28 C
Willemstad
• zondag 7 maart 2021 13:26

NRC | Curaçaose oud-minister krijgt 30 jaar cel voor opdracht tot moord

Noor Zwolsman | Met vonnis Curaçaose oud-minister krijgt 30 jaar cel voor opdracht tot moord Misdaad George Jamaloodin stond volgens het hof „aan de wieg” van de moordaanslag op...

WNL | Hoekstra wil drugscriminelen harder aanpakken: ‘Stevenen stap voor stap af op halve narcostaat’

Peter Visser Het is hoog tijd dat we de georganiseerde misdaad in Nederland harder gaan aanpakken. Doen we dat niet, dan wordt Nederland “een soort halve narcostaat”. Dat...

AntilliaansDagblad | ‘Situatie veel ernstiger op Bonaire’

Kralendijk - Het aantal besmettingen met Covid-19 neemt de laatste week in rap tempo toe. Zo snel dat gezaghebber Edison Rijna heeft besloten om het risiconiveau op...

DH | Netherlands lifts COVID-19 testing requirements for Dutch Caribbean

AMSTERDAM--Royal Dutch Airlines KLM announced on Thursday that the Netherlands has lifted its coronavirus COVID-19 testing requirements for all six islands of the Dutch Caribbean. Travellers checking in...

AntilliaansDagblad | ‘Opschalen naar 5.000 per week’

Willemstad - In de eerste week van het vaccinatieprogramma op Curaçao hebben veel meer mensen dan verwacht zich laten inenten. Tot en met donderdag waren er 3.371...

AntilliaansDagblad | Baret voor miliciens

Willemstad - Op Marinekazerne Suffisant ontvingen 24 leerlingen gisteren hun baret. Voor de aspirant-militairen is de baretuitreiking het sluitstuk van de Elementaire Vakopleiding, die zes maanden duurde....
- Advertisement -

Meest gelezen 7 dagen

Home Classificatie TVgids | Gerard Joling vanaf Curaçao: "Veel commentaar op vakantie"

TVgids | Gerard Joling vanaf Curaçao: “Veel commentaar op vakantie”

Door Bas van Thiel

Gerard Joling viert momenteel vakantie op Curaçao en kreeg daar nogal wat commentaar op. Hij reageert: “Ik snap ook de mensen die denken, moet dat nou?”
Getest
De zanger liet zich meerdere malen testen en stelt dat het veilig was om te gaan: “We hebben het reisadvies gekregen van Mark Rutte maar dat mensen daar moeite mee hebben kan ik ook wel weer begrijpen.” Bekijk de hele vlog van Joling hieronder.

Bron: TVgids

15 reacties

 1. Karin @
  Er zijn de laatste tijd nogal wat Antilliaanse politici naar Nederland geweest. Zijn zij ook schuldig aan het verspreiden van het risico?

 2. Joling is nou niet bepaald mijn idool om heel eerlijk te zijn.

  Maar om deze gast nu te bashen vanwege zijn voorliefde voor Curacao en grote negers???

  Donder aub snel op stelletje schijtluizen die geloven dat we hier geen toeristen kunnen ontvangen tijdens deze pandanoia.
  Hebben we eindelijk de kans om er nog iets van te maken deze laatste 6 weken van het jaar…. Loopt de poep bij een aanzienlijk deel van de klipbewoners langs de broekspijpen omlaag….

  Zijn jullie wellicht bang dat Gerard een boekje opendoet over jullie gezamelijke escapades?

 3. Het valt op dat na 25 jaar of meer dezelfde figuren vol met rimpels en wandelstok nog steeds als bekende nederlanders worden verhemeld. Wendy van Dijk, katja schuurman, de de mol’s, joling, gorden, jamai etc etc. Hebben ze geen vers bloed? Wat een saai gebeuren. Zijn ze daar zo suf dat ze deze gasten dag in dag uit volgen?

 4. Gerard Joling, keer terug naar Nederland, biedt je excuses aan en doneer een substantieel bedrag aan de gezondheidszorg van Curaçao!

  Wat jij nu doet en dan ook nog in de media hiermee gaan pronken, dat kun je ècht niet maken!

  DISCLAIMER dit is niet de Fanclub van Gerard Joling, maar e.o.a. basher.
  Commentpolis

 5. Degenen die in de staten zitten zijn loosers, kdnt mfk ps, die vangen geld door wat te doen???? Laffe streken , grote muilen , volvreten. Voor hen die geen cent te makken hebben zijn deze belabberde figuren verantwoordelijk. G Joling betaald met zelfverdiend geld, de loosers rojer cooper monk dsantos vreten zich vol van mensen die geen cent te makken hebben.

 6. Joling, what would you tell your family and friends when they ask you why you tolerated this violation of measurements during a pandemic?
  Niet proberen er overheen te praten!

 7. @William.
  Hou op met het onnodig kleinzierig gezever,het is vrij normaal dat wie dan ook (zowel “losers” en geen losers) op vakantie,dergelijke bewoordingen gebruikt!

 8. Hoe durft zo’n loser te melden dat’we allemaal hard gewerkt hebben’ en daarom wel een vakantie hebben verdiend.
  What about al die tienduizenden mensen in NL die hun baan kwijt zijn en zich een slag in de rondte hebben gewerkt.
  Echt een loser. Shame on him echt!

 9. En nu nog Gordon overvliegen en samen een maand lang op Seru Papaya vertoeven en begrip tonen voor hen die geen cent te makken hebben.

  Dat wordt pas een leuke vlog voor hier op dit eiland.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Steun Knipselkrant Curacao

Knipsel brengt regelmatig misstanden aan het licht met de nodige bewijzen en onderbouwing.
Als je de analytische blogs en naschriften van KKC waardeert kan je ons helpen dit nieuwsforum mogelijk te blijven maken.

Een donatie helpt onafhankelijke onderzoeksjournalistiek op de eilanden in stand te houden. Uw steun zorgt dat wij kunnen doorgaan met dit werk. Masha danki!

Geselecteerd bedrag € -

Vragen over doneren? Kijk hier voor meer informatie.

Zoeken

Recente reacties