27 C
Willemstad
• dinsdag 19 oktober 2021 08:05

Laatste reacties

- Advertentie -

Curacao.nu | 14 november hoger beroep Schotte in ontnemingszaak

Persbureau Curacao

Dat geld had hij op onrechtmatige wijze verkregen van de casinobaas Francesco Corallo van Sint Maarten met omkoping en witwassen | Persbureau Curacao

Willemstad – Het hoger beroep in de ontnemingszaak tegen Gerrit Schotte dient volgende week. De Curaçaose ex-premier moest van de rechter eerder zo’n anderhalf miljoen gulden terugbetalen.

Dat geld had hij op onrechtmatige wijze verkregen met omkoping en witwassen. Maar Schotte houdt vast aan zijn onschuld, ook al zit hij nu onherroepelijk vast in de SDKK-gevangenis. 14 november dient het hoger beroep.

- Advertentie -

Bron: Curacao.nu

- Advertisement -

Artikel delen

16 reacties

 1. Tja Dames,
  Ik ben tot jullie grote spijt weer in genade aangenomen door de CP: weten jullie waarom? Omdat ik eerlijk toegeef als ik fout zit……. En ik zat fout! Punt uit, basta!!! Zand over de “strond” van Brian, en opnieuw beginnen.
  🙂

 2. “La police du les commentaires” (CP) is letterlijk “laffe racist” genoemd omdat comments gemodereerd of niet geaccepteerd worden?

  Ironisch maar vooral pijnlijk staaltje onterecht rassenkaarttrekken.

  Doet erg aan de Jandino Asporaat case denken, die genadeloze kritiek op zijn Voetbalgala gastheerschap aan racisme toeschreef, terwijl de feiten wilden dat hij pijnlijk afgegaan was als meest tenenkrommende ongrappige “comédien” voor een muisstille voetbalgala zaal.

  Mooi om te zien hoe de CP deze krasse beschulding – feitelijk maar hoffelijk- volledig heeft ontzield.

 3. @ Drechi,

  Ik krijg meermalen per week de mededeling ‘your comment was not accepted’, hoor je mij daar over ?
  Dan kopieer ik de tekst die ik geschreven heb, sluit mijn browser af, wacht 5 min, open de browser weer en voila, comment wel accepted. Geen idee waar het aan ligt, maar ik geloof niet dat ik ooit hier discriminatie of racisme heb lopen schreeuwen.
  Soms laat de techniek KKC in de steek, accepteer het gewoon en doe zoals ik, kopieer je bericht, probeer het later nog een keer. Niet overal een complot achter zoeken, daarvoor zijn wij met z’n allen op KKC niet interessant genoeg, voor niemand niet.

 4. @Drechi: je bent al gewhitelist. Als iets van jou (of anderen die normaliter rechtstreeks kunnen posten) gemodereerd moet worden is dat omdat je:
  1. je naam verkeerd hebt gespeld;
  2. je emailadres verkeerd is gespeld;
  3. er meerdere links in je post staan.

  Daarbij krijgen sommigen, op willekeurige momenten de mededeling “your comment is not accepted”. Dit is een onverklaarbaar iets. De fout of reden hebben we nog niet kunnen achterhalen.

  Commentpolis

 5. @CP en Redactie:
  Sorry! Schoot te snel uit mijn sloffen: wist niet dat “Moderatie” (nieuwe term voor mij op KKC) even kon duren…… Dacht dat het een andere term was voor “verwijderd ivm de spelregels”… Vatte het meteen persoonlijk op toen ik dat bericht kreeg!
  Je hebt wel een gevoel voor humor CP: “Ik heb wel een donkerbruin vermoeden” En “Blackout” was ook wel grappig van de week 🙂 🙂 🙂 🙂
  Anyway, hoop dat jullie (en dat blijkt) het kunnen begrijpen.

 6. @Drechi: het laatste bericht wat van jou verwijderd is, was op 31 oktober. Het bericht daarvoor van 23 oktober.

  Waar heb je het in godsnaam over?

  Daarbij, ik weet niet tot welk ras jij behoort (ik heb wel een donkerbruin vermoeden), dus hoe kan ik dan een racist zijn.

  Even een tussenstandje verwijderingen voor de laatste paar weken:
  Fier aan kop: EricLapas 20+
  Maurice: 10+
  Frank: 6
  CuracaoReviseted: 4
  Hans: 4
  Drechi: 2

  Volgens mij heb ik 20 maal meer berichten van door jou zelfverklaarde vijanden verwijderd.
  Wat loop je nu te zeiken?

  Commentpolis

 7. Redactie, CP:
  Waarom verbergen achter laffe “spelregels” en “Moderatie”? Noem het beestje maar gerust bij de naam.
  Noem het maar gerust censuur.
  Wat ik al vermoedde is bewaarheid geworden: de CP en de Redactie zijn ook racisten. Gooi me er nu maar uit, maar jullie zijn lafaards.

 8. Hierboven te lezen zeer populaire g schotte. Verkeersmoordenaar, 300 mljn rdk gejat, patser van de bovenste plank. Laat maar zitten , waar hij zit.

 9. Gisteren zagen wij de presentatie van de armoede cijfers door het CBS door een zekere mevrouw Ellen Maduro – Jeandor.

  Een beetje rare benadering, gezinnen worden gevraagd wat ze aan inkomen nodig hebben om rond te komen en op basis daarvan wordt bepaald of een gezin onder de armoede grens leeft of niet.

  Deze mevrouw noemt zichzelf doctorandus dus ze zal wel weten waar ze mee bezig is maar vervolgens ging ze ook conclusies trekken over criminaliteit en huiselijk geweld waar ze helemaal geen onderzoek naar gedaan heeft.

  Bij mij rees gelijk de vraag waar heeft deze vrouw haar drs. titel gehaald? Per post? Gek genoeg zat Koeiman ook in de zaal en een verslaggever van Direct die deze mevrouw niet tot orde riep.

  Maar ja, dit gaat over die hufter op de foto, het blijft me verbazen dat de grootste percentage van de kiezers die op MFK en Schotte stemden waarschijnlijk de 80% die onder de armoede grens zegt te leven is.

  Ze stemmen op Schotte zodat Schotte een luxe leven kan lijden, villa’s, porsche, business class reizen en ga zo maar door.

  Mijn eigen analyse is dat de negers hier generaties lang door de lokale media en anderen een minderwaardigheidscomplex is aangepraat.

  Zij vinden zich zelf niets en vinden dat iemand anders vaak van een lichtere huidskleur anders dan zijzelf recht op meer dan hun heeft.

 10. het is toch van de gekken en van de pot gerukt dat deze dief en landverrader cq pathologische beroeps leugenaar
  denkt dat hj onder deze straf uit komt, hij zal blij moeten zijn dat er in 2020 nog eens een boete van 100 miljoen ( de helft die hij samen met papa v/d Dijs van heeft gestolen 200 miljoen! bij de RdC) moet terug betalen, ben benieuwd wie ( welke club ) hem gaat helpen die 1.5 miljoen terug tebetalen’ de gene die het wel doet is direct ook verdachte!!!, je hebt al gezien met zijn zelf opgezette fondencen ( 400,00 gulde ). Het word gewoon 3 jaar langer zitten ( er is geen afbetaling mogelijk en ook geen VI mogelijk) als hij niet betaald.

 11. @CP en Redactie:
  Vreemd dat ik ondanks het gebruik van nette bewoordingen, toch geen kans krijg om mijn mening kenbaar te maken op KKC, en dat mijn post in afwachting is van “Moderatie”……….
  Het zij zo.

 12. De baas van Stella is al tijden (jaren) iemand anders…. Waarom doet hij er niets aan als zij inderdaad zo fout is? Je moet HEM aanspreken, en niet steeds weer vervallen in die domme retorica Mau……. Stemmingkwekerij, terwijl jouw premier er niets aan doet. Vreemd he????

 13. Misschien kunnen Schottes sloerie Stella van Rijn en zijn oerdomme privefotoslaaf Ramsay Soemanta een bijdrage leveren.

  Zij hebben immers flink verdiend aan deze MAVO3 draaideurcrimineel.

  Stella van Rijn inmiddels bijna 10 jaar 20,000 bruto per maand.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Monday, October 19, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 19 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Medici Curaçao distantiëren zich van minister van Volksgezondheid

Persbureau Curacao Huisartsen en specialisten op Curaçao distantiëren zich van uitspraken van minister van Volksgezondheid Dorothy Pietersz-Janga. In een Tv-interview afgelopen donderdag zei zij geen bezwaar te zien...

PBC | Passagiers tussen Bonaire en Curaçao zijn honderden dollars extra kwijt aan coronatesten

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Passagiers die reizen tussen Bonaire en Curaçao zijn vanaf vandaag honderden dollars kwijt, alleen al aan Covid-testen. De extra uitgaven zijn het gevolg van...

PBC | Bonaire heeft ruim meer besmettingen dan andere eilanden

Persbureau Curacao KRALENDIJK – De besmettingscijfers op Bonaire zijn vier keer hoger dan op Curaçao. Vergeleken met Aruba is het zelfs zes keer. Dat concludeert het RIVM op...

PBC | Twee koninklijke onderscheidingen voor twee bijzonder vrouwen

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Yvonne Christiaan heeft een koninklijke onderscheiding gekregen voor haar werk als oprichtster, secretaris en huidige voorzitter van de stichting Shimaruku. Daarnaast kreeg Greta Trapenberg...
- Advertentie -