31 C
Willemstad
• zaterdag 16 oktober 2021 12:01

Laatste reacties

- Advertentie -

Telegraaf | Bijzondere dag voor Rossana Kluivert

’Bestraling uitgesteld voor hondenopvang op Curacao’ | Ⓒ Hollandse Hoogte

Rossana Kluivert kan na een moeilijke tijd vandaag goed nieuws brengen. Op Instagram laat ze weten dat vandaag de bouw van haar hondenopvangcentrum gestart is.

„Vandaag is een bijzondere dag”, schrijft Kluivert bij een video van de opening, waarin te zien is hoe haar team op Curaçao de champagne opent en een toost uitbrengt, terwijl een graafmachine de eerste werkzaamheden verricht en grond vrijmaakt voor het gebouw. Zelf kon ze er vandaag niet bij zijn. „Maar vanuit Nederland een dikke kus en ga hier gewoon verder.”

Het is voor Rossana een droom die uitkomt. „We zijn begonnen met de bouw van mijn droom, namelijk het hondenleed op Curaçao stoppen.” Volgens haar zetten een aantal vrijwilligers zich dag en nacht in op het eiland ’om die druppel te zijn op de gloeiende plaat’. „Samen zijn we sterk en dit moet lukken.”

Uitstel bestralingen

- Advertentie -

Het is goed nieuws voor de vrouw van Patrick Kluivert, bij wie ruim twee maanden geleden borstkanker werd geconstateerd. Speciaal voor de bouw van het opvangcentrum heeft ze bestralingen daarvoor uitgesteld, maakt Shownieuws bekend, zodat ze naar Curaçao kan afreizen om mee te werken.

Destijds liet ze al weten, ondanks dat ze enkele afspraken wel moest afzeggen, het project niet los te laten. De eerste dag dat ze na een operatie even uit bed mocht, vroeg ze op Instagram dan ook meteen aandacht voor het Kluivert Dog Rescue Center.

Vandaag is een bijzondere dag namelijk we zijn begonnen met de bouw van mijn droom namelijk het hondenleed op Curacao stoppen . Ik hoop door de @kluivertdogrescuecenter bij te dragen aan dit probleem elk gebaar van iemand groot of klein maakt het verschil . Curaçaoënaren en Nederlanders werken hand in hand vrijwillig aan dit iniatief . @mirjan_seppenwoolde en @rescuepawscuracao zetten zich samen met de andere stichtingen dag en nacht in op het eiland om die druppel te zijn op de gloeiende plaat . Hoe we het ook draaien of keren #samenzijnwesterk en dit moet lukken . Dit kan alleen met donatie van spullen of geld om het #sterillisatie en #educatie op te zetten . Iedereen bedankt die dit leest en bijgedragen heeft jullie zijn helden . Wil je helpen ga naar onze website of volg ons op insta en deel alles . Ps … hebben dringend hekken nodig dus als jullie iemand weten…. ???? ❤️ enne kon er helaas niet bij zijn maar vanuit nederland een dikke kus en ga hier gewoon verder ????????

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

Bron: Telegraaf

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

10 reacties

 1. Summerlight, kinderen zijn een keuze van ouders die voor hen verantwoordelijk zijn.

  Honden zijn geen keuze, daarom moeten wij ze helpen,

 2. Goh hoeveel opvang, stichtingen ed zijn er nu op curacao. Het dierenasiel moest vorige maand bijna sluiten omdat er geen geld meer was. Kunnen al die stichtingen en vrijwilligers niet gewoon samen werken.

  Verder ben ik benieuwd wanneerr er opvang wordt geregeld voor de duizende kinderen op het eiland die iedere dag zonder eten naar school moeten. Blijkbaar is daar weinig belangstelling voor.

 3. mooi initiatief dat veel steun verdient uit de samenleving.
  Een schande voor Curaçao dat dit noodzakelijk is.
  Even voor de kkc gewoon de domme en imbeciel reacties verwijderen en er verder niet op reageren is het advies van mijn kant.
  dit soort figuren verdienen geen aandacht…

 4. Helaas wordt door de reacties vergeten wat een fantastisch initiatief dit is ! Hulde aan alle betrokkenen en met name Rossana Kluivert, die ik veel sterkte en beterschap toewens.

 5. Eindelijk neemt de veel te passieve redactie van de KKC actie tegen Laplas.

  Een dame, die zich belangeloos inzet voor de zwerfhonden, meerdere malen ‘*****’ noemen gaat alle perken te buiten.

  NOTE:
  KKC-commentpolis
  Grievende woorden vervangen door *****

 6. Beste @KKC comentpolis, tot mijn spijt zie ik dat u mijn reactie hebt weggehaald. Mag ik u herinneren aan uw naschrift van 25 juni, “De vrijheid van meningsuiting includeert volgens de jurisprudentie ook ‘to shock and offend‘. Bij ophitsen, aanzetten tot haat, agressie tegen andere reageerders en systematisch misbruik trekken we de lijn en treden we op”. Mijn reactie was in geenszins , ophitsen, aanzetten tot haat of agressie tegen andere reageerders.

 7. Gezien de veelal racistische wit of zwarte en vaak inhoudsloze posts
  heb ik per direct besloten dit ‘forum’ te verlaten.
  Ik blijf het disrespect naar elkaar toe uiterst verwerpelijk vinden en heeft ook niets meer met vrijheid van meningsuiting te maken.
  Ik wens jullie het beste.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | 2.000 deelnemers uit 34 landen bij KLM Curaçao Marathon

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De organisatie van de KLM Curaçao Marathon verwacht op zaterdag 27 en zondag 28 november 2.000 deelnemers vanuit 34 landen. Zestig procent van hen...

PBC | De top 8 mooiste stranden van Curaçao

Persbureau Curacao Curaçao is een heerlijk vakantie-eiland in de Caribische Zee. Het staat bekend om zijn prachtige baaien, dito zandstranden en kraakheldere zee. Ga je op vakantie naar...

NOS | Drukte op Schiphol, meer herfstvakanties geboekt dan voor corona

Waar het coronavirus tot voor kort een dikke streep zette door vakantieplannen, wordt er deze herfstvakantie weer volop gereisd. Reisorganisaties spreken van een 'inhaaleffect': "Het vertrouwen van...

Parool | Duits tijdschrift veegt vloer aan met Nederlands drugsbeleid

Bob van Huet Nederland is door een buitensporig drugsbeleid tot een maffiaparadijs verworden, vindt Der Spiegel. Het Duitse weekblad wijdt een opmerkelijke coverstory aan het buurland. Nadat eerder de...

PBC | Daling zet door, dodental loopt op

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Twee personen die besmet waren met het coronavirus zijn afgelopen dag in een verzorgingstehuis overleden. Het aantal coronadoden komt daarmee op 171 te staan. Het...

Carls’ blog | Keizer Karel

DEN HAAG - Terwijl gevolmachtigde minister Carlson Manuel in het vliegtuig zit op weg naar Curaçao (gezien zijn kruistocht tegen verspilling van geld van de Curaçaose belastingbetaler...
- Advertentie -