Telegraaf | Toeristen uit ‘veilige’ Amerikaanse staten weer welkom op Aruba

Op 10 juli staan zes verschillende vluchten uit de VS gepland

ORANJESTAD – De Arubaanse regering gaat per 10 juli Amerikaanse toeristen uit zogenaamde ‘veilige staten’ toelaten. Aruba heeft in het kader van het coronavirus 24 Amerikaanse staten als ‘niet veilig’ gekwalificeerd, waaronder Californië, Florida en Georgia.

Aruba zou per 10 juli de grenzen voor alle Amerikaanse toeristen openen, maar nam die beslissing begin deze maand opnieuw in overweging na de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen in sommige delen van de Verenigde Staten.

Op 10 juli staan zes verschillende vluchten uit de VS gepland. Het is nog niet duidelijk hoeveel daarvan nu doorgaan. Aruba opende op 1 juli haar grenzen voor toeristen uit Nederland en verschillende Europese landen, Canada en de meeste Caribische landen. Alle binnenkomende passagiers moeten bij aankomst op Aruba een zogenaamde PCR-test ondergaan.

Bron: Telegraaf

7 Reacties op “Telegraaf | Toeristen uit ‘veilige’ Amerikaanse staten weer welkom op Aruba

 1. Ambulant

  Fred woon je nog steeds in België?
  Hoe is t daar met ‘t toerisme?

 2. Ambulant

  Goh Sr. Mossel.
  Wat een Lul verhaal.

 3. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 4. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 5. Er wilde vanochtend op Sicilië een private jet landen vertrekpunt USA, met 4 Amerikanen a/b Italianen Spanjaarden etc, totaal 12 excl crew. Ivm de Europese regelgeving mochten zij niet deplanen. Vertrokken naar Birmingham, GB is wel open maar moeten wel 14 dgn in quarantaine.
  Zo hoort het ook, dus dichtlaten het luchtruim AUA-Cur. Het is niet anders.

 6. Fred Schiedam

  En dringende reden te meer voor Curacao om de grens met Aruba nog 2 maanden dicht te houden!!
  Pas bij binnenkomst “krijgen” (gratis???) de Amerikaanse toeristen een CPR-test; de uitslag volgt …… (na 48 uur/72uur/??? uur).
  Besluit genomen door leeghoofden?

 7. Abraham Mossel

  USA toeristen weer welkom op Arubacrim, alleen ze komen niet! let op mijn woorden, het is alleen maar spek voor de mond houden van het volk maar ze kunnen er niet van smullen. wat een lul verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *