Asjes praat over betrokkenheid politiek in zaak Wiels

Ivar Asjes-Gobièrnu-di-Kòrsou

Ivar Asjes zal de rol van andere politieke figuren,die door Justitie worden onderzocht, bekend maken op het moment dat de opdrachtgever van de moord op Wiels wordt gearresteerd. Dat zei de premier zaterdag tijdens een partijbijeenkomst van Pueblo Soberano.

WILLEMSTAD – Ivar Asjes zal de rol van andere politieke figuren, die door Justitie worden onderzocht, bekend maken op het moment dat de opdrachtgever van de moord op Wiels wordt gearresteerd.

Dat zei de premier zaterdag tijdens een partijbijeenkomst van Pueblo Soberano.

Asjes hulde zich tot dusver in stilzwijgen over de zaak Wiels.

Op de bijeenkomst van zijn partij bij Palu Blanku zei de premier te verwachten dat het OM snel resultaat zal boeken en dat het volk niets anders wenst.

Bron: Nieuws360

NASCHRIFT KKC:

 

Ivar Asjes heeft op 9 mei 2013 in EenVandaag  uitspraken gedaan:

  • Interviewer: Aan het woord is Ivar Asjes. Hij wordt gezien als de meest waarschijnlijke opvolger van Helmin Wiels. Wiels werd zondag op dit strand door 2 onbekende mannen doodgeschoten. Zijn partij denkt dat onthullingen van Wiels over corruptie en witwaspraktijken bij de illegale loterijen hem –letterlijk- de kop hebben gekost.
  • Ivar Asjes: Die onthullingen waren behoorlijk schokkend. En hij heeft aangegeven dat hij de komende week, dus deze week nog, meer onthullingen zou doen op basis van documenten die hij had. En dan is het toch heel toevallig, ja toch heel opmerkelijk zou ik willen zeggen, dat dan een dag later dit is gebeurd.
  • Interviewer: Wiels beschuldigde de grote loterijen ervan op het eiland, en het staatstelecombedrijf UTS van fraude en belastingontduiking bij de sms-loterijen. Zijn partij vermoedt dat de moordenaars in die hoek gezocht moeten worden.
  • Er moeten sterke indicaties zijn als u dan in die richting wijst (Asjes stellig: ‘Ja’), want u beschuldigt feitelijk iemand van moord, dat doe je niet zomaar…
  • Ivar Asjes (stellig): ja, die indicaties zijn er ja.

sitestat

Een Reactie op “Asjes praat over betrokkenheid politiek in zaak Wiels

  1. Abraham Mossel

    En denkt U nu echt dat Jasjes nog niet heeft (gekost heeft)gesproken met het OM over wie er uit de politieke kring als verdachten kunnen aangemerkt worden. Dank je de KOEKOEK, luchtkasteel maker. Wel makkelijk namen te noemen straks als alles al bekend is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *