Telegraaf | Rechtszaak tegen Bill Cosby mislukt

Rechter verklaart het proces nietig na deadlock jury | EPA

De rechtszaak tegen Bill Cosby heeft zaterdag niet geleid tot een uitspraak. De juryleden konden het onderling niet eens worden over de vraag of de komiek schuldig is aan het aanranden van Andrea Constand.

De jury vergaderde 53 uur over de schuldvraag in de geruchtmakende misbruikzaak. De juryleden erkenden zaterdag er niet uit te komen. De rechter verklaarde het proces daarop nietig. De aanklagers lieten weten zich daarbij niet neer te leggen. Ze willen een nieuwe poging doen om Cosby te vervolgen.

Cosby wordt ervan beschuldigd in 2004 Andrea Constand te hebben gedrogeerd en aangerand in zijn huis. Tientallen andere vrouwen zijn naar buiten getreden met vergelijkbare beschuldigingen, maar veel van die zaken zijn verjaard. Meerdere vrouwen die zeggen slachtoffer te zijn van de acteur woonden de rechtszaak bij. Ze droegen buttons met het opschrift ,,wij staan voor de waarheid”.

Bron: Telegraaf

12 Reacties op “Telegraaf | Rechtszaak tegen Bill Cosby mislukt

 1. Peter P, endeu zie je nu dat jij bent die leutert, jij klets uit je bek en die
  Constand moet vele miljoenen $$$$ aan Cosby betalen :

  De studentenadviseur van de universiteit waarvoor Constand werkt, verklaart daarin dat de basketbalcoach haar ooit vertelde dat ze eens was gedrogeerd en misbruikt.

  “Later zou ze gezegd hebben dat het toch niet waar was, maar dat ze veel geld zou kunnen verdienen als ze zou verklaren dat het misbruik wel had plaatsgevonden.”

 2. @enri

  geen zin

 3. @Peter P, endeu Leutert. Bewijs maar dat ik vrijspraak had geschreven.

 4. @enri leutert: “Zei ik toch, Bil Cosby word niet veroordeeld’

  Nee, dat zei je niet: Je had het over vrijspraak voor Cosby.
  Cosby is niet vrijgesproken. Hier is sprake van een ‘mistrial’. Dat is iets anders.

 5. @Drechi pa bo jij had zelf bewezen dat ik niet op mannen vallen, als ik niet op lelijke vrouwen val bewijs ook dat ik niet met mannen heb zoals jullie trollen.

  De manier waarop jullie Schotte beschermd begrijp ik dat jullie allemaal vrouwen zijn maarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr als jullie mannen zijn dat betwijfel ik ten zeerste.

 6. Eric Lapdance dus je erkent zelf dat het niet nodig was om die lelijke dame te verkrachten.
  Als Cosby een mooie lekker vrouw wil pakken hoeft hij allen 1 minuten buiten zijn kantoor te staan en al die mooie vrouwen komen naar hem toevliegen om te wippen.

  Of één van die duizenden escortbureaus die er zijn daar kan je een vrouw op maat bestellen.

  Ik denk niet dat jouw IQ hoger is dan 90 punten

 7. Drechi pa bosnan Tur

  @Keta,
  Ik heb je toch gezegd dat geen hond zaken die jij aandraagt “als zijnde bewijs” gaat zitten lezen?
  Ben je dom, of hoe zit dat?
  Enne, Jij hebt zeker kak in je oren, want ik zei ook ooit dat er geen lelijke dames zijn: JIJ vindt ze niet mooi!! Jij vindt mannen mooi! Dat mag. Ga je gang! Het is je recht

 8. ericlapas

  Beste @Enri, wat een vrouw onvriendelijke reactie, schandalig dit is de reden waarom veel slachtoffers van verkrachting geen aangifte durven te doen. Verkrachting gaat niet over seks maar over macht. Waarom mannen op bepaalde type vrouwen valt is niet bekend. Er was ooit een arts en wethouder van PVDA, Rob Oudkerk die ging elke avond langs afwerkplekken van heroïne hoertjes zonder of met rotte tanden voor een blowjob. Waarom jij als getrouwde man van dikke latina’s in Campo houdt, mag joost weten.

 9. Zei ik toch, Bil Cosby word niet veroordeeld en die Andrea Constand heeft een probleem, trouwens zij was nooit mooi geweest en lijkt op een man.

  Kijk die foto’s op onderstaande link, wie ga zo’n ding verkrachten? Als je haar op straat ziet lopen zou je denken dat zij een gay is.

  https://www.google.nl/search?q=Andrea+Constand.&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiSqfGh78XUAhVOPVAKHZvDDSkQ_AUICigB&biw=1024&bih=638

 10. De man is al genoeg bestraft met een volkomen verwoeste reputatie. Hij wordt door heel de USA met de nek aangekeken.

  Kan de door weinig normen en waarden gehinderde YdK, die MAVO3 draaideurcrimineel Schotte nog steeds als een held vereert, wat van leren.

 11. ericlapas

  Ook in Amerika is hoger beroep mogelijk dus Cosby mag zijn borst nat maken voor de tweede ronde. It ain’t over till the fat lady sings.

 12. Goed systeem die juryrechtspraak.

  Zelfde als referenda, ook zo’n onzin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *