28 C
Willemstad
• woensdag 7 juni 2023

Telegraaf | Uitlevering Joran van der Sloot in gevaar

Advocaat wil met kort geding uitlevering voorkomen | John van den Heuvel BUITENLAND LIMA - Het overleveren van Joran van der Sloot door Peru aan de Verenigde Staten...

Democracy now! | Monday, June 5, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 5 juni 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Extreme hitte Curaçao, scholen sluiten ’s middags

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Alle scholen in het funderend onderwijs en speciaal onderwijs mogen kinderen naar huis sturen om om 12 uur ‘s middags. Dat meldt het ministerie...

PBC | Man op Curaçao schiet eigen broer neer bij familieruzie

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bij een ernstige familieruzie in Mina Scharbaai heeft een man zijn eigen broer neergeschoten. Het incident vond gisteravond plaats. Bij aankomst van de politie troffen...

PBC | Duizenden belastingaangiften binnen, maar vertraging dreigt door onvolledige verzamelloonstaten

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De belastingdienst is druk bezig met het voorbereiden van de verwerking van de aangiften inkomstenbelasting voor het jaar 2022. Er zijn al 10.000 aangiften...
- Advertisement -spot_img

AD | George sleept krant voor rechter

HomeMediaAD | George sleept krant voor rechter
Norbert George
Norbert George sleept krant voor rechter

Willemstad – Norbert George sleept de eigenaar van Knipsel Krant Curaçao voor de rechter als er geen rectificatie komt van een eerder gepubliceerd artikel waarin wordt gemeld dat George over de periode van 2 jaar 795.500 gulden heeft gevangen terwijl hij geen dag op het werk is komen opdagen.

Dat heeft George tegenover deze krant bekendgemaakt. George wilde inhoudelijk verder niet op de zaak reageren en verwees deze krant naar zijn advocaat Roy Bottse. Laatstgenoemde wilde in het kader van het onderzoek ook geen mededelingen doen over de zaak.

De Papiamentstalige ochtendkrant Èxtra meldde eerder deze week dat Bottse een felle brief heeft gestuurd naar Knipsel Krant Curaçao waarin de raadsman namens zijn cliënt eist dat het artikel wordt weggehaald. Als het artikel niet zou worden weggehaald en een rectificatie geplaatst, zou George de website voor het gerecht slepen.

In het artikel noemt Knipsel Krant Curaçao – die veelal artikelen van andere media kopieert en publiceert – George een bevoorrechte ambtenaar omdat hij al twee jaar thuis zit en ondertussen zijn normale salaris blijft ontvangen. Tegenover deze krant laat George weten wel te wíllen reageren, maar dat niet kán, omdat dit hem niet ten goede zal komen.

George is sinds 2011 in dienst van het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn. Hij ging daar ten tijde van het kabinet Schotte aan de slag om een HRM-unit op te zetten. Sinds 2012 zouden er op het departement geen passende werkzaamheden meer voor hem zijn, reden waarom hij niet meer op het werk verscheen, maar nog wel werd uitbetaald.

De vorige minister van SOAW, Jeanne-Marie Francisca, kondigde eerder dit jaar een onderzoek naar George aan waarbij werd bekeken waarom de ambtenaar nog steeds thuis zit. De huidige SOAW-minister Ruthmilda Larmonie-Cecilia, liet onlangs nog weten dat dit onderzoek nog steeds niet is afgerond.

Op dit moment wordt er gekeken hoe de SOAW-ambtenaar destijds in dienst is getreden, of dat op grond van een beslissing van het kabinet is geweest of op grond van een landsbesluit.

,,Pas nadat deze informatie binnen is, kan er gekeken worden wat er nog gaat gebeuren”,

aldus Larmonie-Cecilia eerder, die ook aangaf dat George naar het departement had gebeld om te zeggen dat hij aan de slag wilde.

Bron: Antilliaans Dagblad

10 reacties

 1. @ Abraham Mossel
  Als haar echtgenoot en stiefzoon niet van onbesproken gedrag zijn dan vraag ik mij toch af hoe mevr. George-Wout door de ballotage is gekomen voor de functie van Gouverneur.

 2. @ Rico, Nor-bed is uit het zelfde hout gesneden, zo vader zo zoon.als een voormalig gevolmachtig minister PNP? zou gaan kwekken, hangt Herman! George morgen met zijn hele familie aan de hoogste boom die er op Curacrim is te vinden. en kunnen we direct een nieuwe gouverneur gaan zoeken, maar dat word aan het stelletje lapzwanzen ( Plasterk) aan Nederland uit besteed.

 3. @ Rico, Nor-bed is uit het zelfde hout gesneden, zo vader zo zoon.als een voormalig gevolmachtig minister E (P).J. zou gaan praten, hangt hij morgen met zijn hele familie aan de hoogste boom die er op Curactim is te vinden.

 4. Je zal maar zo’n stiefzoon hebben! Ik heb medelijden met mevrouw de gouverneur. Wie heeft haar eigenlijk overgehaald om in 2de instantie toch ja te zeggen tegen deze functie?
  Waarom grijpt papa niet in als zijn zoon zijn huidige vrouw in diskrediet brengt?

 5. Ik denk dat George, een stap te ver is gegaan om zich met maffia praktijken bezig te houden en zich voor doet als de verlosser voor de arme wijken en stem kiezers . ( ik ga de wijken in en ga na waar jij bent geweest om hulp aan te bieden denk daar goed aan vriend) Deze loser is nog geen dubbeltje voor de knip waard maar ontvangt wel een salaris waar 20 arme familie sloebers hun ijskast mee kunnen vullen en hun kroost en zich zelf te eten kunnen geven om naar school te gaan en het werk, néé u zit de hele dag in de tropen te zuipen en te vreten op kosten van die arme sloebers die geen kant op kunnen omdat er veel te veel van dat soort figuren rond lopen zo als jou. jij bent nu aan de beurt en er volgen er nog meer, geloof mij maar, zo gouw je bescherm engel Gerrit de Raaf & co in het gevang zitten

 6. Dat KKC het aan durft om de wantoestanden op Curacao te belichten is een groot goed geworden. Na VDC en Schotte, Mevr. Wiels en ook nog de PM (Volendammer/Rotterdammer) Jasje is een news media als deze Knipselkrant Curacao een genot om te lezen. Velen durfen het niet aan wat deze KKC doet. Zeker zal er een heel Team achter de KKC schuilen die alle mogelijke info vergaard. En nu George Norbert, ach door mij en vele anderen al uitgeschten moet nu een rechtzaak aanspannen om de KKC uit te schakelen. Wat George wil is een artikel verwijderen waar de volle waarheid in staat, en ja, DAT MAG NIET VAN GEORGIE, want stel je eens voor dat de bevolking meer komt te weten. Tja Georgie, je publiceerde open en bloot de CBS connectie en maakte toen ook mensen zwart. Hebben die een aanklacht tegen jou ingediend?? Nee dus. Nu moet je een krant voor het gerecht slepen omdat die de waarheid schrijft. En ja dat doet pijn voor Georgie. Aaaaauw. Het is niet de Knipselkrant die fout zit, het is alleen GEORGIE die nu ontmaskerd is als kladloper op Curacao. Ik had je eens hoog in het vaandel maar dat is tot een NUL punt gedaald. KKC ga door met het ontmaskeren van foute politici en blijf on-gecensureerde verslaggeving doen. Heel Curacao staat achter jullie.

 7. Norbert is gewoon een maffiafiguur geworden hij heeft zijn idealen ingeleverd voor een flink bedrag.
  iedereen die door Schotte aan werk is geholpen is een maffia figuur.
  die heeft zijn ziel aan de duivel verkocht..

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties