31 C
Willemstad
• vrijdag 18 juni 2021 13:16

Laatste reacties

- Advertentie -

Extra | Journaal 21 mei 2021


Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands.

Bron: Extra

- Advertentie -
- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

13 reacties

 1. @Joep Meloen, mijn reactie kwam op de ongenuanceerde reacties op een bericht uit Extra. Dat een resort een front kan zijn voor witwassen, hoef je me niet te vertellen; dat Albanezen een slechte naam hebben, weet ik eveneens, dat het onderaan bengelt bij de lijst van corrupte landen is me ook bekend. Vóór Coral Cliff, was Hotel Intercontinental. met allereerste casino hier. een geliefde plek voor deze heren. Door in mijn reactie te overdrijven, wilde ik het ongenuanceerd wegzetten van bevolkingsgroepen als zijnde één stereotype geheel aankaarten. De reden daarvan is dat ik zie wat dat tot gevolg heeft, eindeloze riedels over DE YDK die dit of dat zijn, DE zwarte medemens die inferieur is, DE NL belastingbetaler die HET ondankbare, corrupte Curacao moet redden, kortom clichés, die enkel verdeling, haat en afkeer teweegbrengen en niets toevoegen.
  P.S. DE waarheid bestaat ook niet;)

 2. @ Shimaruku,

  Wanneer je van minimaal 2 bronnen hoort dat Albanezen, met name op het gebied van ‘zaken doen’ zeer slecht bekend staan, dan zou ook bij jou een lichtje moeten gaan branden.
  Helaas zijn er nu eenmaal landen, gebieden, steden, you name it, op deze aardkloot waar normaal zaken doen niet mogelijk is zonder je in te laten met de georganiseerde misdaad. Anders gezegd, daar bepaalt de georganiseerde misdaad wat er gebeurd en of jij zaken kunt doen. Probeer in Zuid-Italië een bedrijf te openen en je krijgt hoe dan ook bezoek van de mafia.

  In dit geval moet je jezelf ook afvragen waarom Albanese ‘investeerders’ belangstelling hebben voor een meervoudig mislukt resort op Curacao ?
  Houdt het in dat ALLE Albanezen crimineel zijn ? Nee, niet persé, maar in Albanië kom je nergens zonder politici en georganiseerde misdaad af te betalen of er deel van uit te maken. Het is niet voor niets dat Albanië nogal laag staat op de lijst van minst corrupte landen ter wereld. Anders gezegd, het is zo corrupt als de pest.

  De georganiseerde misdaad houdt zich echt niet alleen bezig met drugs, prostitutie, mensenhandel, gokindustrie etc, ze hebben ook een front nodig om de boel wit te kunnen wassen. Dan krijg je dus investeringen in toerisme, onroerend goed etc in vele landen, zodat geld makkelijk van het ene naar het andere land kan worden ‘verplaatst’.
  We hebben hier, lang geleden, ook zo’n hotel gehad, waar de Chicago mafia regelmatig bijeen kwam, het Coral Cliff hotel. Dus geheel nieuw is dit concept niet.

  Oftewel, helaas is het wel zo dat je bij 90 – 95 % van dit soort ‘Albanese investeerders’ je te maken hebt met georganiseerde misdaad. Hoef jij niet te accepteren, maar dat verandert niet de waarheid.

 3. Een directeur van een verzorgingstehuis die verzwijgt dat een werknemer besmet is moet voor moord aangeklacht worden. Er wordt wat gerotzooid in verzorgingstehuizen, laatst ging ook een video rond dat één van de bewoners viel omdat geen enkele verzorger in de buurt was. Twee dagen later gaf de directrice toe dat er nog geen maatregelen zijn genomen om het te voorkomen.

  Moeten we mensen niet de keuze geven om op een waardige manier uit te stappen? Als ze het gevoel hebben dat het leven voltooid is waarom nog in een verpleeghuis blijven verlengen om vervolgens op zo een verschrikkelijke manier door incompetentie van anderen te sterven.

 4. Oei we hebben weer een paar Boze lezers. Ze vinden het zo vervelend hier, maar komen toch elke keer weer terug. Kunnen niet met maar ook niet zonder KKC. LOL

  OM te nuanceren; Nigerianen, staan bekend om hun internet scams en oplichtingen.

  Zijn ze allemaal zo? Van de 150 miljoen zullen er vast wel een aantal goede tussen zitten.

  Antillianen van Curaçao staan bekend om hun punctialiteit en stiptheid, komen altijd hun afspraak na, en zijn op tijd, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen op deze gouden regel.
  Bv de ministers die nog nooit een sluitende begroting of jaarrekening op tijd en deugdelijk indienen. (LOL)

  Idem met de Albanezen, die hebben nou eenmaal een reputatie in de businesswereld. Uiteraard zijn niet alle albanezen zo. Kun je boos over worden, of niet!

  Zo heeft iedere cultuur, land, volk zijn kwaliteiten

  Gelukkig zijn wij supernetjes OP deze kiezel en gooien wij nooit wat uit het raam of dumpen we niets in de mondi, helaas zijn ook op deze regel een paar uitzonderingen, zeg maar een paar rotte appeldammetjes (LOL)

  Zijn alle blanken in de usa racistisch? LOL, er zullen vast rotte appels tussen zitten. Moet de zwarte mens bang zijn voor de inherent racistisch redneck?
  Wat zeggen de statistieken over interracial hate crimes. Nagenoeg 90% van de interacial crime in usa is black on white/ asian! Wie is nou de agressor?

 5. Sr. Shimaruku. tja.
  En dan beland je laatste reactie ook nog onder he kopje “Veel corona doden in verzorgingstehuis” …
  De wordpress database / website is ook nog niet echt stabiel.

 6. Prejudice is a bitch; vantevoren mag je gerust je ervaring , kennis en zelfs je vooroordeel hebben, maar op basis van een kranten berichtje in Extra al te beginnen over”doet er dan niemand meer absoluut sluitend diepgaand onderzoek” vond ik een lachwekkende ongenuanceerde reactie, dat er dan nog 2 reageerders je gedacht bevestigen en net zo ongenuanceerd doorgaan over onbetrouwbare Albanezen, lokte mijn reactie uit. Ik heb KKC een tijdje links laten liggen, juist vanwege al die BS die hier verkondigd wordt en de eerste reacties die ik zie waren weer van zelfde niveau. Pasa un felis WE

 7. Even duidelijkheid: @Shimaruku ….. natuurlijk nooit ALLE.
  Maar ik meen een heel klein beetje te weten waar ik het over heb, met mijn pipita di sabidoria y experiensha.
  Tot enige maanden geleden heb ik een (sectie van een) Landelijke Eenheid mogen leiden dat “relevant werk” deed, ook ter ondersteuning van Europol, Frontex, Polizia di Finanza, etc.
  Als je dan op gegeven moment in de oude Khun Sa-driehoek opereert met Amerikaanse collega’s en men je helemaal daar(!) waarschuwt voor de (familie)vertakkingen van de Albanese OC, dan is dat voor mij een stevige bevestiging van wat ik elders heb gezien.
  Being proactive helps……

 8. Alle Albanezen zijn crimineel, alle Hollanders gierig, alle Duitsers stipt, alle Jamaicanen rasta, alle Yankees big spenders, alle Colombianen aan de coke, alle Mexicanen van het kartel, alle Turken roken, alle Thai masseuse, alles wat Extra zegt is waar; hahahahaha genuanceerde meningen, van top KKC-reageerders

 9. Albanezen ?
  Dan moeten alle alarmbellen bij iederreen afgaan. Ik ken geen enkel land ter wereld waar Albanezen goed staan aangeschreven, zelfs niet in hun eigen land. En ik ken Albanië zeer goed.

 10. @Showroe+di+Emmastad

  100% mee eens. Albanië staat niet bepaald goed aangeschreven in Europa en zijn daarom niet voor niets nog steeds niet toegelaten tot de Europese Unie.

 11. Groep uit Albanië heeft interesse voor Kurá Hulanda Lodge………..really ?!?…..doet er dan niemand meer absoluut sluitend diepgaand onderzoek (niet die gebruikelijke “due diligence crap”) naar wat je binnenhaalt.
  Hardop denkend : start bij Sectie Inlichtingen Politie Brussel en Antwerpen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Politie waarschuwt botenbezitters bij Caracasbaai

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bezitters van Boten en Sea Doo’s veroorzaken volgens de politie regelmatig problemen bij Caracasbaai. Daar parkeren zij hun auto’s en trailers overal waar het...

PBC | Vier mensen positief

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Vier mensen zijn gisteren positief getest. Twee besmettingen kwamen van buiten, twee waren lokaal. In totaal werden er 1021 testen afgenomen. Een testratio derhalve...

PBC | ‘Politie heeft niets verkeerd gedaan bij Hato-incident rapper’

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De politie vindt dat ze niks verkeerd heeft gedaan bij het incident op Hato Airport, vlak voor de arrestatie van de Nederlandse rapper. Die wilde...

NOS | Josylvio weer vrij na nacht in de cel

Rapper Josylvio is na een nacht op het politiebureau weer vrijgelaten. Hij werd donderdag gearresteerd toen hij aankwam op het vliegveld van Curaçao. Volgens zijn manager had...

ParadiseFM | Toch coronasteun voor Sint Maarten

Sint-Maarten krijgt alsnog bijna 20 miljoen euro aan coronasteun van Nederland. Dat schrijft demissionair staatssecretaris Raymond Knops van Koninkrijksrelaties in een brief aan de Tweede Kamer. Het...

ParadiseFM | “Onderzoek tegenvallende EFO-resultaten”

Er moet goed onderzocht worden waarom de EFO-toetsresultaten zo tegenvallen. Dat stelt het Expertisecentrum voor Toetsen en Examens (ETE). Het gemiddelde voor Nederlands, Papiamentu en Rekenen is dit...
- Advertentie -