27 C
Willemstad
• zondag 3 december 2023

PBC | Betere kwaliteit benzine en diesel op weg naar Curaçao, diesel iets later

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Vanaf het eerste kwartaal van 2024 krijgt Curaçao uitsluitend brandstof van betere kwaliteit aan de pomp. Minister van Economische Ontwikkeling, Ruisandro Cijntje, bevestigt dat...

NTR | Frustratie om geldautomaten op Bonaire

Marit Severijnse Opnieuw zijn er problemen met verschillende geldautomaten op Bonaire. Meerdere keren per week kan het gevraagde bedrag niet worden gepind, lukt geld storten niet of zijn...

CC | Thieves use drones for business break-ins

WILLEMSTAD – In an investigation into business break-ins, the police have arrested several suspects, including a man skilled in operating a drone. During the investigation, this suspect...

DH | Solicitor-General requests 17-month sentence on first day of Frans Richardson’s

The “LEA building” in Philipsburg. PHILIPSBURG--Considering it proven that Frans Richardson (55) accepted bribes totalling US $94,800 and abused his position as a Member of Parliament (MP), the...

Telegraaf | Trump verliest presidentiële immuniteit in zaak Capitoolbestorming

WASHINGTON - Het Amerikaanse Hof van Beroep heeft besloten dat Donald Trump geen presidentiële immuniteit heeft in de verkiezingszaak rond de bestorming van het Capitool. Dat betekent...

Democracy now! | Friday, December 1, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

Sulvaran wil rust

HomeNieuwsSulvaran wil rust

Willemstad – Met zijn beslissing om afstand te nemen van de PAR en als onafhankelijk Statenlid samen met Pueblo Soberano, PAIS en PNP de intentieverklaring te ondertekenen, heeft Glenn Sulvaran voor rust voor zijn volk gekozen.

Dat verklaart Lilo Sulvaran, de broer van Glenn, tegenover het Antilliaans Dagblad.
Glenn Sulvaran heeft gisteren bij zowel de Statenvoorzitter Amerigó Thodé als bij waarnemend gouverneur Adèle van der Pluijm-Vrede zijn ontslagbrief als Statenlid voor de PAR-fractie ingediend.
Het inmiddels onafhankelijk Statenlid was gisteren de hele middag, nadat bekend werd dat hij afstand had genomen van de gele partij, onbereikbaar voor commentaar.
Vroeg op de avond maakte hij middels een berichtje bekend dat zijn broer als zijn woordvoerder optrad en dat er met hem contact kon worden opgenomen.
Volgens Lilo moet iedereen om de keus van Glenn en de beweegredenen achter deze keuze te begrijpen, teruggaan in de geschiedenis van de parlementariër.

,,Glenn is iemand die altijd voor gelijkheid heeft gestreden. Hij heeft nooit iets voor zichzelf gedaan en dat blijkt ook uit zijn politieke loopbaan. Glenn is doctorandus in Bedrijfskunde maar heeft een grootse carrière opgegeven en ervoor gekozen om het volk te dienen omdat hij altijd is blijven hopen dat er een regering komt die Curaçao de rust en vrede zal brengen die het verdient. Dit is die kans waar Glenn altijd op heeft gehoopt”

, aldus Lilo.
Volgens Lilo Sulvaran heeft zijn broer Glenn zijn beslissing genomen toen de partij donderdag nog steeds niet had besloten om akkoord te gaan met het voorstel van Wiels voor een takenkabinet. Zijn beslissing om op te stappen heeft Glenn echter nooit aan de partij voorgelegd.

,,Glenn bespreekt dat niet met de partij. Wat hij wel doet, is waarschuwingen geven. En dat heeft hij vaak genoeg gedaan,”

aldus Lilo.
De broer van Glenn vindt dat er geen insinuaties moeten worden gemaakt over het plotselinge vertrek van de parlementariër.

,,Het besluit van Glenn is authentiek. Zijn besluit is puur vanuit het gevoel van liefde voor zijn land genomen. Glenn is niet omgekocht. De Sulvarans zijn niet te koop. Mensen zoeken altijd iets lelijks achter een pure daad. De PAR moet de beslissing van Glenn om voor rust te kiezen, accepteren. Hij draait het niet meer terug.”

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Vorig artikel
Volgend artikel

Zoeken

Recente reacties