26 C
Willemstad
• woensdag 28 september 2022

Democracy now! | Tuesday, September 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Gouverneur Holiday ontvangt hoge Koninklijke onderscheiding

Gouverneur van Sint Maarten Eugene Holiday is benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau. Holiday nam de onderscheiding in ontvangst tijdens een afscheidsreceptie in de Grote...
- Advertentie -

Nu.cw | Handelsgrens tussen Venezuela en Colombia weer open

De grens tussen Venezuela en Colombia is weer geopend voor handel. Dat meldt de NOS. Voor het eerst in zeven jaar mag er weer vrachtverkeer rijden tussen...

PBC | Vuurwapen gevonden in cel SDKK-gevangenis

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bewakers van de SDKK-gevangenis hebben vanochtend tijdens een doorzoeking van cellen in blok 7 een vuurwapen gevonden. Het gaat om een doorgeladen wapen, waar dus...

PBC | KLM toestel uit Suriname maakt noodlanding op Azoren vanwege medische noodgeval

Persbureau Curacao AZOREN – Een toestel van de KLM, dat afgelopen nacht op weg was van Suriname naar Schiphol, heeft vanochtend rond half acht een medische noodlanding gemaakt...

ParadiseFM | Twee politieagenten gearresteerd

Twee politieagenten zijn vanmorgen aangehouden. In opdracht van het OM werden er verschillende huiszoekingen verricht. De agenten worden verdacht van het sjoemelen met vergunningen. Een van de verdachten...

Beursblik | Wie is Epstein nu eigenlijk echt?

De lage straf voor Epstein is Acosta mogelijk opgedragen door de geheime dienst

Hij staat bekend als hedge fund manager, maar in de markt heeft nooit iemand zaken met zijn hedge fund gedaan. Er is dus grote twijfel over het echte bestaan van zijn hedge fund. Hij heeft wel geld als water, maar onduidelijk is de herkomst van dat geld. In zijn onlangs geopende kluis werd een vals Saoedi’s paspoort gevonden.

Acosta, de minister die recent aftrad, heeft bij zijn aantreden de situatie rondom Epstein als risico factor aangegeven, maar hij gaf toen aan dat het ook weer niet een te groot risico was, omdat de Epstein zaak een geheime dienst dossier was.

De lage straf voor Epstein is hem mogelijk opgedragen door de geheime dienst. Acosta moest recent aftreden omdat niet officieel uit mag komen dat dit het geval was.

Dit alles deed de zender RT toch wel concluderen dat de kans enorm groot is dat Epstein slechts een geheime dienst spion is, in dienst van de Mossad.

Waarom dan toch een Saoedi’s paspoort?

Dat is heel makkelijk. Het is een paspoort waarmee je als joodse wereldburger overal kan komen. Niemand zou verwachten dat een jood op een Saoedi’s paspoort zou reizen. De vraag zal ook niet gesteld worden. Uiteraard was zijn naam geen Epstein op dat paspoort.

Wat was de rol van Epstein? Waarom zou een geheime dienst als de Mossad er honderden miljoenen dollars voor over hebben om een man zich te laten uitleven op meisjes van 14?

Wat ze in feite hebben gedaan, is zijn zwakte voor jonge meisjes uitbuiten. Hij moest belangrijke invloedrijke mensen, zoals Trump, Clinton, rechters, zakenmensen etc. in de val lokken. De meisjes moesten volwassen overkomen, maar toch te jong zijn. Van iedere “ontmoeting” werden foto’s en video’s gemaakt en al die mensen waren daarna chantabel.

De Mossad kreeg via deze weg de complete top van de VS in haar greep. De huidige president is sinds zijn aantreden enorm veel aardiger voor Israël geworden. Voor zijn aantreden was Trump niet zo’n fan van Israël en de bankiers van Wallstreet. Bij zijn aantreden had hij het hoogste percentage joodse ministers ooit in zijn kabinet zitten. Wat een toeval.

Veel van de joodse ministers van Trump hebben een dubbel paspoort. Ze zijn namelijk ook Israëlisch burger.

Het is geen geheim dat de Israëlische regering Washington stuurt. Niet voor niets was de Israëlische premier de eerste die na zijn aanstelling op bezoek bij Trump kwam.

De Russen zullen dan mogelijk een plassex tape van Trump hebben, de kans is groot dat de Israëliërs nog veel meer belastend materiaal hebben. Het is echter niet alleen op Trump. Heel de top van de VS, zakenmensen, politici en ambtenaren is chantabel geworden.

Bron: Beursblik.nl

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

  1. @ToC,
    Afgeserveerd, dat is de vraag. Volgens Beursblik. nl (verder verspreid door KKC) as hij maar een pionnetje in een schaakspel. Om decennialang op dergelijke schaal minderjarigen te kunnen misbruiken vergt echter een groot aantal facilitators. Dus, de totale omvang van de ‘collateral damage’ is nog niet te overzien….

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -