29 C
Willemstad
• woensdag 17 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Minder positieve tests en verwarring over sterftecijfers

HomeNieuwsGezondheidParadiseFM | Minder positieve tests en verwarring over sterftecijfers
Diverse media melden dat er ook patiënten zijn overleden aan de gevolgen van het virus. Dit zou gebeurd moeten zijn nadat de overheid de dagcijfers bekend heeft gemaakt.

Afgelopen dag hebben 1615 mensen zich laten testen op het coronavirus. Daarvan kregen 79 mensen positieve uitslag. Ruim 2 duizend mensen mochten uit isolatie. Dat brengt het aantal bevestigde actieve besmettingen naar 4.703. In het ziekenhuis lopen de cijfers verder op.

Gisteren zijn er twee mensen opgenomen. Daarmee is het aantal patiënten op 57 waarvan 17 op de IC.

Diverse media melden dat er ook patiënten zijn overleden aan de gevolgen van het virus. Dit zou gebeurd moeten zijn nadat de overheid de dagcijfers bekend heeft gemaakt. Vandaag zal bekend worden of dat daadwerkelijk het geval is en om hoeveel mensen het gaat.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

13 reacties

 1. @Brian, ik heb niet gezegd dat Corona een leugen is. De vaccin is een leugen ! Mensen worden voor de gek gehouden met die vaccins.
  Bij de originele virus werkten die vaccins enigszins, maar tegen de huidige Omicron haalt het niets uit. Gezonde mensen zijn wel gek als zij zich laten inspuiten met die troep. De natuurlijke weerstand van een gezond persoon werkt duizend maal beter dan die stomme vaccin. Als oude , ziekelijke mensen her toch willen nemen mogen ze dat doen. Dat mogen angsthazen en aan vaccins verslaafden zoals Lionfish en Joep Meloen ook doen. Ik hou ze niet tegen.

 2. @Limoenchi, Wie zijn wij om daar een oordeel over te geven?

  En niet iedereen die terminaal zal die periode in helse pijnen zitten.

  Daarnaast is het een feit dat zo iemand uiteindelijk doodgaat aan covid.

  En als Covid een leugen is of een griepje waarom dan wel naar de IC gaan en een bed innemen voor een ander? En als het natural selection is dan zal je je moeten schikken aan je lot!

 3. @Brian, kwaliteit van het leven is belangrijk, niet de lengte. Wie wil nog een jaar leven met terminale kanker, pijn, chemo en bestralingen?

 4. Fish je leest niet goed. Laten we eens kijken naar Israël waar iedereen zo.n beetje gevaccineerd is was.
  Met kinderen en al.
  Nou dat heeft geholpen met omicron.
  Dat vaccin is leuk maar je moet dus zo.n beetje elke 4 maanden herhalen om er blijkbaar effect van te hebben.
  En het bewijst ook dat gevaccineerd of niet de hele bende weer besmet geraakt is. En meer dan de helft gevaccineerd op de ic ligt.
  Je houd kweekt daardoor de sterke andere versies enhoud alles instand.
  Dus iedereen niet risico inclusief kinderen vaccineren daar moet je heel goed over na denken of dat wel handig is.
  En feit is ook iedereen gaat net als griep het krijgen. Wat ever wat je doet.
  En de mortaliteit cijfers zijn nu net als griep altijd was.
  Vroeger maakten we ons ook niet druk dat er meer mensen niet gevaccineerd waren voor griep dan wel.
  En griep vaccinatie kan alles wel eens veel gevoeliger hebben gemaakt voor corona.
  De politiek vond het allemaal geweldig maar nu gaat steeds meer doordringen dat al die onzin maatregelen veel meer slachtoffers maken en veel duurder is dan wat het oplevert.
  Die uitgestelde zorg maakt veel slachtoffers maar daar hoor je niks over..
  Nog los van 2 jaar school verlies.
  Het is geprobeerd, leuk maar nu moeten we stoppen en realistisch worden en kijken hoe je het beter behandeld.
  Want het was er altijd en gaat ook niet weg.

 5. In principe heel simpel.

  Je hebt bv kanker en nog 1 jaar te leven. Dan krijg je corona en ga je eraan dood.

  Dan ga je toch dood aan de Corona of niet?

 6. Framen van informatie lijkt bij de verknipte wappies hier een nationale sport te zijn. Morbide@Loes vergeet te vertellen dat de IC wel zeker vol ligt met niet gevaccineerde covid gevallen, die daar echt niet zomaar liggen. Gelukkig geeft ze toe dat nu bewezen is dat de bijwerkingen waar wappies het altijd over hebben allemaal fake zijn. Terror@limoen maakt het helemaal bont en gaat zelfs zover dat hij met droge ogen een zieke van de IC zal knikkeren als hijzelf vanwege covid ooit een bed nodig heeft. Hoe ziek kan je geest zijn?

 7. In Nederland is officieel toegegeven dat ze iedereen die opgenomen wordt, voor wat dan ook, en positief is getest als corona noteren. Want ze verplegen die als corona patiënt.
  Dat geeft minimaal 30% corona patiënten die niet door of met corona klachten worden opgenomen.
  Dus hartaanvallen en daaraan overlijden maar positief op corona is corona.
  Dementie harten vaat ziekten en kanker zijn de top 3. Maar ben je positief dan is het corona. Ingeënt of niet.
  Bewezen in diverse onderzoeken is ook dat 80% van de mensen die met een placebo werden gevaccineerd toch inenting klachten melden. En het minder ziek worden door vaccinatie kan ook wel eens door zo.n effect komen.
  Dus nu iedereen er een beetje is aan gewend en de aller grote meerderheid er er niet zo.n last meer van heeft en omicron blijkbaar ook mindererg is daalt alles scherp, zijn we weer terug bij griep.
  Coro no zit ook tussen je oren.
  Die rekening…. Die zit meer in de paniek matregelen dan werkelijke vepleging kosten. Verplegingbelast de economie helemaal niet zo. Dat is vestzak broekzak want het meeste zit in personeel kosten. En voor een overheid is dat alleen maar rond gepompt geld. Die vaccins steunmateregelen en lockdowns ja dat hakt er wel in.
  En verder die gevacineerden die verspreidden harder en meer dan de niet gevaccineerden.
  Dus ja meloen je loopt weer te dromen zoals gewoonlijk.
  En voor het gemak vergeet je dat in het begin niemand was gevacineerd. En toen waarden de kosten het hoogst.

 8. @ Lamoenchi,

  Geen van de overledenen was gevaccineerd en zonder corona hadden ze nog jaren kunnen leven. Hun leven is bekort doordat ze corona opliepen en nergens anders door.

  Dat schijn jij maar niet te willen begrijpen, net zoals Loes dat niet wenst te begrijpen. Obesitas (als het dat zou zijn ) is geen dodelijke ziekte. Je sterft er niet binnen 3 weken aan. Corona daarentegen wel. En omikron is wellicht minder gevaarlijk, maar bij deze aantallen besmettingen is het gewoon de wet van de grote getallen, daar is geen ontkomen aan.

 9. @Limoen. Keep on dreaming met je sprookjes. Wen er alvast maar aan dat de enorme rekening voor de huidige situatie in ieder beschaafd land gelukkig linksom of rechtsom uiteindelijk volledig zal worden verhaald op de veroorzakers, zijnde de inmiddels alom bekende wappies met hun alternatieve waarheden. De door heb betaalde premies zijn in vergelijking daarmee slecht een schijntje. Je hebt nog veel geluk dat deze rots altijd overal achteraan hobbelt, dan kan je alvast gaan sparen.

 10. @Joep, het zijn echt geen gezonde mensen die besmet zijn geraakt met Omicron en daaraan overlijden. Het zijn altijd mensen met meerdere kwalen, vooral diabetici en obesitas, hart en vaatziektes die Corona niet overleven. Moeten jij en Lionfish daarom de niet gevaccineerden als moordenaars beschouwen ? Ik als niet gevaccineerde heb niets te vertellen aan anderen hoe zij moeten leven en ben dus ook niet verantwoordelijk als zij zichzelf dood vreten en voel mij ook niet aangesproken met jullie aantijgingen.
  Als ik ziek wordt met wat dan ook, corona inclusief, dan heb ik recht op medische behandeling. Ik heb immers jarenlang ziekte premies betaald en ben nooit wegens ziekte opgenomen geweest. Mijn premies zijn aangewend om de kosten van anderen te betalen, of gestolen door Ansary en consorten.
  Ja, er zullen meer mensen overlijden aan corona en ook aan andere kwalen. Die zijn allemaal te voorkomen. Het probleem ligt niet bij niet gevaccineerden maar meestal bij de patient zelf.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties