29 C
Willemstad
• dinsdag 26 september 2023

Democracy now! | Monday, September 25, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Belangenverstrengeling Silvania in de schaduw van het pokerlicht?

Redactioneel commentaar | Dick Drayer - Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De aankondiging vandaag van een groot gokgerelateerd evenement op Curaçao werpt vragen op over de rol van de...

PBC | Het gebit van Willemstad straalde glanzend, helder en trots

door het oog van een cameraman | Tim van Dijk WILLEMSTAD – In de diepe schaduw van Willemstad’s bruisende leven schuilt een stille pijn, vergelijkbaar met een gebit...

PBC | Curaçao Medical Center onder druk om afsprakensysteem te verbeteren na herhaalde oproep van Gezondheidsinspecteur

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Gezondheidsinspecteur, professor Keli, heeft opnieuw aandacht gevraagd voor patiënten die wachten op een afspraak bij het Curaçao Medical Center. In een brief aan...

PBC | Uitgezette huurders van een FKP-huis krijgen aanzienlijke schadevergoeding

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een huurder van een FKP-huis in Curaçao krijgt bijna 120.000 gulden schadevergoeding nadat hij volgens de rechter ten onrechte zijn huurwoning was uitgezet. De...
- Advertisement -spot_img

PBC | Toeristenbureau Curaçao sponsort Ajax nog een seizoen

HomeLandenCuraçaoPBC | Toeristenbureau Curaçao sponsort Ajax nog een seizoen

Persbureau Curacao


WILLEMSTAD – Het Curaçao Toeristenbureau (CTB) en AFC Ajax hebben hun samenwerking verlengd tot en met het seizoen 2023-2024.

Sinds 2020 is Curaçao officieel partner van Ajax en prijkt het logo van het eiland op de mouw van de Ajax-shirts tijdens officiële wedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en Europese voetbalcompetities. Curaçao blijft ook zichtbaar in en rond het stadion en in de content op de kanalen van Ajax.

Vorig seizoen zou de CTB twee miljoen euro hebben betaald om op de mouw van Ajax-spelers te mogen prijken. Hoeveel het verlengde contract kost, is niet bekend gemaakt.

Tijdens een bezoek aan Curaçao met de gehele selectie na vorig seizoen, merkte Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, op hoe sterk het partnerschap de afgelopen jaren is gegroeid. Hij benadrukte ook de schoonheid van het eiland en de gastvrijheid van de mensen.

Muryad de Bruin, algemeen directeur van het CTB, stelde dat toerisme een belangrijke economische pijler is voor Curaçao, met bezoekers uit Europa, Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Noord-Amerika. De Bruin is verheugd de samenwerking voort te zetten en verwelkomt in juni opnieuw een Ajax-delegatie op het eiland, dit keer bestaande uit de Ajax Legends, voor een sportprogramma.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

  1. Die Forti politici houden van boeya barata, met andermans geld natuurlijk. Als Curaçao nou geld had!? Ook schandalig dat miljonairsvoetbalclub Ajax dit aanneemt van een straatarm land dat al niets doet voor haar sportjeugd.

  2. Ajax mag daarvoor best een paar summercourses profvoetballen geven aan de curaçaose jeugd. Maar dat is een brug te ver?

  3. Weggegooid geld ! Had er de wegen en de parkeerplaatsen bij de stranden van opgeknapt. Op Daaibooi Beach staat het dak van de kiosk al jaren op instorten en is het terras afgezet met rood/wit lint.

  4. Het CTB had beter die twee miljoen Euro (4 miljoen curacrimse florin) onder het arme volk wat niet te vreten heeft kunnen verdelen en wat kosten de vliegreisjes die het CTB aanwend om alles te organiseren en de kosten om de miljoenairs onderdak te geven en in de zon te laten bruinen en een wedstrijd te laten spelen met een pupillen elftal van Ajax. Je denkt toch niet ( wat gebleken is ? ) dat de echte klasse voetballers naar dit eiland komen om als makamba behandeld te worden. En wat die reclame op het Ajax shirtje betreft ? elke keer als Ajax op tv te zien is kan ik geen reklame van 10 bij 5 centimeter ontdekken het moet er wel wel op staan maar je ziet het niet, gewoon weg gegooid geld van ene politieke MAN fan die nog nooit een wedstrijd in het stadion mee mogen maken.

  5. Ajax.. Is toch de club waar een directeur vrouwen lastig viel, Europees is afgemaakt en ook in de ED er weinig van bakt. Heel veel geld uitgegeven aan middelmatige spelers..

    Dan wellicht beter Feyenoord sponsoren?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties