32 C
Willemstad
• maandag 15 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

AD | Whiteman naar de paus

HomeNieuwsAD | Whiteman naar de paus
Pueblo Soberano-Ben Whiteman
Whiteman volgende week naar de paus

Willemstad – Premier Ben Whiteman is volgende week op bezoek bij paus Franciscus in Rome. Dat heeft pastoor Curtis Meris van het bisdom tegenover deze krant bevestigd.

Begin vorige maand werd bekend dat de toenmalige premier Ivar Asjes samen met monseigneur Luis Secco de paus zou bezoeken. De uitnodiging was aan de premier als vertegenwoordiger van het land gericht, en is niet aan de persoon van Asjes gebonden, zo legde Meris aan deze krant uit.

Het bezoek gaat zoals gepland door. Whiteman zal naar verwachting komende zondag afreizen. Pastoor Meris maakt ook deel uit van de Curaçaose delegatie die de paus bezoekt.

Bron: Antilliaans Dagblad

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

  1. Ontvangst door de paus als dank voor de door het land betaalde salarissen van de RK geestelijken op dit eiland. In ieder ander land betaalt de kerk die zelf. Wanneer maakt PAIS hier een einde aan?

  2. Misschien kan ie il papa meteenm eedelen dat hij er sedert 2010 niets van terecht heeft gebracht, en dat zijjn ogen en oren gesloten zijn voor de nood van grote delen van de bevolking.

  3. van mijn part gaat whiteman naar de maan als hij wil-maar niet op kosten van de belasting betaler-hij betaald toch zeker zelf voor deze reis met alle onkosten?-dit heeft niets met het land te maken-Geloof en Politiek moeten gescheiden blijven-trouwens we zijn niet geinteresseerd in de opini van de Paus -slechts zijn volgelingen en dat zijn zeker niet alle YU KORSOW.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties