Telegraaf | Bill Cosby laat vrouw weer thuis

Bill Cosby laat vrouw weer thuis | ANP

Bill Cosby heeft op dag vier van zijn proces opnieuw zijn vrouw Camille thuisgelaten. Wel kreeg hij weer steun van andere bekenden.

De voormalige televisiester kwam bij de rechtbank aan in gezelschap van komiek Joe Torry en acteur Lewis Dix jr., meldt TMZ.

Eerder deze week, op de eerste dag van de zaak, verscheen Cosby met actrice Keshia Knight Pulliam aan zijn zijde. Zij speelde Cosby’s jongste dochter Rudy Huxtable in The Cosby Show. Woensdag arriveerde Cosby met een andere voormalige collega, actrice Sheila Frazier.

Volgens People is de vrouw van Cosby in een later stadium wel van plan om te komen. Ze blijft haar man steunen, zegt een woordvoerder. “Ze zijn meer dan vijftig jaar getrouwd en ze houdt van hem. Natuurlijk is het erg pijnlijk voor Camille om dit te doorstaan. Voor hen beiden is dit een nachtmerrie.”

De 79-jarige Cosby wordt verdacht van het drogeren en aanranden van Andrea Constand in 2004. Hij wordt door veel meer vrouwen beschuldigd van misbruik, maar voorlopig wordt alleen deze zaak behandeld.

Bron: Telegraaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *