ParadiseFM | Calmes vraagt Nederland om begrip

Ook benadrukt Calmes (uiterst rechts op de foto) dat de werkloosheid stijgt naar 55 procent en de manifestatie vorige week duidelijk heeft gemaakt dat meer bezuinigingen niet kunnen worden gedragen.

Rennox Calmes van Partido PIN vraagt om solidariteit van Nederland. Dat maakt hij duidelijk in een brief aan Tweede Kamerlid Jan Paternotte.

Calmes wijst op de gevolgen van de salarisvermindering van topfunctionarissen. Hij stelt dat dit nodig is, maar dat dit ook zorgt voor minder koopkracht en minder premies die geïnd kunnen worden.

Ook benadrukt hij dat de werkloosheid stijgt naar 55 procent en de manifestatie vorige week duidelijk heeft gemaakt dat meer bezuinigingen niet kunnen worden gedragen. Clames roept de Kamerleden op om vrijdag, bij de bekendmaking van nieuwe voorwaarden, hierover na te denken.

Bron: ParadiseFM

16 Reacties op “ParadiseFM | Calmes vraagt Nederland om begrip

 1. Schaamteloos .
  Met deze gasten , moet je de oorlog gaan winnen .
  Schaamtelloos , schaamteloos

 2. Knoek-koe

  Makaku bo ta! Ta pesei nan por a kohe bo ku un banana, anto PIN bo kune, bobo!

  Bo kier sa ku bo ta masha bright mes.

  Bright si !
  Amstel bright lo ta!
  Bo’n sa nèt nada!

 3. Ook dat nog

  Calmes, wederom zo’n hoogvlieger,
  echt het beste wat wij hier te bieden hebben….
  Iedere keer dat je denkt dat het niet triester kan…..
  Van onze eigen PINokkio

 4. Ambulant

  Dad, I want to go into organized crime.
  My son, Government or private sector.

 5. Fred Schiedam

  Wat een dom verhaal: is dat het hoogst haalbare intellect in de Staten?

 6. https://jjosephanews.blogspot.com/2019/08/did-rennox-calmes-misused-and-wasted.html

  Rennox Calmes stond eerder bij de corrupte FOL en Korsou Prome (beiden inmiddels op het kerkhof) op de lijst, en heeft in PIN (sushi Suzy en Aal-vin Daal) nu een partij gevonden die ook totaal niet integer is.

  Hij is net als Pik Pisas, de lolo van Soto, een voormalig politieman die in de politiek zijn salaris van 2,500 naar 14,000 zag stijgen.

  Een mafkees eerste klas, Lennox Calmes.

 7. Beste Nederland, Yamil verdient best wel veel geld maar hij is getrouwd met een golddigger. Dus Nederland Yamil heeft geld nodig om haar te kunnen onderhouden en hij zal ook nog wel alimentatie moeten betalen.
  Dus betalen!

 8. Tico Martina

  @ Trui, nee joh dat is allemaal politiek gemotiveerd zou Aalvin en Sushi zeggen. Hun willen de integriteit in twijfel trekken. Calmes heeft een goede reden waarom hij naar Londen ging, welke dat weten we nog niet, maar een goede reden was er. Hans de Boer heeft gezegd dat er een deugdelijke regering zit en Hans kan het weten.

 9. De door Calmes gezonden brief geeft duidelijk weer welke partij de grote gangmaker is geweest de topsalarissen te ontzien. Dat deze partij een vriendje op een dergelijke positie heeft geplaatst is duidelijk maar waarschijnlijk zijn het er meer.
  Deze partij vergeet even dat ook de topsalarissen opgehoest moeten worden door de belastingbetalers. Als we er bruto minder instoppen is dat pure winst. Dat er minder premies en belasting voor terug komt weegt daar niet tegenop.
  Wanner gaan parlementariërs zich realiseren dat overheidsgeld door de bevolking wordt opgehoest en zorgvuldig moet worden beheerd. Waarschijnlijk nooit. Volgens mij zien ze het als monopoliegeld.

 10. Misschien is dit de reden dat Calmes niet mee mocht naar de verkeersbeurs:
  https://knipselkrant-curacao.com//paradisefm-onderzoek-geeist-naar-privereis-rennox-calmes/

 11. De belasting betaler

  De foto geeft goed weer wat het niveau van partido PIN is.
  TRIEST!

 12. Tico Martina

  Beste Nederland. Heb begrip dat vriendje Sluis, de Geus, Lastens en overigen veel geld op hun rekening moeten krijgen. Dus niet zeuren en geld overmaken en snel. Maakt u zich niet druk om de vuilnismannen en de hongerige bevolking van Curacao. Hun moeten ons dankbaar zijn dat we hebben voorkomen dat de maffia niet op het eiland is neergestreken, en dat pikkeboef Schotte opgesloten zit. Verder heeft u zelf uit de mond van Hans de boer gehoord dat wij een deugdelijk kabinet zijn, dus nogmaals maak het geld over en stop met zeuren. Wij bepalen wel zelf hoe we het geld verdelen, want racisme en kolonisatie ofzo. Is getekend partij PIN (Partij van de Integere Nitwits)

 13. Calmes maak je geen zorgen je dure vriendjes hoeven niets in te leveren

 14. Calmes was overigens oorverdovend stil toen sushi Suzy haar schoonzoon schandelijk liet profiteren van de Corona crisis.

  Calmes was ook oorverdovend stil toen sushi Suzy en haar enge schoothondje, de gladjanus Aal-vin Daal,schaamteloos een wetje fabriceerden die vervolging van sushi Suzy zou moeten voorkomen.

 15. Calmes was degene die hard huilde dat hij niet met dansleraren en dj’s naar de verkeersbeurs mocht, hij vond het niet fair omdat hij ‘dit jaar nog weinig gereisd had’.

  Deze staat op 2 in de de top 10 van verkeersbeurssmoezen.

  Op 1 blijft natuurlijk de ‘er was budget voor’ van de mislukte huisarts en MFK kontenlikster Marilyn Moses/

 16. Calmes probeer wat financiële kennis op te doen.
  Ze lachen je hoofdschuddend uit in de 2de kamer.
  De lagere inkomsten door minder premie-ontvangsten wegen in de verste verte niet op tegen het voordeel van lagere uit te keren salarissen.
  Je brief werkt minimaal contra productief.
  En verminderde koopkracht? Het meeste van die exorbitante salarissen wordt op een bankrekening gestort en niet uitgegeven. Nog los van het feit dat die korting maar een kleine invloed heeft op de totale bestedingen van de bevolking. De korting heeft meer een signaalwerking dan dat het de financiële problemen op Curaçao oplost.
  ( “zie je wel, ze snappen er niets van op de eilanden”).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *