TravelPro | Lions Dive en Avila herhalen Pasta e Basta

Populaire Pasta e Basta weer op Curacao

Op Curaçao kan je van 18 tot en met 21 mei niet om de dansende en zingende obers heen. Het is dan namelijk weer tijd voor het succesvolle en populaire Pasta e Basta. De restaurants van Lions Dive & Beach Resort (Piazza en Hemingway) en Avila Beach Hotel worden omgetoverd tot een heus little Italy.

Met ondersteuning van sterrenchef Robert Kranenborg kunnen gasten genieten van hemelse Italiaanse gerechten en worden ondertussen op hun muzikale wenken bediend door acht top-entertainers, die rechtstreeks vanuit het Amsterdamse Pasta e Basta-restaurant zijn ingevlogen. Zij maken er samen weer een groot en smakelijk, maar vooral muzikaal feest van.

Elke avond heeft een eigen thema, zo staat donderdag 18 mei het restaurant Piazza bij Lions Dive in het teken van Italië met muziek van onder meer Pavarotti en Verdi. Robert Kranenborg stelt op donderdag 18 mei het recept van één van zijn ‘Signature Dishes’ ter beschikking aan de chefs van Piazza bij Lions Dive en komt die avond ook zelf proeven.

Op vrijdag 19 mei, in het Avila Beach Hotel, wordt het culinaire spektakel ook door Robert Kranenborg begeleid, waarbij hij in samenwerking met de chef van het Avila Beach Hotel met zoveel mogelijk verse Curaçaose producten gaat werken.

Het Avila Beach Hotel heeft vrijdag 19 mei een pop/classic-thema en op zaterdag 20 mei kan je bij Hemingway bij Lions Dive swingen op bekende disco klassiekers. Pasta e Basta wordt zondag 21 mei afgesloten bij het Avila Beach Hotel met een gemixte muziekstijl voor jong en oud.

Wil jij of jouw klanten hierbij aanwezig zijn? Reserveer dan snel. Kijk voor meer informatie voor de avonden bij Lions Dive & Beach Resort of Avila Beach Hotel op deze link.

Bron: TravelPro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *