28 C
Willemstad
• woensdag 28 juli 2021 00:16

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | MFK en PNP op voorsprong in peiling

Van de nieuwe partijen zouden, zo blijkt uit de peiling, alleen Un Kambio Pa Korsou en Kòrsou Esun Miho doordringen in de Staten.

MFK en PNP staan op voorsprong in de peiling van het Kenniscentrum en het UDC.

De peiling, in opdracht van het Antilliaans Dagblad en de Extra, laat verder zien dat PAR en MAN flink onderuit gaan. Uit de peiling blijkt dat 81 procent van de ondervraagden van plan is te gaan stemmen, aankomende vrijdag. Dat is een hoger percentage dan normaal in dit soort onderzoek.

Van de nieuwe partijen zouden, zo blijkt uit de peiling, alleen Un Kambio Pa Korsou en Kòrsou Esun Miho doordringen in de Staten.

- Advertentie -

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

8 reacties

 1. @Brian S
  Ik verwees naar de tijd dat Don Martina, de mede oprichter van de MAN, nog zelf partijleider was. MAN is in 1971 opgericht en jij bent nog te ‘jong’ en onervaren om dat te weten, toch?

 2. Cecilia Larmonie, gaf tonnen aan ongeautotiseerde bonnen uit. Verhoogde een subsidie voor tonnen aan een “friend”.

  Sheldry Osepa kreeg zijn studieschuld van 60K vrijgescholden door ex min fin. Jamaboefdin..

  Coopers/Bloopers verdiende tonnen aan drempels, rotondes en andere infrastructurele franjes aan het wegdek.

  Deze mensen menen jou te willen helpen als parlementarier/ minister.

  Je een stapje verder in de financiele afgrond zullen zd befoelen

 3. Een regering met Larmonie, Kid Martina, Sheldy Osepa, Gwendell Mercelina, Pik Pisas, Charles Cooper (VVRP),Eduaard Braam..

  Dat zal niet saai worden!

 4. “MFK en PNP staan op voorsprong in de peiling “. Ze zeggen niet voor niets dat een volk de regering krijgt die het verdient.

  MFK met een leider die de gevangenis is in gegaan en met iemand als Charles Cooper in de gelederen, Larmonie Cecilia die ongeautoriseerd publieksgeld aan bevriende relatie en vriend van PS, Saab heeft gegeven.

  De conclusie is dat de Curaçaose bevolking niet beter verdiend en hun keuze zegt veel over wat voor mensen de YDK daadwerkelijk is.

 5. @Toeske, vroeger.. Toen Charles Cooper bij de MAN zat?

  @Robert, Mensen vergeten hier snel. En de corruptie van MAN en PAR zit nu in de hoofden van mensen

 6. Peilingen zijn weinig of niet betrouwbaar. Edoch; als inderdaad ongeveer 80% gaat stemmen zou dat mooi zijn. Regeren in economisch slechte tijden levert doorgaans geen stemmen op. In tijden van crisis nog minder en wat dat betreft geen verrassing dat PAR/MAN achteruit gaat. Winst voor de MFK zou vreemd zijn. Zijn we na alles wat wij met de partij van Malafide Fraude en Korupshon hebben meegemaakt opeens vergeten? We will see. Misschien leidt het coronavirus wel tot meer dementie en domheid? Je weet maar nooit. Reden temeer om snel een afspraak te maken voor een vakuna.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

LC | Nederlandse BV van Dos Santos moet Angola miljoenen teruggeven

Een Nederlands bedrijfje gelinkt aan Isabel dos Santos, de steenrijke dochter van de oud-president van Angola, moet een pakket aandelen ter waarde van honderden miljoenen dollars teruggeven...

ParadiseFM | 79 nieuwe coronagevallen, CMC krijgt 2 patiënten erbi

Er zijn 79 nieuwe coronabesmettingen op Curaçao aangetroffen op dinsdag, waarvan 5 geïmporteerd. Zo blijkt uit 1969 afgenomen tests. 87 mensen zijn uit isolatie. In het...

ParadiseFM | Politie houdt man verdacht van meerdere inbraken aan

De politie heeft in de kaya Miranda een 26-jarige man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij verschillende inbraken in Bandariba. Hij wordt ook verdacht van een...

Democracy now! | Tuesday, July 27, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 27 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Opinie | Vals zelfbeeld

Ed Kronenburg | Financieel Dagblad De moord op Peter R. de Vries is ook voor de buitenlandse pers aanleiding om het Nederlandse drugsbeleid aan de kaak te stellen....
- Advertentie -