World Wide Travel failliet

Willemstad – Reisbureau World Wide Travel nv is gisteren failliet verklaard.
Dit gebeurde na op 17 oktober een eigen verzoek tot faillissement te hebben ingediend. Curator in deze zaak was Lizaima da Costa Gomez van advocatenkantoor Van de Laarschot & Associates, Attorneys at Law.

Uit de beschikking, die in handen is van deze krant blijkt dat de verkoop van World Wide Travel zodanig achteruit is gegaan dat het betalen van schulden niet langer mogelijk was.
World Wide Travel werd in deze zaak vertegenwoordigd door advocaat Dave E. Liqui-Lung van advocatenkantoor De Winter Liqui- Lung Attorneys at Law.
Het reisbureau werd op 8 januari 1988 opgericht door Antoon Edward Berenos.
Wordwide TravelTijdens de uitzending van Telenotisia van afgelopen donderdag, bezochten een aantal gedupeerde reizigers de studio om hun verhaal te doen.
Zij waren boos op de directie van het reisbureau omdat zij voor volgend jaar reeds een reis hadden geboekt naar het buitenland, nu hun geld kwijt zouden zijn geraakt en geen contact meer konden krijgen met de eigenaar.
In een reactie hierop stelt Liqui- Lung dat dit helaas één van de gevolgen is van een faillissement.

,,Het is betreurenswaardig voor de klanten, maar helaas is er wanneer het faillissement reeds is uitgesproken niets aan te doen”

, aldus de raadsman van World Wide Travel tegenover deze krant.

Advertentie

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *