Rosaria wil preventie tegen ebola

Alex Rosaria, fractieleider van PAIS

Alex Rosaria, fractieleider van PAIS

CURAÇAO – In diverse West-Afrikaanse landen grijpt het gevreesde ebolavirus om zich heen. PAIS-leider Alex Rosaria noemt het ‘niet irreëel’ dat het virus ook op Curaçao toeslaat en wil maatregelen treffen. In een brief richt hij zich daarom tot minister Ben Whiteman van Gezondheid. 

Rosaria stelt negen vragen in zijn schrijven. Hij wil onder meer dat Whiteman reageert op de verspreiding van het virus, dat tot nu toe meer dan 1000 mensenlevens heeft geëist. Voorts wil hij weten of het Curaçaose ministerie in contact staat met de World Health Organization (WHO) en de Centraal-Amerikaanse controle- en preventieorganisatie CDC. Ook wil hij informatie of er capaciteit is om mensen te controleren die uit het epidemiegebied komen.

Bron: Versgeperst

2 Reacties op “Rosaria wil preventie tegen ebola

  1. En d’r zijn ook zoveel direkte vluchten van en naar Afrika vanuit Curacao, dat het inderdaad heel reeel is dat het virus hier toeslaat.
    Wat valt deze vent door de mand. Steeds weer in het nieuws met onzinnige vragen en voorstellen. Ze kunnen de partijnaam beter veranderen in PALJAS partij.

  2. is het geen taak van de minister van gezondheid om zich daar druk over te maken?
    We hebben de geweldige Benny Whiteman toch niet voor niets??
    Want hij is ook zo goed in het aanpakken van de gifuitstoot van de ISLA gebleken.
    Dus deze materie zal hij ook heel grondig aanpakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *