedetineerden en bewakend personeel te beschermen. Dat meldt de Èxtra.

Twee meter afstand houden is niet mogelijk met 80 mensen op 400 vierkante meter. En ook de hygiëne laat te wensen over. Al weken wordt gevangeniskledij niet gewassen.

Overigens is gevangenisbezoek niet meer toegestaan en zijn alle buitenactiviteiten voor gevangenen stopgezet.

Bron: Curacao.nu

Een Reactie op “Curacao.nu | Gevangenen en bewakers SDKK ongerust na besmetting bewaker

  1. Abraham Mossel

    O O wat een ramp zeg, buiten de poort hebben 95 % van deze klungels amper of geen drie keer per dag te vreten of bakken thee te zuipen, ook lopen deze losers buiten de poort met een ziekte aan hun kont die moeilijk is te genezen. Buiten de poort zijn het eerste klas losers en binnen de poort hoor je ze praten over wat ze zoal wel niet gedaan hebben, zooitje ongedierte en beroeps bluffers zijn het, zie Gerrit de Raaf, ook zo’n bluffer 1e klas. Hij is nu zo mak als een lammetje zo niet krijgt meneer de boef er gewoon nog die 1 jaar vervroegde vrijheid er volop bij, dan word het 4 jaar zitten zonder aftrek, ja dien aftrek zal wat anders worden????. Wat die 2 meter afstand houden zal moeilijk zijn voor de gevangenen en bewaarders. En 400 m2 vind ik een beetje aan de kleine kant, moet het niet 4000 m2 zijn???.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *