TravelPro | TUI at Home start met mobiel reisadvies op Curaçao

Sanneke-Dik TUI

Als eerste reisorganisatie in Nederland is TUI met haar formule voor mobiel reisadvies, TUI at Home, gestart op Curaçao. Mobiel Reisadviseur Sanneke Dik heeft zich bij TUI at Home aangesloten om de klanten op deze manier, thuis, op kantoor of op een andere gewenste locatie, van deskundig reisadvies te voorzien.

Tot nu toe konden bewoners van het Caraïbische eiland voor het boeken van hun vakanties en vluchten gebruik maken van het TUI reisbureau in Willemstad, het callcenter en de website van TUI. Daar komt nu een extra service bij in de vorm van mobiel reisadvies.

TUI speelt hiermee in op de behoefte van klanten. Met deze service, waarbij de reisadviseur naar de klant toe komt, biedt de reisorganisatie naast de bestaande boekingsmogelijkheden extra gemak. De Mobiel Reisadviseur schikt zich naar de tijden die voor de klant het beste uitkomen en is ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar waardoor klanten niet aan openingstijden gebonden zijn.

Curaçao en de overige Antillen zijn een belangrijke bestemming voor TUI. Zeven dagen per week vertrekken gasten van TUI richting één van de Antilliaanse eilanden. Als reisorganisatie is TUI met haar eigen airline TUI fly al jaren bekend op de Antillen en biedt een breed scala aan accommodaties op de eilanden aan.

De reisorganisatie heeft een eigen reisbureau en kantoor in Willemstad waar rond de 100 medewerkers werken. Met de nieuwe service van mobiel reisadvies van TUI at Home op Curaçao, is TUI, net als in Nederland, op alle fronten vertegenwoordigd om aan de vraag van de klant te kunnen voldoen. De vier verschillende verkoopkanalen zullen elkaar volgens TUI versterken.

Bron: Travelpro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *