29 C
Willemstad
• zondag 19 mei 2024 22:07

SMOC bedankt Ineke van Gent

Onder de rook Eerder dood
Onder de rook Eerder dood

Bron: Versgeperst

Door: Leoni Leidel-Schenk

Versgeperst Smoc rook Raffinaderij NIEUWS Isla Ineke van gent Curaçao Arjan van Linthorst  Ineke van Gent 127x85" style="float:left;margin right:10pxCURAÇAO – Tweede Kamerlid Ineke van Gent (Groenlinks) stelt zich niet niet meer verkiesbaar bij de verkiezingen van 12 september.Volgens de stichting Schoon Milieu Op Curaçao (SMOC) heeft Van Gent zich jarenlang sterk gemaakt voor de mensen die wonen onder de rook van Raffinaderij Isla. “Ineke bedankt!”

Ineke van Gent heeft SMOC zonder twijfel enorm, en met veel daadkracht en deskundigheid, gesteund in de afgelopen jaren. En nog veel belangrijker: zij heeft zich daarmee geweldig sterk gemaakt voor de mensen die wonen en werken onder de rook. SMOC wil haar bedanken voor haar tomeloze inzet.”

Leerlingen

Arjan Linthorst, bestuurslid van SMOC en docent scheikunde, is op dit moment op Curaçao met twintig leerlingen uit Nederland. Deze week zijn de leerlingen te gast op het Maria Immaculata Lyceum (MIL), waar Linthorst voorheen werkte als leraar. De reis is mede mogelijk gemaakt door het Comité Koninkrijksrelaties, dat bestaat uit mensen die de banden tussen de landen binnen het Koninkrijk willen versterken. Op dit moment is er ook een groep leerlingen van het Albert Schweitzer College havo/vwo op bezoek bij Nederlandse scholen.

Gearchiveerd als

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties