PBC | Schotte wil weten wie MOT-meldingen gelekt heeft

Minister President Gerrit Schotte tracht tevergeefs VDC-Hoofd Gumbs te ontslaan

Gerrit Schotte kreeg grote cash stortingen van Francesco Corallo op zijn rekeningen toen hij gedeputeerde was in de Eilandsraad van Curaçao


WILLEMSTAD – Gerrit Schotte wil weten wie heeft gelekt bij Justitie, waardoor MOT-meldingen tegen de voormalige premier op straat kwamen te liggen. Dat maakt zijn advocaat, Peppie Sulvaran, bekend.

Die meldingen zijn volgens de advocaat door strafbare feiten verkregen en toen gelekt.
Vorig jaar werd bekend dat Schotte vijftig keer genoemd wordt in het register dat wordt bijgehouden bij het Meldpunt Ongebruikelijke Transacties.

Het betreft grote cash stortingen van Francesco Corallo op rekeningen van Schotte toen hij gedeputeerde was in de Eilandsraad van Curaçao: goed voor een totaal bedrag van bijna 900.000 gulden.

Bron: Persbureau Curaçao

Een Reactie op “PBC | Schotte wil weten wie MOT-meldingen gelekt heeft

  1. Abraham Mossel

    De vraag aan Gerrit de Raaf is. Waarom heeft hij zelf alles wat los en vast zit gelekt, zie bank afschriften Tromp, zie de hele administratie van de BVC aan Columbianen en ga zo maar even door, degene die is begon met lekken is hij zelf, en het spreekwoord is wie de bal kaatst kan hem terug verwachten, nou die bal heb je gehad in de form “geen Reforma” van het lekken van MOT gegevens Gerrit de Raaf&Co. En die bal is niet klein maar heel groot, denk aan huiszoekingen, waaronder een verdwenen diplomaten paspoort boven water kwam, Oja hoe zit het daar eigenlijk mee OM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *