Telegraaf | ELN: Spoorloos-duo had komst moeten meedelen

ELN: Spoorloos-duo had komst moeten meedelen

CÚCUTA – Derk Bolt en Eugenio Follender van het tv-programma Spoorloos hadden het ELN moeten verwittigen over hun aanwezigheid in hun territorium. Dat liet de Colombiaanse guerrillabeweging zaterdag weten in een persbericht naar aanleiding van de ontvoering van de twee Nederlanders.

Het gebied van de gemeente El Tarra in de regio Catatumbo waar Bolt en Follender werden ontvoerd wordt beheerst door het ELN. Elke onbekende die er verschijnt wordt aangehouden, zo verklaarde de guerrillabeweging, want zij moet zich beschermen tegen aanvallen van het leger en paramilitaire groepen. Bolt en Follender waren in het gebied voor opnames voor het programma Spoorloos. Ze werden vrijgelaten in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Bron: Telegraaf

2 Reacties op “Telegraaf | ELN: Spoorloos-duo had komst moeten meedelen

  1. gewoon even opletten-het behoort toch een ras journalist te zijn?
    gaat naar een streek die spaans spreekt en het spaans van hem is zielig-Mr heeft medicijnen nodig maar is totaal niet op verassingen voorbereid.
    Mr kan een tracker overal in verbergen maar schijnt dat niet te hebben(kan zo klein als een spelde knop zijn)-jaja geloof in fabels..
    zijn cameraman spreekt geen spaans – het is zo fake als maar kan.

  2. Mooi verhaal he-allemaal komedie-die ELN en andere groepen leven van ontvoeringen en deze steup is gewoon georkestreerd-geld in het laadje en lekker propaganda in positievce zin voor beide partijen -geloof aub niet alles wat de pers schrijft-het was een weekje kamperen voor een heleboel propaganda en positieve inzet voor beide-Die top(HAHA) journalist kan rekenen op een mooi oranje lintje-word als Held binnengehaal en voor de komende jaaren is het kassa -Mensen dit is zo doorzichtig dat mijn kleinzoon het zelfs zag aankomen. PS ik ben een ex foto journalist en heb zat meegemaakt zoat ik kan zeggen dat het enige wat Trump bereikt heeft tot nu toe is de werkelijke aandacht te vestigen op alle FAKE news.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *