28 C
Willemstad
• dinsdag 26 oktober 2021 10:19

Laatste reacties

- Advertentie -

KKC | YdK Yvette Ypelaar opnieuw beëdigd als raadslid Waalwijk

Klinkende overwinning voor nieuwe Lijst IJpelaar in Waalwijk

Donderdag 29 maart is Yvette IJpelaar-Alias voor de vierde keer als raadslid van de gemeente Waalwijk beëdigd.

Het bijzondere van deze beëdiging is dat Yvette raadslid werd voor haar eigen partij, Lijst IJpelaar, die voor het eerst deelnam aan deze gemeenteraadsverkiezingen. Haar partij behaalde ruimschoots stemmen maar net niet genoeg voor de tweede zetel.

Een bijzondere prestatie omdat Lijst IJpelaar, een lokale partij is die binnen 26 weken de strijd aan durfde te gaan met de reeds bestaande en diepgewortelde partijen in de Waalwijkse samenleving. Een uitdaging die Lijst IJpelaar glansrijk heeft doorstaan.

- Advertentie -

Yvette Ypelaar werd op 30 maart voor de 4de keer raadslid van Waalwijk 2018

Yvette is van de generatie van Hillary Clinton en zei zegt desgevraagd hierover: ‘Als Hillary wereld leider had kunnen worden, waarom zou ik geen raadslid mogen zijn van de middel grote gemeente, Waalwijk’.

IJpelaar’s motto is: ‘Vertrouwen in jezelf geloven is dat je een kracht bezit die groter is dan twijfels’.

Bron: Knipselkrant Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

6 reacties

 1. Zoooo, wat een hatelijkheden toch weer. En dat nog wel op een dag als Pasen. Wanstaltig gewoon, shame on you people.
  Overigens goed dat zij er voor ‘alle’ mensen zijn. Zo hoort het ook.

 2. Is het aanblijven van Ypelaar als raadslid in een dorp in Nederland nieuws hier?

  Het aftreden van Stella van Rijn, Schottes pijpelaar, zou nieuws zijn, om maar een voorbeeld te geven.

 3. DENK, Turkse partij uit eigen kracht? EriclaPas.
  De twee oprichters van DENK zaten in de PvdA trein , zoals je zelf zegt, in de Tweede Kamer en zijn halverwege er uit gestapt. En met DENK begonnen. Met de zegen van hun hogerhand.

  Zoals altijd boren we elkaar, gekleurde mensen, heerlijk de grond in maar staan zelf ondertussen lekker aan de kant.
  Kennedy zei: vraag niet wat je land voor je kan doen maar vraag wat jij voor je land kan doen. In dit geval, de Bijlmer.

 4. Ik ben geen cynicus maar zelf heb ik geen vertrouwen in de meeste allochtone politici in Nederland. Zelf vind ik DENK een walgelijke partij maar ik heb wel respect voor de heren, dat zij een Turkse partij op eigen kracht hebben opgericht in plaats van als de meeste allochtonen, met een rijdende trein (vaak PVDA) mee te liften.

  In veel gevallen worden vooral zwarte allochtonen, Turken, Marocannen op de lijst gezet om stemmen van landgenoten te trekken. Neem bijvoorbeeld de Bijlmer, sinds mensen heugenis is daar een zwarte stadsdeelvoorzit(ter)(ster) maar de werkloosheid in de Bijlmer onder Antillianen, Surinamers en Afrikanen is het grootst in Nederland.

  Het blijft altijd het zelfde verhaal “zwarte politici” worden op de lijst gezet om zwarte stemmen te trekken, na de verkiezing hoort je altijd hetzelfde ze zijn niet alleen voor de zwarte kiezers maar voor alle Nederlanders.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -