26 C
Willemstad
• woensdag 19 januari 2022 07:30

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | ‘RdK frustreert onderhandelingen’

Cooper is een belangrijke kandidaat om namens MFK minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning te worden.

Parlementariër Charles Cooper heeft gisteren tegen Radio Direct gezegd dat Refineria di Kòrsou de onderhandelingen met CORC aan het frustreren is.

Zoals bekend hebben de raffinaderij en het consortium CORC onlangs een memorandum of understanding getekend. Maar daarna werd CORC opeens geconfronteerd met twaalf nieuwe eisen, zo stelt Cooper. Volgens hem kunnen de onderhandelingen beter met de nieuwe regering worden voortgezet.

Cooper is een belangrijke kandidaat om namens MFK minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning te worden. Hij is voorstander van een lokale partner voor de raffinaderij.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

7 reacties

 1. Cooper werpt weer enkele rubberen drempels uit zn heup om het proces te frustreren. Oude corrupte politiek, er gaat weer veel aan kick backs “verdiend” worden. De gretigheid druipt er vanaf.

 2. @William
  Goede vraag. Vier jaar geleden werd hij na screening namelijk niet ministeriabel geacht en ging een ministerspost aan zijn neus voorbij. Om die reden is er nu al bonje tussen MFK en PNP over de ministerspost van Justitie. Beiden ambiëren deze post. MFK wil met deze post namelijk zo snel mogelijk de screeningswet wijzigen of er misschien wel een streep doorheen halen, zodat veroordeelde en/ of eerder niet ministeriabel bevonden leden toch minister kunnen worden.

  Werkelijk te triest voor woorden.

 3. De sleezeball Cooper is weer bezig met zijn defamatie van alles RdK en vooral het interim-manager. Moge duidelijk zijn dat hij die sleutelpost alvast gereserveerd wil hebben voor zijn makkers. Hij gaf ook al eerder aan met anderen dan de lokale CORC in gesprek te zijn.
  Trouwens, weet iemand al of de RVD-folks hun spulletjes hebben ingepakt? Zij moeten inmiddels toch weten dat ene Jasmin “Jasje” P. en haar Media Productions de enige officiële info-dienst van de aanstormende regering wordt, zodanig de (rel- en roddel)zender Direct belonend voor de jaren loyaliteit en trouw inzake berichtgeving over en van de Maffia Fundashon Korrupto (en vazal KdnT). Vooral de wijze politieke analyses van commentatoren Menki Rojer en “Juana-farm/convict” Godett zijn altijd amusant en entertaining.

 4. “Hij (Cooper) is voorstander van een lokale partner voor de raffinaderij.”
  Vanzelfsprekend, want in ieder geval ‘schuift dat wel lekker’.

 5. Ja c cooper wil heel graag weer minister van vvrp worden , geloof ik graag, is de vorige keer lekker gegaan. Ondeugdelijk en plenti money in the pocket erbovenop. En die wil de volgende regering corc gaan doen. Wow daar valt nog veel meer te halen. Maar als hij geen drempels kan begeleiden , hoe dan corc.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PZC | Ambachtse verdachte (32) van doodsteken Lorenzo vluchtte naar Curaçao en wacht nu op uitlevering

Folkert Van Der Krol De 32-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht die wordt verdacht van betrokkenheid bij een dodelijke steekpartij in Rotterdam-West blijkt vorige week te zijn gevlucht naar Curaçao....

DH | Corallo claims his phone was hacked on orders of Italy and the Netherlands

PHILIPSBURG--St. Maarten-based casino owner Francesco Corallo, also known as “King of the Slots”, is suing an Israeli spyware company and related entities for allegedly conspiring with his...

PBC | Nieuwe kabinet Rutte heeft nog geen tijd gehad om Caribische dossiers te lezen, Rijksministerraad uitgesteld

Persbureau Curacao De rijksministerraad van komende vrijdag is uitgesteld tot 4 februari. Reden is dat de nieuwe bewindslieden van het kabinet Rutte IV meer tijd nodig hebben om...

ParadiseFM | Vonnis Braam aangehouden

De rechter heeft nog geen uitspraak gedaan in de zaak die MFK-statenlid Braam heeft gespannen. Braam werd vorig jaar voorgedragen als minister van Justitie maar kwam niet...

Democracy now! | Tuesday, January 18, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 18 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -
- Advertentie -