27.1 C
Willemstad
• woensdag 28 juli 2021 23:12

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | ‘RdK frustreert onderhandelingen’

Cooper is een belangrijke kandidaat om namens MFK minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning te worden.

Parlementariër Charles Cooper heeft gisteren tegen Radio Direct gezegd dat Refineria di Kòrsou de onderhandelingen met CORC aan het frustreren is.

Zoals bekend hebben de raffinaderij en het consortium CORC onlangs een memorandum of understanding getekend. Maar daarna werd CORC opeens geconfronteerd met twaalf nieuwe eisen, zo stelt Cooper. Volgens hem kunnen de onderhandelingen beter met de nieuwe regering worden voortgezet.

Cooper is een belangrijke kandidaat om namens MFK minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning te worden. Hij is voorstander van een lokale partner voor de raffinaderij.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

7 reacties

 1. Cooper werpt weer enkele rubberen drempels uit zn heup om het proces te frustreren. Oude corrupte politiek, er gaat weer veel aan kick backs “verdiend” worden. De gretigheid druipt er vanaf.

 2. @William
  Goede vraag. Vier jaar geleden werd hij na screening namelijk niet ministeriabel geacht en ging een ministerspost aan zijn neus voorbij. Om die reden is er nu al bonje tussen MFK en PNP over de ministerspost van Justitie. Beiden ambiëren deze post. MFK wil met deze post namelijk zo snel mogelijk de screeningswet wijzigen of er misschien wel een streep doorheen halen, zodat veroordeelde en/ of eerder niet ministeriabel bevonden leden toch minister kunnen worden.

  Werkelijk te triest voor woorden.

 3. De sleezeball Cooper is weer bezig met zijn defamatie van alles RdK en vooral het interim-manager. Moge duidelijk zijn dat hij die sleutelpost alvast gereserveerd wil hebben voor zijn makkers. Hij gaf ook al eerder aan met anderen dan de lokale CORC in gesprek te zijn.
  Trouwens, weet iemand al of de RVD-folks hun spulletjes hebben ingepakt? Zij moeten inmiddels toch weten dat ene Jasmin “Jasje” P. en haar Media Productions de enige officiële info-dienst van de aanstormende regering wordt, zodanig de (rel- en roddel)zender Direct belonend voor de jaren loyaliteit en trouw inzake berichtgeving over en van de Maffia Fundashon Korrupto (en vazal KdnT). Vooral de wijze politieke analyses van commentatoren Menki Rojer en “Juana-farm/convict” Godett zijn altijd amusant en entertaining.

 4. “Hij (Cooper) is voorstander van een lokale partner voor de raffinaderij.”
  Vanzelfsprekend, want in ieder geval ‘schuift dat wel lekker’.

 5. Ja c cooper wil heel graag weer minister van vvrp worden , geloof ik graag, is de vorige keer lekker gegaan. Ondeugdelijk en plenti money in the pocket erbovenop. En die wil de volgende regering corc gaan doen. Wow daar valt nog veel meer te halen. Maar als hij geen drempels kan begeleiden , hoe dan corc.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DolfijnFM | Stroomstoring Bonaire

Bonaire heeft sinds vanochtend 08.00 uur te kampen met een grote stroomuitval. Elektriciteitsbedrijf WEB bevestigt de storing. Het hele eiland ligt plat. Precies een jaar geleden, op 31...

Democracy now! | Wednesday, July 28, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 28 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

ParadiseFM | Curadoet pakt 300 projecten aan

Curadoet zal, na twee keer uitgesteld te zijn geweest, aanstaande zaterdag plaatsvinden. De grootste vrijwilligersactie van het eiland heeft dit jaar 300 projecten beschikbaar gesteld. Voor ruim...

ParadiseFM | Truks in brand bij Rodricon Transport

Verschillende truks van Rodricon Transport zijn vannacht volledig uitgebrand. Iets na drie uur ‘s nachts kreeg de politie een brandmelding binnen en rukten zij samen met de...

PBC | Vrouw die pcr-test vervalste was medewerker RCN

Persbureau Curacao De vrouw die haar PCR-test vervalste om Curaçao toch binnen te kunnen komen is een medewerker van Rijksdienst Caribisch Nederland op Bonaire. De vrouw met de...
- Advertentie -