31 C
Willemstad
• maandag 26 juli 2021 19:08

Laatste reacties

- Advertentie -

RTL | Vermeend slachtoffer Cosby dankt voor steun

Andrea Constand

Andrea Constand, de vrouw die beweert te zijn aangerand door Bill Cosby, heeft op Twitter bedankt voor de steun die ze de afgelopen dagen kreeg. Zaterdag eindigde de zaak tegen de komiek zonder uitspraak nadat de juryleden het onderling niet eens konden worden over de vraag of Cosby schuldig is.

“Bedankt voor de enorme hoeveelheid liefde, hartelijkheid en steun”, twitterde Constand dinsdag. “Ik ben eeuwig dankbaar voor alle berichten die ik de afgelopen dagen heb ontvangen.”

Constand zegt in 2004 te zijn gedrogeerd en misbruikt door Cosby. Ze is een van de vele vrouwen die beweert slachtoffer te zijn geworden van ‘Dr. Huxtable’, maar de meeste zaken zijn verjaard.

- Advertentie -

De jury vergaderde vorige week 53 uur over de vraag of Cosby schuldig is, maar kwamen er niet uit. De rechter verklaarde het stuk daarop nietig, maar de aanklagers lieten weten een nieuwe poging te willen doen Cosby te vervolgen.

Bron: RTL/ANP

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. @Brians S het gaat om macht maar dat soort type vrouwen kan je ook bestellen bij die bureaus je hoeft echt niemand te verkrachten om aan jouw trekken te komen, dat doen alleen de arme mensen.

  Eric L grote ding krijgen mannen meestal omdat ze te vaak aan hun start staan te trekken. Ken je die vrouwelijke gezegde “liever een kleine die stijgt dan een grote die weigert”

 2. @Enri, schreef, “Cosby hoeft niemand te verkrachten als hij zin had in een nummertje kon hij makkelijk de telefoon pakken en een lekker ding bestellen”.
  Behalve dat het vrouwonvriendelijk is, heb je nooit bij stilgestaan dat Cosby misschien een hele kleine heeft en daarom de vrouwen drogeerde? Zo dat misschien een verklaring kunnen zijn?

 3. @Enri, Gaat soms om macht en dan denk je dat je iedereen kan krijgen. En als je dan 1 iemand niet kan krijgen wordt dit een obsessie. Dat kan soms leiden tot verkrachting. Op curacao heb je dat ook met machtige mannen. Hebben iemand voor zich werken die ze willen en als ze weigert dan verliest ze haar baan en zal ze worden zwart gemaakt..

 4. Miep precies daarom zei ik altijd (niet alle) vrouwen zijn de grootste verkrachters en vreemd gangsters. Ze hoeven niet eens een mes of pistool ge gebruiken.

  Cosby hoeft niemand te verkrachten als hij zin had in een nummertje kon hij makkelijk de telefoon pakken en een lekker ding bestellen via één van die duizenden escortbureaus (v.a $50). Daar vindt je duizenden zeer mooie studenten die prostitueren.
  Al heeft een wildvreemde man geen zin op dat moment om een nummertje makken kan een vrouw die wildvreemde man direct in bed krijgen.
  Vrouwen vergeten dat een als een man vreemdgaat dan gebeurd dat met de wil van een andere vrouw.

 5. Ik geloof in veel Halve waarheden – als je maar hard genoeg schreeuwd word alles wat gelogen is wel waarheid – zo word er zelfs door vele Regeerders geregeerd.
  Ik ben heel blij dat er nu DNA test gedaan kunnen worden – daaruit blijkt weer hoeveel vrouwen mannen in de eeuwigheid hebben belaazerd – en toen en nu gaat het nog altijd of financieel gewin.
  Vrouwen zijn eenmaal de meest geslepen verleiders en weten hun prooi-het zwakke mannelijke geslacht – altijd maar weer in te pakken.
  Mannen-lijkt het kind niet op jou van geen enkele kant?- heeft het geen enkele streek van jou? doe een DNA test -ik geloof dat minimaal 30 % van de mannen die dit bij deze gedachte zouden doen zal merken dat ze bedrogen zijn. sorry-this is already a proven statistic. Suckerrrrssss

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Aantal actieve besmettingen neemt af

Het aantal actieve coronabesmettingen op Curaçao neemt al twee dagen af. Afgelopen dag testten 48 mensen positief op het coronavirus op een totaal van ruim 1500 afgenomen...

Democracy now! | Monday, July 26, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 26 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Drie Venezolanen doen noodoproep Pisas

Drie Venezolanen die al tien maanden vastzitten in de vreemdelingenbarakken van de SDKK-gevangenis hebben een noodkreet gestuurd naar premier Pisas. Hun detentieomstandigheden zijn slecht en ze worden...

DolfijnFM | Ruim helft hotelkamers weer bezet

Ruim de helft van alle hotelkamers op Curaçao was in de maand juni bezet. Dat meldt CHATA. Daarmee krabbelt Curaçao langzaam weer uit het diepe dal vanwege...

DolfijnFM | Inspectie niet te spreken over uitgaansgedrag jongeren

De Inspectie is niet te spreken over het gedrag van jongeren in het uitgaansleven. Dat schrijft de Èxtra. Dit weekend werd er extra gecontroleerd vooral in het...
- Advertentie -