28 C
Willemstad
• zaterdag 20 augustus 2022

Laatste reacties

UTS naar Ararat

Het nieuwe onderkomen van UTS.
FOTO JEU OLIMPIO

Willemstad – UTS zal onder andere de administratieve afdelingen van het bedrijf op vrijdag 14 december verhuizen naar een nieuwe locatie in het Intertrustgebouw op Seru di Ararat. Volgens het bedrijf zal de verhuizing een flinke kostenbesparing opleveren.

,,UTS wordt geconfronteerd met uitdagingen in de veranderende telecommunicatie industrie, nieuwe wensen van klanten en gevarieerde noden van werknemers. Daarnaast moeten we onze inkomsten verhogen en kosten verlagen. We zijn er klaar voor om deze uitdagingen succesvol aan te pakken.
Een modern gebouw en een werkwijze die nog meer gericht is op resultaten zijn deel van de strategie om de positie van UTS op de lokale en andere markten te verbeteren en consolideren”

, laat woordvoerder Fayna Haseth weten.
Volgens het bedrijf bemoeilijkt het feit dat de werkzaamheden van UTS verdeeld zijn over verschillende locaties een efficiënte bedrijfsvoering.
Met de koop van het nieuwe gebouw kan een groot deel van de werkzaamheden gecentraliseerd worden, waarbij werknemers op een nieuwe locatie worden geplaatst en waardoor miljoenen guldens bespaard zullen worden op jaarbasis.
Daarbij zullen er in het komende jaar meer UTS-gebouwen te koop worden gezet, hetgeen weer voor inkomsten voor het bedrijf moet leiden.

,,De operationele kosten zullen drastisch afnemen en aan de andere kant zal de efficiëntie enorm toenemen. Het nieuwe gebouw krijgt een ‘look & feel’ die professioneler is, en dat zal bijdragen aan een goede ‘corporate image’. Deze veranderingen gaan gepaard met een verandering in de interne cultuur waardoor klanten meer specifieke aandacht zullen ervaren en tevredenheid met de producten en diensten van UTS”

, aldus Haseth.

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...