ParadiseFM | Zorgcapaciteit opgeschaald voor coronabesmettingen

Momenteel zijn er dertig bedden in het ziekenhuis voor mensen met het virus en zestien IC-bedden. Er zijn 30 beademingsapparaten | Antilliaans Dagblad

De laatste maanden zijn er medici naar het eiland gekomen en is er meer materiaal om mensen met het coronavirus op te vangen.

Dat legt epidemioloog Izzy Gerstenbluth uit. Momenteel zijn er dertig bedden in het ziekenhuis voor mensen met het virus en zestien IC-bedden. Er zijn dertig beademingsapparaten die ingezet kunnen worden.

Als de capaciteit in gevaar dreigt te komen, worden er strengere maatregelen ingevoerd om de verspreiding van het virus te beperken.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Zorgcapaciteit opgeschaald voor coronabesmettingen

 1. Recentelijk overigens nog zwaar gefeest met een substantieel deel van de artsen van het CMC en óók een aantal van de ingevlogen yanks die zich naar verluid in het Sehos bevinden “in case of”…

  Voor de angsthazen onder ons hopelijk geen excuus om NIET daarheen te gaan indien zij zich niet lekker voelen..
  Of wellicht toch maar niet gaan dan nu de angst weer dreigt te gaan regeren?

 2. Angst is een slechte raadgever meneer Gerstenbluth…

  Moeten wij (oudere) jongeren nu wederom verplicht deze slapstick vertoning aanschouwen of wordt het ditmaal een historisch drama???

 3. @Curacao revisited. Wordt je niet moe van jezelf, als je zo’n oerdomme reactie schrijft?

 4. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze regels

 5. Een paar mensen lopen een virus op en …… gelijk dreigen. Niet nodig (er liggen naar mijn weten nu 0, laat staan 10 of 20) , niet verstandig, niet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *