32 C
Willemstad
• maandag 15 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Directeur RdK noemt zijn vervolging “volstrekt onbegrijpelijk”

HomeMediaParadiseFM | Directeur RdK noemt zijn vervolging “volstrekt onbegrijpelijk”
Vooral omdat twee medewerkers van Count Energy Trading vrijuit gingen.

Roderick van Kwartel, de directeur van Refineria di Korsou, noemt zijn vervolging door het Openbaar Ministerie “volstrekt onbegrijpelijk”.

Dat vertelde zijn advocaat Mirtho Murray in de corruptiezaak die gisteren diende. Vooral omdat twee medewerkerings van Count Energy Trading vrijuit gingen.

Kwartel werd veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf voor het omkopen van partijen in de zoektocht naar een nieuwe strategische partner voor de raffinaderij.

Volgens de advocaat van Van Kwartel zou er hiervoor niet genoeg bewijs zijn.

Bron: ParadiseFM

6 reacties

  1. Deze hufters moeten levenslang krijgen, als de man geen cent had om zijn kont te krabben kan het enigszins begrijpelijk zijn maar de man kreeg als directeur meer dan 30.000NAFjes per maand.

  2. Als andere crooks mogen wel op hun post mogen blijven zitten is het idd onbegrijpelijk. Een omgekeerde vorm van rechtsongelijkheid.

  3. Natuurlijk is de vervolging onbegrijpelijk, alle collega bestuurders doen het, bij voorbeeld; als je een kind in wil schijven voor gratis onderwijs moet je toch ook betalen? Alle bestuurders van RDK voor hem deden het. Het is nu alleen meer in een keer, maar dat komt dat het bedrag gewoon groter is. en nu wordt hij vervolgt. Dit is willekeur!

  4. Tja, ratvocaat Mirto Murrat.

    Die zal nog beweren dat de moeder van Stephen Capella echt software van 400,000 dollar uit Panama aan de Girobank geleverd heeft.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties