26 C
Willemstad
• vrijdag 16 april 2021 04:10

ParadiseFM | 49.000 toeristen bezochten Aruba in maart

Bijna 49.000 verblijfstoeristen bezochten Aruba in de maand maart. Dat heeft het Arubaanse toerismebureau gisteren bekend gemaakt. Daarvan waren ruim 43.000 toeristen afkomstig uit Noord-Amerika. De rest kwam...

NRC | Curaçao verlengt lockdown tot 30 april

Flori Hofman De lockdown op Curaçao wordt zeker tot 30 april verlengd. Dat heeft premier Eugene Rhuggenaath donderdag bekendgemaakt, meldt persbureau ANP. Daarmee zal de avondklok, die tussen...

NTR | Curaçao verlengt lockdown, omdat er geen andere optie is

Oscar van Dam WILLEMSTAD – ‘‘Een versoepeling van de corona maatregelen op Curaçao is op dit moment geen enkele optie. We hebben te maken met de Britse variant,...

DH | Invest in kingdom relations, Council of State reemphasises

THE HAGUE--Relations in the Dutch Kingdom require constant investment, the Council of State reemphasised in its 2020 annual report. The relationship of mutual respect between governments and...

AntilliaansDagblad | Maatregelen Bonaire voorzichtig afgeschaald

Kralendijk - Gezaghebber Edison Rijna heeft tijdens de persconferentie van gisteren het risiconiveau verlaagd van niveau 6 naar niveau 5. Er is volgens Rijna verbetering opgetreden, maar hij...

AntilliaansDagblad | Perspectief politieplannen St. Maarten verdwijnt

Den Haag - Waar de voortgangscommissie eind 2019 optimistisch was over het Korps Politie Sint Maarten (KPSM), is het perspectief op verbeteringen nu erg laag. Anderzijds lijkt...
- Advertisement -spot_img
HomeVerkiezingen Curacao 2021DolfijnFM | MFK en PNP op voorsprong in peiling

DolfijnFM | MFK en PNP op voorsprong in peiling

Van de nieuwe partijen zouden, zo blijkt uit de peiling, alleen Un Kambio Pa Korsou en Kòrsou Esun Miho doordringen in de Staten.

MFK en PNP staan op voorsprong in de peiling van het Kenniscentrum en het UDC.

De peiling, in opdracht van het Antilliaans Dagblad en de Extra, laat verder zien dat PAR en MAN flink onderuit gaan. Uit de peiling blijkt dat 81 procent van de ondervraagden van plan is te gaan stemmen, aankomende vrijdag. Dat is een hoger percentage dan normaal in dit soort onderzoek.

Van de nieuwe partijen zouden, zo blijkt uit de peiling, alleen Un Kambio Pa Korsou en Kòrsou Esun Miho doordringen in de Staten.

Bron: DolfijnFM

8 reacties

 1. @Brian S
  Ik verwees naar de tijd dat Don Martina, de mede oprichter van de MAN, nog zelf partijleider was. MAN is in 1971 opgericht en jij bent nog te ‘jong’ en onervaren om dat te weten, toch?

 2. Cecilia Larmonie, gaf tonnen aan ongeautotiseerde bonnen uit. Verhoogde een subsidie voor tonnen aan een “friend”.

  Sheldry Osepa kreeg zijn studieschuld van 60K vrijgescholden door ex min fin. Jamaboefdin..

  Coopers/Bloopers verdiende tonnen aan drempels, rotondes en andere infrastructurele franjes aan het wegdek.

  Deze mensen menen jou te willen helpen als parlementarier/ minister.

  Je een stapje verder in de financiele afgrond zullen zd befoelen

 3. Een regering met Larmonie, Kid Martina, Sheldy Osepa, Gwendell Mercelina, Pik Pisas, Charles Cooper (VVRP),Eduaard Braam..

  Dat zal niet saai worden!

 4. “MFK en PNP staan op voorsprong in de peiling “. Ze zeggen niet voor niets dat een volk de regering krijgt die het verdient.

  MFK met een leider die de gevangenis is in gegaan en met iemand als Charles Cooper in de gelederen, Larmonie Cecilia die ongeautoriseerd publieksgeld aan bevriende relatie en vriend van PS, Saab heeft gegeven.

  De conclusie is dat de Curaçaose bevolking niet beter verdiend en hun keuze zegt veel over wat voor mensen de YDK daadwerkelijk is.

 5. @Toeske, vroeger.. Toen Charles Cooper bij de MAN zat?

  @Robert, Mensen vergeten hier snel. En de corruptie van MAN en PAR zit nu in de hoofden van mensen

 6. Peilingen zijn weinig of niet betrouwbaar. Edoch; als inderdaad ongeveer 80% gaat stemmen zou dat mooi zijn. Regeren in economisch slechte tijden levert doorgaans geen stemmen op. In tijden van crisis nog minder en wat dat betreft geen verrassing dat PAR/MAN achteruit gaat. Winst voor de MFK zou vreemd zijn. Zijn we na alles wat wij met de partij van Malafide Fraude en Korupshon hebben meegemaakt opeens vergeten? We will see. Misschien leidt het coronavirus wel tot meer dementie en domheid? Je weet maar nooit. Reden temeer om snel een afspraak te maken voor een vakuna.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties