31 C
Willemstad
• dinsdag 28 september 2021 17:54

Laatste reacties

- Advertentie -

Sulvaran wil rust

Willemstad – Met zijn beslissing om afstand te nemen van de PAR en als onafhankelijk Statenlid samen met Pueblo Soberano, PAIS en PNP de intentieverklaring te ondertekenen, heeft Glenn Sulvaran voor rust voor zijn volk gekozen.

Dat verklaart Lilo Sulvaran, de broer van Glenn, tegenover het Antilliaans Dagblad.
Glenn Sulvaran heeft gisteren bij zowel de Statenvoorzitter Amerigó Thodé als bij waarnemend gouverneur Adèle van der Pluijm-Vrede zijn ontslagbrief als Statenlid voor de PAR-fractie ingediend.
Het inmiddels onafhankelijk Statenlid was gisteren de hele middag, nadat bekend werd dat hij afstand had genomen van de gele partij, onbereikbaar voor commentaar.
Vroeg op de avond maakte hij middels een berichtje bekend dat zijn broer als zijn woordvoerder optrad en dat er met hem contact kon worden opgenomen.
Volgens Lilo moet iedereen om de keus van Glenn en de beweegredenen achter deze keuze te begrijpen, teruggaan in de geschiedenis van de parlementariër.

,,Glenn is iemand die altijd voor gelijkheid heeft gestreden. Hij heeft nooit iets voor zichzelf gedaan en dat blijkt ook uit zijn politieke loopbaan. Glenn is doctorandus in Bedrijfskunde maar heeft een grootse carrière opgegeven en ervoor gekozen om het volk te dienen omdat hij altijd is blijven hopen dat er een regering komt die Curaçao de rust en vrede zal brengen die het verdient. Dit is die kans waar Glenn altijd op heeft gehoopt”

, aldus Lilo.
Volgens Lilo Sulvaran heeft zijn broer Glenn zijn beslissing genomen toen de partij donderdag nog steeds niet had besloten om akkoord te gaan met het voorstel van Wiels voor een takenkabinet. Zijn beslissing om op te stappen heeft Glenn echter nooit aan de partij voorgelegd.

,,Glenn bespreekt dat niet met de partij. Wat hij wel doet, is waarschuwingen geven. En dat heeft hij vaak genoeg gedaan,”

aldus Lilo.
De broer van Glenn vindt dat er geen insinuaties moeten worden gemaakt over het plotselinge vertrek van de parlementariër.

,,Het besluit van Glenn is authentiek. Zijn besluit is puur vanuit het gevoel van liefde voor zijn land genomen. Glenn is niet omgekocht. De Sulvarans zijn niet te koop. Mensen zoeken altijd iets lelijks achter een pure daad. De PAR moet de beslissing van Glenn om voor rust te kiezen, accepteren. Hij draait het niet meer terug.”

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AD | R. Kelly schuldig bevonden aan mensenhandel voor seks: belangrijke spil in ronselen meisjes

Mark den Blanken | Algemeen Dagblad Zanger R. Kelly (54) is door de rechtbank schuldig bevonden aan mensenhandel. Hij heeft decennialang vrouwen en minderjarige meisjes gerekruteerd voor seks....

Democracy now! | Tuesday, September 28, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 28 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Nederland pakt gokmaffia Curaçao aan

Nederland gaat de gokmaffia op Curaçao flink aanpakken. Dat kondigde voorzitter René Jansen van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa) maandag aan in de...

Nu.cw | 93 procent van coronapatiënten CMC niet volledig gevaccineerd

Van de 181 opgenomen coronapatiënten in het Curaçao Medical Center (CMC) zijn 169 personen niet of niet volledig gevaccineerd. Dat is 93 procent van de ziekenhuisopnames in...

Nu.cw | ENNIA: “Foute berichtgeving pensioenbetalingen september”

De pensioenbetalingen in de maand september worden gewoon uitbetaald door ENNIA. Dat bevestigt de directie. Op sociale media gaat een bericht rond waarin wordt vermeld dat de...
- Advertentie -