27 C
Willemstad
• maandag 2 augustus 2021 02:54

Laatste reacties

- Advertentie -

Telegraaf | Gaat Bill Cosby nu voor jaren de cel in?

Sander Tromp

Maandag start langverwachte rechtszaak tegen televisiester uit de jaren 80 | HH

Zelden viel er een superster zo hard van zijn voetstuk als BILL COSBY. Van het aimabele imago van die kindervriend met die gekke truien uit hitserie The Cosby Show, is werkelijk niets meer over.

Nadat eind 2014 het eerste vermeende slachtoffer was opgestaan die zei verkracht en gedrogeerd te zijn door hem, volgden meer dan vijftig vrouwen. Maandag start de rechtszaak tegen de omstreden komiek.

- Advertentie -

Het is oktober 2014 als BARBARA BOWMAN haar verhaal doet. Tientallen jaren had ze gezwegen over wat haar zou zijn aangedaan door publiekslieveling BILL COSBY, maar nadat een stand-up comedian hem op het oog vanuit het niets, ’een ordinaire verkrachter’ had genoemd, durfde ze naar buiten te treden met haar verhaal. Een ’ordinair beest’, anders kon ze Cosby niet betitelen.

Als 17-jarige actrice in de dop mag ze via een bevriende relatie auditie doen bij ’de grote’ Bill Cosby. Er wordt afgesproken in een lege nachtclub. „Het eerste wat meneer Cosby me opdroeg, was dat ik mijn haar moest natmaken. Ik moest in een stoel gaan zitten en net doen alsof ik laveloos was. Hij stond achter me, masseerde mijn nek en mijn schouders. Verder deed hij nog niet zoveel, maar dat was wel het moment dat het allemaal begon…”

Cosby nam haar in de loop der maanden meer en meer onder zijn hoede. In die tijd begonnen volgens Bowman ook de stelselmatige verkrachtingen, meestal terwijl ze onder invloed van pillen was. Pillen die hij haar toediende. „Als ik een succesvol actrice wilde worden, moest ik mijn grenzen maar verleggen. Hij indoctrineerde en manipuleerde me. Ik was ook zo kwetsbaar in die tijd, wilde bovendien per se een grote Hollywoodster worden. Daar had ik alles voor over, zelfs zijn brute handelen. Hij was de kip met de gouden eieren, en daar moest ik goed van profiteren. Zo dacht ik toen.”

Lees hier het hele verhaal over Bill Cosby

Bron: Telegraaf

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

20 reacties

 1. Peter P ik ben een nazaat van de Ashanti’s en familie van Mandingo’s

  Dus niet zoals jullie die opgegroeid zijn tussen de paters en met de paplepel in al jullie gaatjes, hahahaaaaa.

 2. @enri

  Met die paplepel vraag heb ik iets aangeraakt wat heel diep zit bij u. Ik zie het al aan uw heftige reactie. Arme stakkerd.

 3. Peter P mentepollo hahahaaaa bij mij niet maar bij Eric Lapdance misschien ook bij jou, jullie Hollanders zijn met die paplepel opgegroeid hahahahaaaaaaaa. Jullie vader was zeker pristers hahahaaaaa.

  Mongool die woorden (penetratie) zijn niet van mij maar van Wikipedia. Je hebt jouw nare ervaringen met ons gedeeld hahahaaaaaaa.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Verkrachting

 4. @enri schrijft: ” De penetratie hoeft niet per se met de penis te worden uitgevoerd, binnendringen met vingers of voorwerpen kan verkrachting opleveren”

  Ligt die paplepel u nog dwars ?

 5. @Enri: je zegt “…De penetratie hoeft niet per se met de penis te worden uitgevoerd…” terwijl je enkele posts hoger zegt :…er was geen penetratie….” DUS OOK NIET MET EEN SIGAAR O.I.D.

  Voorts zeg je “…Serie moordenaars zijn meestal impotente seksueel gefrustreerde mannen,…” dus was Jack The Ripper dat ook? Knappe “logica” van jou.

  “…Jack the ripper nam meestal alleen prostitutie mee, dit is geen toeval…” Ik denk eerder dat het een gefrustreerde godvrezende gelovige was die zoveel “vunzigheid” niet kon aanzien en zijn god daar een handje mee geholpen heeft.

 6. @Drechi pa bo is een ander mongol als je niet weet wat is de bron van mijn opmerking, kon je dat heel makkelijk opzoeken.

  Hans begon met het vernederen van mensen met een kleurtje zoals Bill Cosby, Tiger Woods, Patrick Kluivert, OJ Simpson, Andrew Jones., kijk maar naar de eerste 2 berichten over deze onderwerp.

  Eerst kijken waarover het gaat of hou jouw bek.

  Langzaam maar zeker vallen die masker van jullie gezichten af en kan de mensen zien hoe dom jullie trolletjes zijn.

  Zoals toen Eric lapdance zei dat Godet (30 mei 1969) heeft rechten gestudeerd bij de UNA .

  Maar de UNA was gesticht in het jaar 1979 hahahahaaaaaaaaaaaa

 7. LaStiwz mijn niveau ligt veel hoger dan die van jouw, als ik iets schrijft neem ik aan dat mensen slim genoeg zijn om mij te begrijpen. Een korte uitleg.

  De penetratie hoeft niet per se met de penis te worden uitgevoerd: binnendringen met vingers of voorwerpen kan verkrachting opleveren. Volgens de Hoge Raad valt tongzoenen niet onder verkrachting.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Verkrachting

  Serie moordenaars zijn meestal impotente seksueel gefrustreerde mannen, toen bestond geen viagra.

  Jack the ripper nam meestal alleen prostitutie mee, dit is geen toeval.

  Volgens mij is LaStiwz wel een mongool je moet hem alles uitleggen hij heeft alle kenmerken van een psychopaat.

 8. @Enriqueta Lolin….
  Zie je nou hoe Dikke Deur en Hans elkaar mogen/kunnen aanspreken zonder dat er een probleem tussen hun hoeft te zijn?
  Toen IK Eric of Lastiwz een keer over iets aansprak, was jij in rep en roer. We zouden “ruzie onderling hebben” “Ruzie in de tent” “Huauauhaaahahaaa” zei je toen…….
  Ik hoor hem nu niets zeggen, jullie wel?

  Enriqueta hier meet zich met mensen die blank KLINKEN. En wiens taal hij niet echt spreekt, maar “wiens taal hij spreekt”

  Bah!!!!!

 9. Ik ben op veel plaatsen in de wereld geweest. Ik heb slimme mensen gezien, maar ook domme. Zo dom als Enri ben ik nog niet tegen gekomen.

  Verkrachting: het ongewenst seksueel binnendringen….

  Je zegt zelf: er was geen penetratie, ergo…..

  Daarbij, wie Jack was is tot op heden onbekend. Knap dat jij weet dat hij impotent was.

  Ik probeer je gewoon te helpen Enri. Misschien kom je zo van je dommigheid af.

  Alhoewel: de meeste, echte dommen weten niet dat ze dom zijn en willen niet geholpen worden.

 10. @Hans: je komt een beetje erg rascistisch over, makker. En wat heeft Tiger Woods voor crimineels gedaan behalve DUI? En of dat drank of medicijnen waren is vooralsnog de vraag.
  Maar dat enri weet welke kleur Jack the Ripper had is ook knap, omdat niemand weet wie dat was.

 11. Het valt me op dat mensen met een kleurtje toch moeilijker met beroemdheid kunnen omgaan en zich steeds weer te buiten gaan aan crimineel bedrag.

  Bill Cosby, Tiger Woods, Patrick Kluivert, OJ Simpson, Andrew Jones.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Opnieuw patiënt overleden aan Covid op Curaçao

Persbureau Curacao Er is opnieuw een coronaslachtoffer gevallen. Het gaat om een oudere vrouw die niet op de Intensive Care lag. De laatste keer dat een coronapatiënt overleed...

PBC | Actueel reisadvies Curaçao

Persbureau Curacao De kleurcode voor Curaçao is geel. Reizen is mogelijk, maar let op: je kunt niet met je digitale coronabewijs (DCC) Curaçao inreizen. Je moet je testbewijs...

ND | Opnieuw 20 jaar cel geëist tegen Bouterse voor decembermoorden

Het Surinaamse Openbaar Ministerie heeft vrijdag opnieuw twintig jaar gevangenisstraf geëist tegen oud-president en ex-legerleider Desi Bouterse, melden Surinaamse media. De krijgsraad in Paramaribo behandelt het decembermoorden-proces...

Opinie | Nederland is het rottende hart van Europa

Opinie Roberto Saviano | NRC Handelsblad Criminaliteit Nederland is een witwasserij in het hart van Europa en daarom medeschuldig aan de moord op Peter R. de Vries, fulmineert...

Column Youp | Asesinato !

Moet je alles geloven? Iemand probeerde mij aan het lachen te maken door te vertellen dat Camiel Eurlings per 1 augustus toetreedt tot de Raad van Commissarissen...

Column Den Cayente | Piraten

Column Arien Rasmijn Vandaag is mijn laatste dag als fulltime journalist. Volgende maand verhuis ik samen met mijn vrouw naar Europa en starten we een nieuw avontuur. Dat...
- Advertentie -