AD | Gary Klesch maakt opwachting bij premier

Klesch een gesprek met de minister-president en vertegenwoordigers van RdK en de PMO | Antililaans Dagblad

Willemstad – Nadat premier Eugene Rhuggenaath afgelopen vrijdag een bezoek bracht aan de raffinaderij Heide van de Klesch Group in Duitsland, was het nu de beurt aan de oprichter van de Klesch Group – Gary Klesch – om Curaçao te bezoeken.

De Klesch Group is de voorkeurspartner van Refineria di Kòrsou (RdK) voor overname van de Isla-raffinaderij na 2019. Vorige week waren vertegenwoordigers van de Klesch Group al op Curaçao en nu is Gary Klesch zelf deze week op Curaçao om in het kader van due diligence en onder leiding van de Program Management Organization (PMO) verschillende personen te ontmoeten. Zo had hij gisterochtend ook een gesprek met de minister-president en vertegenwoordigers van RdK en de PMO.

Het bezoek van Rhuggenaath afgelopen vrijdag aan de raffinaderij Heide heeft een goede indruk achtergelaten bij de premier. Dit kwam tijdens het gesprek met Klesch gisterochtend ook ter sprake. Ook benadrukte de minister-president dat de Klesch Group kan rekenen op de toewijding en betrokkenheid van de regering van Curaçao.

Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “AD | Gary Klesch maakt opwachting bij premier

 1. Joep Meloen

  Op sommige momenten zou je willen dat je Roda JC supporters op het eiland had.
  Enige tijd geleden kreeg Roda te maken met een oplichter, die reeds in Spanje een club down the drain had geholpen. De supporters maakten korte metten met hem en joegen hem het stadion uit. De overname ging niet door.
  Klesch is van hetzelfde kaliber. Heeft een spoor van ellende achter zich aan getrokken in Nederland, Oostenrijk en heeft bedrijven volledig leeggezogen ter eigene eer en glorie (vooral die van zijn eigen portomonnee).
  Maar hier loopt hij weer tegen een stel klunzen aan, die jaren hebben liggen slapen en nu maar met iedereen in bed stappen, die hen het idee kan geven hun fouten te corrigeren. Vaak ben ik het helemaal eens met Karma, maar in dit geval betalen wij met z’n allen de rekening voor de onkunde van Ruggenaath c.s. En daarom hoop ik dat de Roda supporters nog een keer langs kunnen komen om dit eiland te behoeden voor een miljoenenclaim in de toekomst. Want die gaan wij met z’n allen betalen.

 2. Curacao revisited

  Kan iemand mij uitleggen waren mensen als Ruggenaat, Kruidhof-Bor en Martina zich bemoeien met deze overname aangezien zij geen enkele werkervaring hebben in deze sector?

 3. Trots op Curaçao

  O jongens jongens, het is een RDK aangelegenheid en daar hoort de MinPres zich niet bij in te laten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *