Stella van Rijn niet gelieerd aan MFK

Door: Redactie Versgeperst

Versgeperst.com Versgeperst vakantie toegang stella van rijn stanley betrian NIEUWS MFK interim kabinet gerrit schotte Curaçao MFKCURAÇAO – Secretaris-Generaal van Algemene Zaken Stella van Rijn vindt niet dat zij gelieerd is aan politieke partij MFK. Dit verklaart de Secretaris-Generaal tegenover Radio Hoyer 2. En al was dat zo, dan is dat volgens Van Rijn geen reden om haar de toegang te ontzeggen tot haar werk.

Ze heeft geen spijt van het bijwonen van de vergadering van de MFK waarin Dean Rozier aangaf dat er een zakenkabinet moest komen.
Die vergadering was belangrijk omdat deze vergaande politieke consequenties zou kunnen hebben voor het kabinet, aldus Van Rijn.
Ze geeft toe lid te zijn van MFK, maar is niet politiek actief en voert geen werkzaamheden uit voor de partij en heeft dat ook nooit gedaan.

Politieke kleur
Interim-premier Stanley Betrian heeft haar deze week de toegang tot het ministerie ontzegd. Volgens van Rijn zonder enige motivering.
In antwoord op vragen van Radio Hoyer 2 zei Betrian gisteren dat Van Rijn om haar politieke kleur de toegang is ontzegd. Van Rijn vindt dat interim-minister Betrian zich hiermee niet houdt aan de wetgeving waarin de rechten en plichten van ambtenaren wordt geregeld, de Landsverordening Materieel Ambtenarenrecht, de LMA.

Onterecht
De Secretaris-Generaal zit op verzoek van interim-minister Betrian betaald thuis vanaf het aantreden van het interim-kabinet begin oktober, maar ze kreeg deze week een formele toegangsontzegging toen ze aangaf weer te komen werken nu het einde van het interim-kabinet in zicht is. Volgens Van Rijn is de toegangsontzegging onterecht en om die reden klaagt ze de regering aan.

Rick Hart van Radio Hoyer 2 in gesprek met Stella van Rijn:

3 Reacties op “Stella van Rijn niet gelieerd aan MFK

 1. ‘2012’?
  Is het komkommertijd ofzo.

 2. En deze mafiameid werd recent door buurman Ruggenaath benoemd tot coordinatrice van de commissie Intregriteit.

  Zeg het nog eens, eigenaar van Miles Jazzcafé.

 3. Priceless interview met mafiameid / golddigger Stella van Rijn, waarin ze met trillende stem ontmaskerd wordt als lid van de mafiapartij MFK.

  Steunt dus Schotte / Constantia / Jamaloodin. Well done MFK matras!

  Professionele managementcapaciteiten zegt ze te hebben, laat me niet lachen, ze was koffiedame bij de aannemers vereniging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *