28 C
Willemstad
• zondag 7 maart 2021 13:20

NRC | Curaçaose oud-minister krijgt 30 jaar cel voor opdracht tot moord

Noor Zwolsman | Met vonnis Curaçaose oud-minister krijgt 30 jaar cel voor opdracht tot moord Misdaad George Jamaloodin stond volgens het hof „aan de wieg” van de moordaanslag op...

WNL | Hoekstra wil drugscriminelen harder aanpakken: ‘Stevenen stap voor stap af op halve narcostaat’

Peter Visser Het is hoog tijd dat we de georganiseerde misdaad in Nederland harder gaan aanpakken. Doen we dat niet, dan wordt Nederland “een soort halve narcostaat”. Dat...

AntilliaansDagblad | ‘Situatie veel ernstiger op Bonaire’

Kralendijk - Het aantal besmettingen met Covid-19 neemt de laatste week in rap tempo toe. Zo snel dat gezaghebber Edison Rijna heeft besloten om het risiconiveau op...

DH | Netherlands lifts COVID-19 testing requirements for Dutch Caribbean

AMSTERDAM--Royal Dutch Airlines KLM announced on Thursday that the Netherlands has lifted its coronavirus COVID-19 testing requirements for all six islands of the Dutch Caribbean. Travellers checking in...

AntilliaansDagblad | ‘Opschalen naar 5.000 per week’

Willemstad - In de eerste week van het vaccinatieprogramma op Curaçao hebben veel meer mensen dan verwacht zich laten inenten. Tot en met donderdag waren er 3.371...

AntilliaansDagblad | Baret voor miliciens

Willemstad - Op Marinekazerne Suffisant ontvingen 24 leerlingen gisteren hun baret. Voor de aspirant-militairen is de baretuitreiking het sluitstuk van de Elementaire Vakopleiding, die zes maanden duurde....
- Advertisement -

Meest gelezen 7 dagen

Home Classificatie Politiek Telegraaf | Burenruzie Albert Verlinde en Connie Witteman: ’Ik trek haar door...

Telegraaf | Burenruzie Albert Verlinde en Connie Witteman: ’Ik trek haar door trappenhuis’

Reisadvies Caribbean Rutte doorn in het oog van Witteman

Ⓒ anp

Een verhitte strijd is ontstaan tussen buren Albert Verlinde en Connie Witteman. Nadat Connie Witteman op Instagram vragen stelde bij de opmerking van Rutte – die in zijn persconferentie stelde dat reizen naar het Caribisch deel van Nederland zijn toegestaan bij een geel reisadvies – haalde Verlinde flink uit naar zijn buurvrouw.

De uitspraken van Rutte zorgden voor een run op vakanties naar bijvoorbeeld Curaçao en Connie Witteman snapt daar niets van. Op Instagram uitte ze haar verbazing en voegde daaraan toe: „Rutte, je zit te k*tte.”

Albert Verlinde reageerde in Shownieuws zondagavond geïrriteerd op de uitspraken van zijn buurvrouw Connie. „Ik was niet thuis gelukkig, want ik had haar echt door het trappenhuis getrokken. Waarom doe je dit nou, dit heeft toch geen zin? Dit is toch niet Rutte die zegt dat het niet kan?”.

Op haar beurt heeft Connie op Instagram met verbijstering gereageerd. „Albert…Sorry? Heeft alleen de pers vrijheid van meningsuiting? IK BEN IN SHOCK…omdat Albert Verlinde gisteravond bij het late shownieuws bekendmaakte, dat ’als hij mij tegenkomt”(hij woont naast mij) HIJ MIJ DOOR HET TRAPPENHUIS ZAL TREKKEN…’. Omdat hij het er niet mee eens is wat ik vandaag op mijn insta heb gezegd… omdat ik niets meer van de regels snap.”

Ze herhaalt nog maar eens haar onbegrip over de coronaregels waarbij aan de ene kant geadviseerd wordt om allemaal thuis te blijven en aan de andere kant vakantie naar het Caribisch deel van Nederland wel wordt toegestaan. Ook stuit het haar tegen de borst dat Albert Verlinde volgens haar suggereerde dat Nederlanders zich niet aan de regels zouden houden.

„En… als al die duizenden mensen dan weer terug komen, worden zij dan eerst getest voordat ze ons land weer binnenkomen en/of gaan ze dan in quarantaine?? En anders… beginnen we dan in januari weer aan een 3e (lockdown, red.)?? Sorry, maar ondanks dat Albert Verlinde mij en plein publique gisteravond in het late shownieuws liet weten ’mij door het trappenhuis te willen trekken’ begrijp ik het nog steeds niet!!”

Ze krijgt veel bijval van haar fans, die zowel het advies van Rutte als de uitspraken van Verlinde afkeuren.

Bron: Telegraaf

8 reacties

  1. Ventje staat op verkiezingslijst van de VVD van Cromvoirt/Vught.
    Dacht dat die opgefokte mannetjes eerder NVU, CP, neonazi of potenrammer uit ‘Een vlucht regenwulpen’ waren.
    Dit groupie van Rutte krijgt kennelijk bloeddoorlopen ogen als iemand kritiek op zijn idool heeft.
    Komt direct zijn scheiding ook in een ander daglicht te staan.

  2. Ik weet een goeie echtgenoot voor Corrie het vis wijf, zijn naam is Gerrit de Raaf, passen precies bij elkaar, haal ze in huis, en je huis word totaal tot de laatste soep lepel leeg geroofd dito je bank rekening.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Steun Knipselkrant Curacao

Knipsel brengt regelmatig misstanden aan het licht met de nodige bewijzen en onderbouwing.
Als je de analytische blogs en naschriften van KKC waardeert kan je ons helpen dit nieuwsforum mogelijk te blijven maken.

Een donatie helpt onafhankelijke onderzoeksjournalistiek op de eilanden in stand te houden. Uw steun zorgt dat wij kunnen doorgaan met dit werk. Masha danki!

Geselecteerd bedrag € -

Vragen over doneren? Kijk hier voor meer informatie.

Zoeken

Recente reacties