32 C
Willemstad
• dinsdag 30 april 2024

Extra | Journaal 26 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, April 25, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Wednesday, April 24, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, April 23, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

Opinie | Teleurgesteld in ons rechtssysteem

HomeAuteursOpiniesOpinie | Teleurgesteld in ons rechtssysteem

Opinie Cicely van der Dijs

Opinie Cicely van der Dijs: “Drie rechters hebben wederom de toekomst van onze kinderen, van mij en van Gerrit en van het hele land bepaald. Niet alleen zijn drie rechters bereid om twee kleine kinderen voor minstens negen maanden zonder moeder en vader te laten, ook hebben ze bewezen dat zij de richting van het land bepalen.”

Ondanks al het bewijs, de rapporten van professionelen, een professor van een gerenommeerde universiteit in Nederland en van een notulist van de Hoge Raad, hebben drie rechters Gerrit en mij afgelopen vrijdag veroordeeld. Drie rechters hebben wederom de toekomst van onze kinderen, van mij en van Gerrit en van het hele land bepaald.

Niet alleen zijn drie rechters – ondanks al het bewijs dat door ons naar voren is gebracht – bereid om twee kleine kinderen voor minstens negen maanden zonder moeder en vader te laten, ook hebben ze bewezen dat zij de richting van het land bepalen. Jouw en mijn stem tellen niet mee!

Onrecht wordt niet gereflecteerd in de justitiële keten, maar is bijvoorbeeld ook te zien bij het recht op een huis dat je niet krijgt, medische zorg die je niet krijgt en mogelijkheden die je maar niet krijgt in je land. Het is te zien in discriminatie die gebaseerd is op geloof, kleur of ras. Onrecht kan ons allemaal worden aangedaan.

We hebben veel verdriet, angst, bezorgdheid, onzekerheid, vernedering, teleurstelling en persoonlijke aanvallen – ook op onze kinderen – meegemaakt. Wat ons op de been houdt, is op de eerste plaats God, op de tweede plaats onze kinderen en op de derde plaats het feit dat wij onschuldig zijn en een schoon geweten hebben.

Heel naïef en behoorlijk optimistisch van ons om te denken dat er nog rechters zijn, die werkelijk rechtvaardig en objectief zijn en het lef hebben het enige juiste besluit te nemen in onze zaak: vrijspraak. Dit nadat wij gedurende vier jaar door het slijk zijn gehaald en nadat duidelijk is geworden dat het Hof het Openbaar Ministerie beschermt, en Gerrit een van de weinige politici is die het beleid van Nederland tegen het Curacaose volk hebben gesignaleerd en zich hier openlijk tegen hebben uitgesproken.

Andere politici op Curacao zijn laf, zonder geweten. In plaats dat ze hun mond opentrekken en praten, blijven ze stil, alleen om een sterke politieke tegenstander te elimineren. Het maakt hierbij niets uit dat een familie uit elkaar wordt gerukt. Bovendien vergeten ze dat zij ooit hetzelfde kunnen meemaken.

Allemaal hebben ze grote hoeveelheden geld op de een of andere manier gekregen. En veel van hen hebben hun financier daadwerkelijk een belangrijke functie, contract, opdracht of politieke voorkeur gegeven. Vergeet alleen niet dat de wereld rond is en dat vonnissen een precedent creëren dat later voor iedereen geldt. Maar goed, ik kan niets anders verwachten van de middelmatige politici die andere belangen behartigen, in plaats van het land Curaçao.

Ik hoop van harte dat het onrecht of pijn niemand ooit zal raken en zeker niet de personen die nu zo van onze pijn genieten.

Tegen de verslaggevers, die zichzelf journalist noemen, maar in werkelijkheid marionetten zijn die in dienst van anderen leven: Het is heel triest te zien hoe jullie haat, rancune, partijdige meningen, verdeeldheid en leugens verspreiden. Triest dat jullie verval promoten onder een groep die denkt dat het goed is te genieten van de pijn van een ander. Shame on you!

Aan de journalisten die hun werk op objectieve wijze verrichten en onze gemeenschap zo op verantwoordelijke wijze informeren: Pabien. Keep it up!

Aan de mensen die ons steun betuigden: Heel erg bedankt. Uit jullie gebed en woorden van steun, putten wij de kracht om door te gaan. Jullie hebben bewezen dat jullie daadwerkelijk van jullie land houden. Jullie moeten vechten, niet bang zijn. Deze strijd is niet een van en voor Gerrit Schotte, maar een voor ons land. Hoe hard het vonnis afgelopen vrijdag ook is geweest. Wij gaan naar bed met een schoon geweten en lopen met het gezicht omhoog. Ons hart is schoon. Ik blijf vechten zodat onze kinderen niet gekenmerkt worden door het onrecht.

Wij blijven vechten met de overtuiging dat het recht zal zegevieren!

Cicely van der Dijs
Curacao

Dit artikel is geplaatst in

55 reacties

  1. Elke politicus is corrupt,en ook maar een marjonet.Er is weinig tot niets veranderd in die jaren nadat ik vertrok blijkbaar.
    Hoe en wat precies allemaal weet ik niet,maar toch:het was toch Gerrit die die petitie tegen isla maakte???Daar heb ik wel respect voor.Als je zoiets doet moet je kunnen incasseren,dat weet ik maar al te goed.
    En dan ook nog:Interesant lijstje met reaguurders bij het artikel…en bij reacties op andere artikelen over hem
    Ook heeft hij zijn achternaam tegen…ook dat nog,Schotte…schottegat…tsja…hoe is dat zo gekomen,afgezien van de bagger die ik hier over hem lees???En nee,ik praat hem (en zijn vrouw/vriendin niet goed),ik vind politiek waanzin,maar toch…

  2. @Enri schreef;
    “Bla bla bla jokken..blablurp blurpbaba babaguami barbarossa barbapappa barbaniks en barbanada”

    Ja hoor Enri, je hebt gelijk. 😆 🙂 😆

  3. Mano jij zit te jokken net als Schotte eb Cicely als je geen aangifte doet dan bent jij ook schuldig. Doe ons een plezier en ga jouw aangiften deponeren bij de OM.

  4. Joop,
    Weet je hoe het hele verloten van auto’s en vakantie-cruises bij MFK om aan campagnegeld te komen geregeld is???
    Via een stichting…………. Fundashon Gerrit Schotte!!!!!!!!!!!! Weet jij hoeveel de totale opbrengsten door de jaren heen zijn geweest? Genoeg!! But enough is never enough: zolang het goed gaat ga je toch door? “Winstmaximalisatie” heet dat.
    Mw Zita en de heer Konquet hebben vooral in het begin allebei tevergeefs geprobeerd het als een illegale loterij af te schilderen. Aangifte gedaan zelfs. Lekker niet gelukt, maar feit is dat de partijen waaraan ze allebei aangesloten zijn op een minder transparente manier fondsen vergaren waar wij geen weet van hebben!!!

  5. @Cicely van der Dijs schreef;
    “Allemaal, (zowel vroeger in de voormalige Antilliaanse regeringen en nu de huidige Curaçaose politici) hebben ze grote hoeveelheden geld op de een of andere manier gekregen. En veel van hen hebben hun financier daadwerkelijk een belangrijke functie, contract, opdracht of politieke voorkeur gegeven.”

    Een waarheid als een koe!!!!
    Hoewel ik niet politiek gebonden ben wil ik nog zien dat iemand bovenstaand gegeven durft te ontkennen!

  6. @Enri: nogmaals, en misschien volgens Henk wel als langspeelplaat: waar heb je mij ooit iets positiefs over Gerrit zien schrijven.
    Graag één voorbeeld. Eentje maar.

  7. Joep Meloen dat is duidelijker dan de daglicht maar maakt je geen zorgen met wat Derchi pe, Eric Lapdance, Mano, LaStiwz en andere trollen schrijven.

    Het zijn allemaal premie-schrijver om Schotte uit de troep proberen te halen.

  8. @ Curacao Independiente

    Partij financiering gaat toch even op een andere manier. Elke partij heeft een bankrekening en daar kun je gewoon op storten.
    Men had ook op de rekening van Gekke Gerrit kunnen storten en dan had hij dat keurig kunnen melden aan de belastingdienst.
    In plaats daarvan heeft hij het geld op een geheime rekening van Cicely laten storten, vervolgens valse facturen gemaakt en het geld doorgesluisd naar zijn eigen rekening. En dat vindt jij dan nog op partij financiering lijken ?
    Het feit dat zij zeggen dat het partij financiering is wil niet zeggen dat het dat ook daadwerkelijk was.

  9. Curacao Independiente of DV. We hebben geen interesse in je geblablabla! Ga straks maar lekker GS opzoeken in Bon Futuro!

  10. Berouw komt na de zonde wordt altijd gezegd! Helaas is dat bij C en G niet het geval. Het is dan ook zeker terecht dat zij zijn veroordeeld. Ze mogen nog blij zijn met de lichte straf die ze hebben gekregen. G heeft zeker levenslang verdiend. En C, je hebt het helemaal aan jezelf te danken dat je kinderen het een tijdje zonder moeder moeten doen! Ook jij hebt je straf dik verdiend. Denk daar maar eens over na als je in de gevangenis zit! Door je eigen schuld doe je je kinderen dit allemaal aan. Wat voor een moeder ben je eigenlijk! Je moet je diep schamen.
    Als je kinderen oud genoeg zijn zullen ze zich voor hun ouders schamen.
    O ja, als jullie je straffen hebben uitgezeten vertrek dan voorgoed van het eiland. Omkomen van de honger zullen jullie niet want G zal wel gezorgd hebben voor financiële reserves in het buitenland!
    Met jullie vertrek zal het alleen maar beter gaan op Curacao!

  11. Ach we zullen deze flauwekul de komende tijd nog wel valer horen.
    Denk aan radio en tv spotjes.
    Als je het maar vaak genoeg hoort gaan een hoop mensen hun geloven.
    Helaas voor hun en gelukkig voor Curacao gaat dat niet helpen.
    Dat ze maar lang opgesloten mogen worden en liefst zo snel mogelijk.

  12. Het blijft belangrijk om meerdere bronnen na te gaan, met hoe de connecties van belangen verstrengeling op Curaçao zijn, voor degene die interesse hebben interessante artikel in ‘Ultimo Notisia’ van 28 jul.’17 met als titel ‘Ansary tin Ys i Tromp den su gara’. Mischien gaat het helpen om KKC lezers die ten minste Papiaments kunnen lezen hun ogen te laten openen en de realiteit van bepaalde politieke benoemingen en met name belangen verstrengeling, ja die ook meespelen in de huidige zogenaamde schone Kabinet!

  13. @ Puk, sorry, maar juist voor die genen die denken dat de schooier en haat zaaier en land vernieterger 3 jaar moet zitten en zijn byside 9 maanden, ben ik er van overtuigt met goeie mensen te maken te hebben, aan gezien zij dan ook nooit in de bak,LIK. niet PIK, hebben hoeven zitten. helaas ik wel?, en daarom weet ik ook dat Gerritje? geen drie maar twee jaar hoeft te zitten 1 jaar “vi” en tante? geen 9 maar zes (6) maanden. Maar aan hun narsictische? en vrijmetselaars karakter en door vader S ingeent met het virus pathologische beroeps leugenaars mentalitijd ?blijven zij hun kinderen en zig zelf……………….hopeloos ver…… helaas weet het ff niet meer???? Het grootste gevaar komt nog , Het beest Jamaloodin. blabla hij zit al op de kansel in vennie om ze kont schoon te vegen, Carollo in Italia,Gerty in curacrim ( fam om zt) jammi op het strand uit zicht st maarten.?

  14. @KKC, juist inderdaad, er is weinig of niets gezegt in de laaste 6 dagen door de Gompie’s tuinkabouters vazalen van Gerrit de Raaf de Drechlijn, Mano. plasje, alias , DE Norrit pil uit hilversum / Waar is het eco wonder Douwe Boersema met zijn vrij spraak. Douwe Boersema moet bij Abraham Mossel op het matje komen in Haarlem in het PvH 1e deur rechts? om zig te verantwoorden wegens gedrag zaak Bentio! en likkie lik Sandanatio boot ( 700.000,00$$ verzekering inning! )

  15. Je smoesje is goed, maar je praatje deugt niet.
    Wie zijn gat verbrand, moet op de blaren zitten. De een negen maanden, de ander drie jaar.

  16. CI of moeten we zeggen DV. Hou je gewoon bij het onderwerp..

    Als jij iemand kent van het huidige kabinet met een waslijst van criminele daden als GS dan moet je naar het OM stappen!

  17. Heren, en beiden graag weer on topic.
    Met vriendelijke groet,
    Commentpolis

    Beste commentpolice, nu moet je niet gaan overdrijven, want er is helemaal niets aan de hand. Er is geen ruzie, er is niks! Ik vind het alleen maar grappig. Was je maar ook zo paraat met anderen die je écht zou moeten aanspreken, maar het verzuimd te doen! Dus zeg het maar hoor commentpolice, als ik niet welkom ben is het echt geen probleem, dan ben ik zo weg. Ik zal niet van verdriet doodvallen en zeker niets missen, jij mist ook niets en niemand zal iets missen! Is het duidelijk?

  18. Wat nog niet duidelijk is hoe partijfinanciering, verantwoording hiervoor nagestreefd gaat worden en vooral de controle dat sponsors geen tegenprestatie krijgen van een zittende kabinet of politieke partij binnen een coalitie? Zowel bij verkiezing in okt. vorig jaar als deze jaar in apr. is niet door elke politieke partij verantwoording gegeven van wie hun financierders zijn. Hiernaast is het business as usual, gezien politieke benoemingen die al plaats hebben gevonden (RdK, UTS, SSC om enkele te noemen in commissariaten) om niet eens over te hebben van de dikke post van directeur CBCS die nog open staat maar waarvoor heel toevallig iemand geallieerd aan de huidige kabinet, zogenaamd ervoor is gevraagd. Is zaak Babel symbool politiek of gaat er serieus controle mechanisme komen om vriendjes politiek/politieke benoemingen te bestrijden? Of wordt de nieuwe praktijk dat ze ook aangepakt zullen worden, maar na hun regeringstermijn zoals bij de MFK?

  19. Hee jullie twee bonny en Glyde, hou even op. Nu is het genoeg. Genoeg gemanipuleerd en gelogen. Ondanks een veroordeling lopen jullie nog steeds rond? Ga maar gauw naar bon futuro kan Balentien de verkrachter met je bidden. Bosnan tur ta poko habuzador.
    Wereldse schande en onacceptabel in een goed functionerend rechts systeem. (niet dus jullie lopen nog steeds vrij rond).Schande gewoon!

    Zijn jullie de enige criminelen met kinderen? Rot maar op.
    Even serieus mensen kijk even naar de foto gezichten hij heeft duidelijk een raar face. Lachen joh! Payasonan. Met Thode, Cooper, Pik Pis-as, en die dame Ongeschoolde dame Raiza Bonifacia (Is een ladron uit Den Haag) HABUZADORNAN sin Escrupolo!( Ongeschoolde Raiza Bonifacia stond op de foto achter hun na de tweede veroordeling op de trap. Haha bai traha pan muher! Soort zoekt soort! Geen huilie en manipulatief gedrag meer de Curacaose bevolking is jullie helemaal zat. Kansloos. Mw. is even schuldig als haar man .
    Ongewenste gasten. Genoeg is genoeg!
    Nu ook Knoops en aanhang, Marije en de andere advocaten opsluiten als zij niet melden hoe zij betaald zijn.

  20. Sra van der Dijs, doe alsjeblieft niet zo zielig, je weet heus wel met wie je het bed deelt, je bedgenoot vind je niet eens de moeite waard om officieel zijn vrouw te maken, komt omdat er toch geen erfenis aan vast zit. HaHa.
    Kijk maar goed wat voor een CV met mensen je bedgenoot heeft iedereen die hij mee in aanmerking kwam heeft hij geruïneerd jou beurt komt nog.
    Pa e mundu decente abo ta un pasatiempo:dom dom dom.
    En ik hoop ook dat jij de straf niet mag ontlopen.

  21. @Charles Martis: je haalt de woorden uit mijn mond…, ik ben het volledig met je eens (..uitgezonderd het stukje Kliko…)

  22. @Brian S. Ja, und? Bij deze win-win situatie hebben ze alle tijd om hun zonden te overdenken, tot inkeer te komen en berouw te tonen. Wellicht wordt dhr. G wel voorganger…. halleluja!

  23. Ik ben ook teleurgesteld in ons rechtssysteem, omdat ze deze draaideurcrimineel en het lelijk wijf van van der Dijs niet 25 jaar hebben opgesloten.

    En wat mij betreft de hele kliek laffe meelopers ook, van Amerigo Thode tot Stella van Rijn en Ramsay Soemanta.

  24. @ Abram Mossel schreef;
    “Drechi ( DbpT) alia Mano cq Norbert George, tikkie Roberio van TAP maar IN KnpT.”

    Hey Houthakker Mossel, hoe verzin je ‘t!? 😆
    Mano is mano, afkorting van één van mijn voornamen. Mano is niet de alias van Drechi pa nos, noch van Norbert George en ook niet van Ribeiro. Ben trouwens Apolitiek, dus partijloos in het kwadraat! Dat je ‘t nog steeds niet weet siert je!
    Ik moest trouwens effe onderzoeken wie die Norbert George wel is… 😆

    Heren, en beiden graag weer on topic.
    Met vriendelijke groet,
    Commentpolis

  25. Cicely, no worry bo. Ni maske kuantu hende odiabo, Dios ta stimabo. Bo rekompensa, if any, ta den shelu. Much love xoxo

  26. Een beetje zelfreflexie zou wel op zijn plaats zijn. Jullie hebben zelf, door jullie gedrag , de toekomst van jullie kinderen in gevaar gebracht.

  27. @Trots op Curacao, Iedereen mag een Eigen opinie hebben maar hou je wel bij de feiten. Doet me een beetje denken aan de Duitsers die ma 1945 kwamen met Ich habe es nicht gewusst..

    Mr.C had de heer G al allang moeten verlaten. Mr. G houdt er graag vrouwtjes op na en trouwt ook niet eens met C om haar een deugdelijke vrouw te maken..

    Waarom noemt mw C eigenlijk de naam van God hier aan toe? Volgens mij is zij niet getrouwd met G en daarnaast doet G alles wat God heeft verboden! Ik stel voor dat mw C snel naar de KERK gaat en de Bijbel gaat lezen en begin maar bij de 10 geboden!!!

  28. Vooropgesteld : Iedereen mag een eigen opinie geven en niet iedere opinie is van iedereen.

    A: “Aangenomen wordt dat het stockholmsyndroom tot ontwikkeling kan komen in een omstandigheid waar de gijzelnemer absolute controle over de gijzelaar(s) kan uitoefenen en binnen die absolute controle voorziet in de basisbehoeften van het slachtoffer, bijvoorbeeld door het geven van voedsel of beschutting. Voor buitenstaanders is dit een paradoxale situatie, omdat het ook bij de gegijzelde bekend is dat hij zich slechts in een afhankelijke situatie bevindt als gevolg van de acties van de gijzelnemer.”

    B:” Iemand die narcistisch gedrag vertoont, noemt men een narcist. Het is een vorm van gedrag dat wordt gekenmerkt door een obsessie met de eigen persoonlijkheid (vaak het uiterlijk), egoïsme, dominantie, ambitie en gebrek aan inlevingsvermogen. Op het eerste gezicht heeft een narcist een zeer sterk gevoel van eigenwaarde en straalt zelfvertrouwen uit. Vreemd genoeg is echter het tegendeel het geval. Narcisten hebben, meestal onderbewust, juist weinig gevoel van eigenwaarde en compenseren dit door zich als beter of belangrijker dan anderen te beschouwen. Dit wordt wel de narcistische paradox genoemd.
    Om zich te beschermen tegen kritiek heeft een narcist niet veel aandacht voor de mening of de gevoelens van anderen en zo vaak een onderontwikkeld inlevingsvermogen. Het hebben van een narcistische persoonlijkheid kan daardoor een bezwaar vormen bij de uitoefening van bepaalde functies waarbij anderen dienen te worden beoordeeld.”

    Stel dat B deze opinie heeft geschreven, dan kan A niet anders dan het er mee eens zijn. A zou gebaad zijn om 9 maanden van B los te zijn. Het zou de kinderen goed doen als A weer zichzelf kan worden. B zou meer gevoel voor eigenwaarde kunnen ontwikkelen wanneer hij 3 jaar tussen mensen met een te grote eigenwaarde verblijft.

    Kortom een win-win situatie. Nu nog het inzicht krijgen…..

  29. Drechi ( DbpT) alia Mano cq Norbert George, tikkie Roberio van TAP maar IN KnpT. ik hoor jullie niet schreeuwen???? benne jullie ziekkie???

  30. Don’t do the crime if you cannot do the time!

    Trouwens moeders die in armoede wonen en met bolitas worden opgepikt gaan ook Bon Futuro in, en de kinderen blijven gewoon thuis.. Maar Cicely denkt dat ze boven de wet staat!

  31. Pluim voor de redeactie KKC voor deze bij passende gezin’s foto, ooit gemaakt op de kosten van de arme slober uit de mondy, die NU NOG de vrugden plukken van het beleid cabinet Gerrit de? Raaf & co, zeker de PS en Pais supper Cooper? MAN niet te vergeten??

  32. Ach wat een geweldige foto, het is net een sprookjesgezin, en dan het verhaal erbij, geweldig, en fijn dat jullie zo,n steun aan god hebben, maar ik hoor hem brommen, want god houdt niet van leugenaars, dieven enz. Toen ik het hele verhaal gelezen had ben ik heel hard naar het toilet gerend, moest hier van kotsen, nare mensen zijn jullie, en ja,het is altijd de schuld van anderen, pak je koffers en hoepel op, krijgen we rust.

  33. Ach Chi Chi, hou toch op.

    Je byside heeft de mond vol van het volk maar loopt met een Rolex van 50,000 dollar om zijn pols en huurt een privefotograaf in op kosten van het volk die meegaat op peperdure snoepreizen, weer op kosten van het volk, om de Facebookpagina van egotripper Gerrit Schotte up to date te houden. Om nog niet te spreken van alle commisariaten die de op mafia lijkende familie van der Dijs in 2010 ineens kreeg toebedeeld. Rapport Willems gelezen, Chi Chi?

    Gekke Gerrit is vele malen civielrechtelijk veroordeeld voor fraudes. Hij heeft een bajaarde vrouw doodgereden en nooit naar de nabestaanden omgekeken.

    Ach Chi Chi, elk woord besteed aan jou en je waardeloze familie is er een te veel.

  34. shame you, shame you both, wat een bull shit kunnen jullie bedenken, jullie beiden zijn geen voorbeeld voor de kinderen en de bevolking van Curaçao

  35. Je praat over God en je woont in zonde, nou nou. Ga maar eerst trouwen bij de Stadhuis en in de kerk om een zegening van God te krijgen over het huwelijk en je zegt, waarom overkomt mij dit. Je leeft in zonde

  36. Oh oh wat zielig. Wie heeft de toekomst van de kinderen bepaald???? Jullie zelf toch met jullie inhalig en crimineel gedrag. Niet Nederland maar jullie zelf. Jullie zijn alleen maar bezig met tegen Nederland aan te schoppen. Wat heeft het land jullie gedaan. Jullie dachten dit kleine eiland naar jullie hand te kunnen zetten. En een groep mensen hebben jullie zo kunnen hersenspoelen dat die achter jullie aanliepen. Maar gelukkig zijn er ook wijze mensen die jullie gedrag doorzien hebben. De straf is echter veel te laag.
    En ga niet zitten janken om de toekomst van jullie kinderen. Want die toekomst hebben jullie zelf bepaald. Als je maar lang genoeg tegen iets blijft aanschoppen en inhalig bent zal je gestraft worden en dat is nu gebeurd. Dus jullie tranen om zijn de grootste krokodillentranen die ik ooit gezien heb.

    Wat er nu gebeurd is is gerechtigheid na jullie stroperij. Het eiland zal er nu beter op worden.

  37. Ik vraag mij af of het tweede kind uit liefde is geboren of als ruilmiddel is gebruikt om niet in de gevangenis te belanden. Niet alleen, dat maar jullie hadden Curaçao ook een slechte naam gegeven en je vriend een staatsgreep wou plegen om aan de macht te blijven om niet in de bak te belanden. Niemand staat boven de wet, jullie ook niet.

  38. Beste Cicely, kun jij me verklaren hoe jullie deze hele rechtsgang bekostigen? Jullie advocatenteam kost minstens 2 ton. Waar betaal je dat van? Als jullie zulke mensen van het volk zijn en niets te verbergen hebben, wees dan zo open om te laten zien van welke geheime bankrekening dit vandaan komt en hoe daar saldo op gekomen is? Of zijn Vaders en Knoops zogenaamd pro bono voor jullie aan de slag gegaan omdat jullie zulke trouwe volksvertegenwoordigers zijn?

  39. Chi Chi Cicely, als je met een crimineel en vreemdganger als Schotte het bed induikt ben je als vrouw niets waard.

    Ik heb medelijden met jullie kinderen, met waardeloze ouders als jou en gekke Gerrit.

  40. De kinderen van dit tweetal zullen beter af zijn zonder deze twee criminelen. Onderbrengen bij pleeg- cq adoptie ouders is beter voor ze.

  41. Plasje @?, je loopt achter de feiten aan, deze schooier’s ” fam de Raaf , v d Dijs, zijn al jaren lang bezig om met hun “zo genaamde” friese flag en flip van de betuwe koppies reclame, met het eiland curacao te destabiliseren en te saboteren, met stroom onderbrekeningen en dies meer, ga mij niet zeggen dat het niet zo is, ligt er dik boven op toch! maar net zoals de ratten vanger van hamelen, zullen deze ratten ook op eigen verzoek van het eiland verzwo?nden! het Narenschip is aangemeerd en gaat over 4 maanden uitvaren, zodat de verkeerde politici nog ff de tijd hebbe om in te klaren naar het beloofde land?, om water putten te slaan in de woestijn onder toezicht van de joden?

  42. Heb net 460 miljard tijger muggen besteld, gesubt door die verdoemde BNELERS, ik laat ze los in de staten zaal, als Ampolien gouweklok en Gerrit ja die Gerrit de Raaf zich durft te vertonen.

  43. Mooi sprookjes? verhaal Cicely, alleen je begint meteen al met liegen? en bedriegen? om niet te melden dat dit sprookjes verhaal door jou pathologische? beroeps leugenaar de camelion? Gerrit de Raaf??, samen met de ratelslang Douwe Boersema?? voor jou op papier is gekladert. Zelfs jij ( Cisely ) kan deze onzin niet verzinnen, wanneer haal je je pappie erbij ” huili huili?, trouwens je liegt ook weer wat betreft je gevangenis tijd, je hoeft maar 6 maanden en geen negen 9 maanden, wees blij met die verdoemde nederlandse rechtspraak, in een ander land krijg je geen VI vervroegde in vrijheidstelling, Gerrit is zo dom om zoals ik al voorspeld had , de samenleving dus danig uit elkaar te rukken met zijn leugens en haat zaaien, dat die rechters er nog spijd van gaan krijgen om hem niet direct in den boeien te laten slaan, zolang dit stuk ongedierte ?nog zijn straf niet heeft gehad (uitzitten) blijft hij een tikkende tijdbom? voor een ieder die hem in zijn bekrompen hersenpan? niet deugd en tegen hem samen?zweerd. Gerrit moet hopen dat zijn maffia vriend Jamaloodin straks niet uit de klas gaat kotsen, zoiets van ja maar hij wist ook dat het zou gaan gebeuren??waarom heeft hij mij niet tegen gehouden?, bla bla bla voor strafvermindering!. En voor Cicely, gewoon lekker gaan titten, kan je je echt eens een keer de bonny, vriend van! uithangen in de lik, het zal jou niet ontgaan aan prive voordelen, met geld is alles tekoop in het gevang, dus maak je niet druk tante. Je kan je natuurlijk ook constant met kip laten douwen door de vrijmetselaar, hoe je ook niet te zitten inCurcrim” hebben ze geen plek voor>>?.

  44. “Drie rechters hebben wederom de toekomst van onze kinderen, van mij en van Gerrit en van het hele land bepaald.” Ik zou zeggen gelukkig wel ! En Cicily.. waar je mee omgaat daar wordt je mee besmet.

  45. Cicely van der Dijs zegt: “Drie rechters hebben wederom de toekomst van onze kinderen, van mij en van Gerrit en van het hele land bepaald.“.

    Nee Cicely, jij en Gerrit hebben de toekomst van je kinderen bepaalt, jij deed toch met Gerrit mee in het kwaad, Jij en Gerrit hebben toch het volk belogen, bestolen en naar de afgrond gebracht. Wat dacht je nou, wij jatten gewoon alles en kunnen lekker leven, laat die arme sloeber maar in de kliko zoeken naar wat restjes.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties